Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj kobity ja wczoraj wpałaszowałam 7 wielkich pyz z mięsem, co jest nie lada osiągnięciem bo mój rekord to 4 🙂 Nie umiem gotować więc nie zabieram się do takich rzeczy, w zamrażarce mam jeszcze mamusine pierożki na czarną chwilę. Pomarańcze, jabłka i mandarynki mam przed oczyma non stop i wcale mi się nie chce ich ruszać. Może jak je schowam to mi się zachcą?
Na suchą skórę polecam NEUTROGENĘ czerwoną z pompką, jest mega! Ja miałam zawsze tak strasznie suchą skórę, zwłaszcza jak zimno było, że mi się łuszczyła i mogłam ją płatami zrywać a swędzenie było nie do zniesienia. A ten balsam działa cuda!
Sylwester... hmm wygląda na to, że spędze go z rodzicami w domu bo nie dam rady w 6 miesiącu jechać ze znajomymi do Zakopanego. Ale mam fajnych rodziców, zamiast iść gdzieś się bawić wolą mi potowarzyszyć xD

• Mamusia
no rzeczywiscie 7 pyz to juz wyczyn... 😁
faktycznie nie ma jak mamusia do mnie moja przed chwila dzwonila czy mi krokietow przywiezc ....
wszyscy by chcieli chyba zebym na okraglo jadła
moj sylwester tez bedzie pewnie w domku pod kocykiem z mężusiem 😁 bo wszyscy gdzies ruszaja na balety

• Mamusia
Cześć Kwietnióweczki!
Jestem Kwetniówka 2010, chociaż Hania urodziła się w marcu.
Przepraszam że tu ze spamem ale może byłybyście zainteresowane?
http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=245804286&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ245804286MXGuidMZ12ca2ee4-6ec0-a20b-2770-1837ffffc60f&mpcat=Stuff+for+Sale&mpname=LocClass-PreAuthAd&mpname=LocClass-FreeAd&mpuid=39857798%3B245804286%3B39857798%3B3200008%3B4%3B%3B%3B%3B%3B1291223714144&secev=AQAAASySWpoAAM0AAAABACAxMmNhMmVlNDk2MC5hMjBiMjZmLmU5MS5mZmZmOGE0YwAAAAEAAAAADqas%2FgEAAAAjAAAAAA0c7wCtkdh9y%2Bx4cCkK0iyNzMNMfLz3eg**&wmid=245804286

Życzę zdrówka!

Bożeee 🤪
Wyszłam na miasto dokonać zakupów prezentowych, nie tyle, że zmarzłam. ZJADŁAM WIELKI ZESTAW GRANDERA W KFC...
Jest mi teraz tak głupio, że strułam świństwem Kitka mojego, że z wyrzutów sumienia zjem na kolację znienawidzonego brokuła ☺️

• Mamusia
Gdzie ta Nasza Dorka z nowinami 🙂 🙂 🙂!!!!!
U mnie też zimno,musiałam zakupić czape gdzie w zyciu nie nosiłam,tylko za dzieciaka 🙂 ale powoli się przełamuje i smigam 🙂 🙂 🙂 🙂 Co do Sylwestra to jeszcz enie wiem co będę robić,Mój chłop to w ogóle nie jest kreatywny więc pewnie w domu będziemy gnić;/
No,no brechti 7 pyz to normalnie szaleństwo 😁 😁 😁 😁
Tutliputli-Ty to to mały głodomorek jesteś 🙂 Dobrze,jedz,jedz 🙂 Swoje Maleństwo nazywacie"Kitek"? Bo My Nasze "Titek" "Tituś" choć nawet nie wiemy czy to chłopak czy dziewuszka;p

• Mamusia
Przepraszam ze tak późno ale musiałam się nacieszyć moim malenstwem 🙂
Po uzg okazalo sie że bede miała upragnioną dziewczynke ktora jest zdrowiutka wazy około 350 . Lekarz mi dał 100 % gwarancje nawet mam zdjecie warg sromowych 😁 i oczywiscie plytke z wizyty Jak dzis patrzylam na ta moja niunke zastanawialam sie jak taki maly czlowieczek moze zyc w brzuszku 😁 A mój facet jak na niego patrzylam jak sie cieszy oczy mu sie tak swiecily ze zdumienia ze takie male malenstwo sie kryje w brzuszku 😁 Tak więc dołączam do szczęśliwych posiadaczek Dziewczynek