Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć laseczki.

Dawno mnie tu nie było 🙂 Ale pewnie za mną nie tęskniłyście. Czasu brak bo żyję na najwyższych obrotach ale daję radę. Jak już mamy trochę wolnego to od razu porywamy Laurę w jakąś nową podróż a ta jest w swoim żywiole.
Dzisiaj wyjeżdżamy na 5 dni w góry z ekipą znajomych i już nie moge się doczekać kiedy wybije 16 i wyrwę się z pracy 🙂 We wrześniu z kolei w Alpy się wybieramy, nie ma co w domu siedzieć jak można tyle pieknych miejsc zobaczyć.

Ola - fotki ekstra- szkoda że ci pogoda nie dopisała. Anielka to modelka nieziemska jest 🙂 A Lenka i Joszka się chyba dogadują co?

Ania - gratuluję ślubu i zazdroszczę wyjazdu - po tak długiej nieobecności cos czuję że się z Brentem o rodzeństwo dla Helci postaracie 🙂

Tynka - gratuluje dziewuszki i zazdraszczam ☺️ Ja się zobligowałam do niezachodzenia w ciążę jeszcze przez jakiś czas dzięki czemu awans dostałam 🙂 hehehe

Fryta- e tam nie pakuje się, jak ma takie same motyle w brzuchu to się wpakuje - poza tym kto by nie chciał takich dwóch fajnych dziewczyn 🙂

Magda - jak się udał wypad do Zakopca??

Nikssa - to ci agent z tego twojego chłopaka - moja też takie akcje odwala 🙂 A teraz z kolei ma świra na punkcie samochodu i nie wyłazi z niego przez kilka godzin tylko za kierownicą siedzi - więc spacery odpadają bo dziecko się na kierowcę szkoli i żadnej bryce nie odpuści. Mało tego - muszę siedzieć koło niej, ona udaje że prowadzi i puszcza muzykę na full - no ocipieć można 😮

No i to chyba tyle u nas. Z budową na razie stoimy w miejscu bo w urzędach trwa to wszystko wieki 😞

Buziaki dla was.

• Mamusia
Szym też ma fioła na punkcie samchodów - wszystkie musza być obmacane i wygłaskane, kiedyś mi pod busa wszedł pod blokiem, musiałam sie wczołgiwać po niego 😁 😁
a po wyjeździe dostał ksywe - Cejrowski, boso przez świat 😁 😁 Buty były ściągane i zrzucane wszędzie i w każdych okolicznościach, bez różnicy czy na rumuńskiej stacji benzynowej czy węgierskiej wiosce - później to już w wózku od razu miał zdejmowane 😉
Wiola co do wyjazdów to popieram całym sercem 🙂

• Mamusia
Wiola - tak, Józek z Lenką wyjątkowo jakoś się lubią 🙂
A co do wyjazdów - to widzę że z grupona korzystasz - nie nacięłaś się jeszcze? Bo ja też planuję w listopadzie swojemu mężu jedynemu zrobić niespodziankę i jakiś weekend w Spa wykupić bo będziemy mieć 3 rocznicę ślubu 🙂 I tak się trochę obawiam przez groupon...

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Wiola - tak, Józek z Lenką wyjątkowo jakoś się lubią 🙂
A co do wyjazdów - to widzę że z grupona korzystasz - nie nacięłaś się jeszcze? Bo ja też planuję w listopadzie swojemu mężu jedynemu zrobić niespodziankę i jakiś weekend w Spa wykupić bo będziemy mieć 3 rocznicę ślubu 🙂 I tak się trochę obawiam przez groupon...

Z grupowych zakupów byłam nad morzem,w Pradze, we Lwówku Śląskim, w Zakopanym i w Alpy teraz jedziemy i ani razu się nie nacięłam, ale staram się omijać biura podróży tylko pobyt tam kupować a dojazd we własnym zakresie. To biuro podróży ATENA co splajtowało to tam oferty wystawiało więc pod tym względem jestem ostrożna.

• Mamusia
niksssa napisał(a):
Szym też ma fioła na punkcie samchodów - wszystkie musza być obmacane i wygłaskane, kiedyś mi pod busa wszedł pod blokiem, musiałam sie wczołgiwać po niego 😁 😁
a po wyjeździe dostał ksywe - Cejrowski, boso przez świat 😁 😁 Buty były ściągane i zrzucane wszędzie i w każdych okolicznościach, bez różnicy czy na rumuńskiej stacji benzynowej czy węgierskiej wiosce - później to już w wózku od razu miał zdejmowane 😉
Wiola co do wyjazdów to popieram całym sercem 🙂

Ach te nasze słodkie bobasy 🙂

• Mamusia
Jestem jestem tylko ostatnio z małą przerwą, bo po pracy przychodzę taka zmęczona, że nie wiem co ze sobą zrobić a jeszcze dzieckiem trzeba się zająć, posprzątać, ugotować i tak dalej. Na dodatek mój Mati wpadł w szał jak mnie widzi przy komputerze. Przychodzi, wali w klawiaturę naciska wszystkie możliwe przyciski dopóki nie odejdę od komputera. Nie wiem czy zazdrosny jest czy o co chodzi?
Tynka gratulację

• Mamusia
boże trzymajcie mnie bo oszaleje za moment w tym domu wariatów !!

nie dość że Julka stoi non stop przy klatce świnki morskiej to i młody załapał bakcyla- albo stoi przy komodzie i jeczy zeby go podnieść, zeby lepiej widział - popatrzy, pocieszy się a jak go odstawisz to wyje jak opętany 😠 😠

nosz kur** mać rodzina addamsów normalnie 🤢 🤢

• Mamusia
niksssa napisał(a):

nie dość że Julka stoi non stop przy klatce świnki morskiej to i młody załapał bakcyla- albo stoi przy komodzie i jeczy zeby go podnieść, zeby lepiej widział - popatrzy, pocieszy się a jak go odstawisz to wyje jak opętany 😠 😠

tylko trochę ładniejsza 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
niksssa napisał(a):

a tam ładniejsza - nie widziałaś mnie bez makijażu 😁 😁 😁

• Mamusia
niksssa napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
niksssa napisał(a):

a tam ładniejsza - nie widziałaś mnie bez makijażu 😁 😁 😁

e tam, pewnie przesadzasz 😜

• Mamusia
Hej.
Wioluś :* Zazdraszczam podróży. U nas rzyganie w aucie bez zmian :/
Fryta, a ile Pola je w dzień? Moja Helka to 4 butelki mleka po 210 ml pije, niby dużo, ale \'zwykłego\' jedzenia tylko trochę skubnie- jednak całą noc spokój mam i karmić nie muszę.

Zdjęć dziewczyn nie widzialam 😞