Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
niksssa napisał(a):
mi się też wydaje że za wcześnie na kolki, toż to noworodek maleńki i jeszcze się nie przestawił może na odżywianie pozaustrojowe 😉

ale mu twardnieje brzuszek i podkurcza nozki 😞

No właśnie - jadłaś albo piłaś coś co mu szkodzi...
Pomyśl co jadłaś i piłaś wczoraj i przedwczoraj?

ja nie karmie piersia bo nie mam pokarmu tylko jade z butli!

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
niksssa napisał(a):
paczta tą młodą jak wymiata http://www.youtube.com/watch?v=wk0qXrg31s8

Podoba Ci się to? 🤔
Dla mnie to ona taka stara maleńka, myślałam że tańczyć będzie 😁

ja lubie takie małe odskulowe dziewczyneczki 😉 no i spiewa lepiej od oryginału 😜

• Mamusia
niksssa napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
niksssa napisał(a):
paczta tą młodą jak wymiata http://www.youtube.com/watch?v=wk0qXrg31s8

Podoba Ci się to? 🤔
Dla mnie to ona taka stara maleńka, myślałam że tańczyć będzie 😁

ja lubie takie małe odskulowe dziewczyneczki 😉 no i spiewa lepiej od oryginału 😜

Ja jestem za tym żeby fasolki śpiewała a nie takie "dorosłe" teksty 😉

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
niksssa napisał(a):
mi się też wydaje że za wcześnie na kolki, toż to noworodek maleńki i jeszcze się nie przestawił może na odżywianie pozaustrojowe 😉

ale mu twardnieje brzuszek i podkurcza nozki 😞

No właśnie - jadłaś albo piłaś coś co mu szkodzi...
Pomyśl co jadłaś i piłaś wczoraj i przedwczoraj?

ja nie karmie piersia bo nie mam pokarmu tylko jade z butli!

Może mleko mu nie odpowiada? 🤨

• Mamusia
niksssa napisał(a):
Oluś fasolki... w tym wieku?? 😁 😁 to już nie te czasy. Moja od 6 latków marzy zeby do Stanów jechac do Rihanny i Eminema 😉. Swoją drogą przeraza mnie to trochę, że te dzieci tak szybko wyrastają z dzieciństwa w tych czasach...

No przysłowiowe fasolki, chodzi mi o dziecięce piosenki 🙂

Niestety to już nie te czasy, teraz era internetu, laptopów, tabletów i innych chui mui 😉

• Mamusia
haj
wiecie co , wiem wiem nastał błogi spokój itp. itd i nie maco do tego wracać
ja też nie będę drążyć sprawy bo przecież wiadomo dziś tzn wczoraj w nocy ode mnie i od Alice się zaczęło
ale mam nadzieję że WYSTĄPIENIE TUTLI spowodowane jest jej buzującymi hormonami bo to co napisała było chamskie i tyle
Magda też ma ciężki okres więc nie sądze że usunęła konto bo ja i Alice przypomniałyśmy że afera ze słowem "paskudne" już była
wiem że to była spontaniczna decyzja ( tj z usunięciem konta ) bo sama usuwałam je do chuja 4 razy
i nie rozumiem zamieszania - pamiętam jak ja usuwałam konto to chyba 2 czy trzy osoby pisały ze to MOJA sprawa, że to dziecinnie i jakieś tam podobne
Magda usuneła jej sprawa , ja usunę będzie moja WAS to na prawdę interesuje ???

a wiem że dziewczyny które tu nie zaglądają z rzekomo nie wiadomych przyczyn , albo z braku czasu , nie zaglądają tu z powodu takich sytuacji ale też przez zniesmaczenie niektórymi osobami ( w tym moją ) tylko dlatego że przez ten wspólnie spędzony czas i dokładnie czytanie ze zrozumieniem można rozpoznać kto jest kim tak na prawdę 🙂

i ja sie kurwa pytam co to za różnica czy ktoś jest z nami 2 lata , miesiac , czy tydzień, ważne że jest i ma coś ciekawego do powiedzenia a te "nowe" jak to ktoś napisał ,czasem mądrzej piszą od co są tu dwa lata
napisałabym cos jeszcze ale jeszcze za mało wkurwiona jestem ( tzn nie tą sprawą tylko ogólnie 😁 )
jak mi się ciśnienie podniesie to jeszcze coś napiszę 😉

idem bo mnie brzuch boli
Andzia jutro tu zaglądam mają być fotki !!!!!!!!!

