Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Magda - jak Ci się ten Espiro sprawuje? Bo nam się już hamulec zepsuł ale (nie odskakuje jak naciskam odblokowanie) to może nasza wina bo piasku na plaży mogło nawłazić... 🤢 Poza tym ja jestem bardzo zadowolona - jak na taką cenę - rewelacja - leciutki, zwrotny i całkiem dobrze zrobiony 🙂

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

alexia_79 napisał(a):
Magda - jak Ci się ten Espiro sprawuje? Bo nam się już hamulec zepsuł ale (nie odskakuje jak naciskam odblokowanie) to może nasza wina bo piasku na plaży mogło nawłazić... 🤢 Poza tym ja jestem bardzo zadowolona - jak na taką cenę - rewelacja - leciutki, zwrotny i całkiem dobrze zrobiony 🙂

no my mieliśmy problem, oddałam na gwarancje, całkowicie koło się zepsuło, podobno wada produkcyjna... i ferelny egzemplarz się nam trafił///
na szybko przed wyjazdem kupiłam drugi dużo tańszy i jest ok.

Ola - wstaw jakieś fotki z dziewczynami, dzieci 🙂
I jak udało Wam się nocleg ogarnąć?
My w środę do Zakopanego pojechaliśmy, bo dowiedzieliśmy się że słaba pogoda nad morzem...

• Mamusia
Magda - ogólnie z noclegami w Krynicy w tamtym czasie był problem i pierwszą noc spędziliśmy w hotelu 50 km od Krynicy a od niedzieli mieliśmy już kwaterę.. Ale ceny noclegów tam to jakiś kosmos, bo za pokój taki jak mieliśmy zawsze płaciłam max 70 zł/osoba a tam 120 od osoby - no ale cóż...
Co do zdjęć to ja mam tylko dzieciaczki Mariny z moją bździnkią, a Wojtusiowi robiła Asia i to ona je ma.. Tak czy inaczej wolałabym żeby Marina wyraziła najpierw zgodę na zamieszczenie 🙂

• Mamusia
Tynka gratulacje z okazji dziewczynki 😁 🙂 🙂
Tomaszek będzie się nią nieźle opiekował, a jego koledzy będą dobrymi kumplami małej 😜

Czeeeemu ja nie mam starszego brata??? 😠

No Fryta mów mów o tej starej-nowej miłości 🙃 🙃 🙃

Natka, no tak, niestety wiem co to brak pracy i powiem więcej, jakbym w PL została to musiałabym czym prędzej uciekać z mojej dziury, bo tu można tylko zasilać rzesze 20% bezrobocia. Jedyna opcja to wyjazdy na strefę ekonomiczną pod Wrocław (1h jazdy w jedną stronę) i robota na linii produkcyjnej za 1300 albo i mniej... Plus niepewna sytuacja, bo teraz nas kryzys dosięga i coraz mniej zamówień 🥴

Nikolina, super zdjęcia i Julka bardzo ładnie wygląda w warkoczykach, w ogóle jakie ona ma piękne oczy! 🙂

• Mamusia
brechti napisał(a):
Tynka gratulacje z okazji dziewczynki 😁 🙂 🙂
Tomaszek będzie się nią nieźle opiekował, a jego koledzy będą dobrymi kumplami małej 😜

Czeeeemu ja nie mam starszego brata??? 😠

No Fryta mów mów o tej starej-nowej miłości 🙃 🙃 🙃

Natka, no tak, niestety wiem co to brak pracy i powiem więcej, jakbym w PL została to musiałabym czym prędzej uciekać z mojej dziury, bo tu można tylko zasilać rzesze 20% bezrobocia. Jedyna opcja to wyjazdy na strefę ekonomiczną pod Wrocław (1h jazdy w jedną stronę) i robota na linii produkcyjnej za 1300 albo i mniej... Plus niepewna sytuacja, bo teraz nas kryzys dosięga i coraz mniej zamówień 🥴

Nikolina, super zdjęcia i Julka bardzo ładnie wygląda w warkoczykach, w ogóle jakie ona ma piękne oczy! 🙂

Eh tam stara milosc nic takiego ale motyle mam hehe ale nic z tego nie bedzie;p zycie 🙂

• Mamusia
w żłobkach państwowych mamy materace te co pokazała Ewelina, z materacem i kołderką.
Raz w miesiącu zmieniana jest pościel.
A co do kubków normalnych, to wszystko zależy od kierownika żłobka.
Jedni pozwalają pić z niekapków, inni nie.
Tam gdzie Maja moja chodzi - normalnie piją z niekapków, a tam gdzie pracuję - nie można takich kubków przynosić i dzieci muszą pić z normalnych kubków.
To chyba tyle, tak? bo nie pamiętam czy było jeszcze jakieś pytanie?

Tynka - gratuluję córeczki.

• Mamusia
jo żym jest 😉 tylko nie ma z kim pisać a tak samemu sobie to ciężko 🤢

mój gagatek wczoraj po 19 wyci.ągnął sobie z szuflady kocyk i zasnął na nim w kącie na podłodze. nie miałam serca go szarpać i rozbudzac wiec tylko portki zdjęłam i położyłam do łóżeczka. a w nocy skubaniec poodpinał sobie pampka, wyskoczył z niego i zasikał całe łóżeczko - obudził się z płaczem i lodowatym tyłkiem 🤢 🤢

😁 😁 😁

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
bry,
Drugi dzień z rzędu pobudka o 12 i płacz do momentu aż jej nie wezmę do siebie
Masakra.
Marinka -pokażcie fotki

Mój też zaczął się budzić od kilku dni nawet po 2/3 razy w ciągu nocy. Daje mu pić, ewentualnie zjeść i zasypia 🤢 Ale rano jestem nietomna 🤢

• Mamusia
bry 🙂

Mój on 3.30 do 5.30 nie spał ale nie płakał tylko się wiercił i raz chciał do naszego łóżka, raz do swojego, o 3.30 zjadł 240 mleka potem o 5.15 jeszcze z 60 ml i zasnął i do 9 spaliśmy. Nie wiem co to będzie we wrześniu 🥴