• Mamusia
gizelda napisał(a):
haj
ja też nie będę drążyć sprawy bo przecież wiadomo dziś tzn wczoraj w nocy ode mnie i od Alice się zaczęło
ale mam nadzieję że WYSTĄPIENIE TUTLI spowodowane jest jej buzującymi hormonami bo to co napisała było chamskie i tyle
Magda też ma ciężki okres więc nie sądze że usunęła konto bo ja i Alice przypomniałyśmy że afera ze słowem \"paskudne\" już była
wiem że to była spontaniczna decyzja ( tj z usunięciem konta ) bo sama usuwałam je do chuja 4 razy
i nie rozumiem zamieszania - pamiętam jak ja usuwałam konto to chyba 2 czy trzy osoby pisały ze to MOJA sprawa, że to dziecinnie i jakieś tam podobne

a wiem że dziewczyny które tu nie zaglądają z rzekomo nie wiadomych przyczyn , albo z braku czasu , nie zaglądają tu z powodu takich sytuacji ale też przez zniesmaczenie niektórymi osobami ( w tym moją ) tylko dlatego że przez ten wspólnie spędzony czas i dokładnie czytanie ze zrozumieniem można rozpoznać kto jest kim tak na prawdę 🙂

i ja sie kurwa pytam co to za różnica czy ktoś jest z nami 2 lata , miesiac , czy tydzień, ważne że jest i ma coś ciekawego do powiedzenia a te \"nowe\" jak to ktoś napisał ,czasem mądrzej piszą od co są tu dwa lata
napisałabym cos jeszcze ale jeszcze za mało wkurwiona jestem ( tzn nie tą sprawą tylko ogólnie 😁 )

idem bo mnie brzuch boli

jedną z nich jest dla mnie Magda 🙂

• Mamusia
oho to co wątek zamykamy?? 🤔 🤔

ja się wpadłam pożalić (chociaż chyba sama sobie 🥴 )
z Julką byłam po kurtkę i zaczyna mnie przerażąć ta dziewczyna.. gdzie się podziały czasy, gdy to co ja pokazałam było piękne i od razu można było to kupić? 😮 😮 2h łażenia po galerii, od sklepu do sklepu bo ta się nie podoba, tamta nie ten kolor, ta wsiurska, tej w życiu nie założy... ooo losie 🤢 🤢 co to będzie jak bedzie miała z 15 lat 😮 😮

no ale kupiłyśmy na szczęście, a ja padam z sił 😉

• Mamusia
gizelda napisał(a):
haj
Magda też ma ciężki okres więc nie sądze że usunęła konto bo ja i Alice przypomniałyśmy że afera ze słowem \"paskudne\" już była

i ja sie kurwa pytam co to za różnica czy ktoś jest z nami 2 lata , miesiac , czy tydzień, ważne że jest i ma coś ciekawego do powiedzenia a te \"nowe\" jak to ktoś napisał ,czasem mądrzej piszą od co są tu dwa lata

idem bo mnie brzuch boli

jestem na tak 🙂

• Mamusia
niksssa napisał(a):
oho to co wątek zamykamy?? 🤔 🤔

ja się wpadłam pożalić (chociaż chyba sama sobie 🥴 )
z Julką byłam po kurtkę i zaczyna mnie przerażąć ta dziewczyna.. gdzie się podziały czasy, gdy to co ja pokazałam było piękne i od razu można było to kupić? 😮 😮 2h łażenia po galerii, od sklepu do sklepu bo ta się nie podoba, tamta nie ten kolor, ta wsiurska, tej w życiu nie założy... ooo losie 🤢 🤢 co to będzie jak bedzie miała z 15 lat 😮 😮

no ale kupiłyśmy na szczęście, a ja padam z sił 😉

Jak bedzie miec 15 to dasz jej kase i sama sobie bedzie kupowac a nie z mama za raczke po galeriach 😁

• Mamusia
dzień dobry
my już u siebie tzn u P. 😁
trochę tu trzeba ogarnąć bo praktycznie od czerwca tu nikogo nie było
ale jest fajnie ciepełko , nie trzeba w piecu palić juhuuuuuu
Andzia ja też fotek nie widziałam ,może zostaw kiedyś na dłużej skoro i tak tylko znajomi mogą je oglądać 😮
miłego dnia