Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
raczek88 napisał(a):
gizelda napisał(a):
raczek88 napisał(a):
Przyslam tutaj na chwileczke pokazac sie ze zyje...wiem , ze dawno nie bylam ale jakos tak czasu na wszystko mi brakuje a jak juz wl komputer to poznym wieczorem jak tu juz nikogo nie ma.

Matko jak ja Cię LUBIĘ !!!!!!!!!!
jak w pracy ,co u małego ????????

hmmm w pracy ja akurat ma zapiernicz pracuje z ludzmi chorymi na bialaczke wiec chyba za duzo nie musze tlumaczyc. julek jak narazie nie chodzi do zlobka z mezem powadzimy dyzury zamienne i jakso dajemy rade tylko niestety naszym kosztem, ale trzeba wybierac to co wazniejsze 🙂

ok rozumiem 😉
a ty co ile i jak długie masz dyżury ??? 12 godzi i potem wolne czy jak ??

• Mamusia
raczek88 napisał(a):
tak dyzury 12 godzinne najpierw dniowka potem nocka i ten dzien po nocce (odsypiam) i nastepny mam wolny. wiec system w sumie nie jest zly bo wychodzi 3-4 dni pracy w tyg, ale na takim odziale jest czym sie zmeczyc 🙂

no na pewno
a to oddział dla dorosłych czy dzieci ???

• Mamusia
gizelda napisał(a):
raczek88 napisał(a):
tak dyzury 12 godzinne najpierw dniowka potem nocka i ten dzien po nocce (odsypiam) i nastepny mam wolny. wiec system w sumie nie jest zly bo wychodzi 3-4 dni pracy w tyg, ale na takim odziale jest czym sie zmeczyc 🙂

no na pewno
a to oddział dla dorosłych czy dzieci ???

dla doroslych na odziale dzieciecym nie dalabym rady psychicznie przynajmniej nie w tej chwili. jestem zadowolona z tego co robie, ale nie bede ukrywac ze wchodzi sie tam jak do matrixa inny swiat inne problemy. a co tutaj slychac ciekaweg widze ze grupa dzieciaczkow sie powiekszyla mamy na swiecie ALANKA GRATULUJE MAMUSI 🙂

• Mamusia
tynka83 napisał(a):
Boże Magda ale Cię podziwiam, ja bym nie dała rady pracować z chorymi na raka, za słaba psychicznie jestem...

tam sie mysli troszke inaczej ci chorzy nie chca zeby traktowac ich jak ciezko chorych 🙂 chca zyc normalnie, czasem jest przykro jak ktos odchodzi w mlodym wieku, ale nie moge tego przynosic do domu i o tym myslec. zreszta mlody za duzo nie daje mi czasu na rozmyslania 🙂

• Mamusia
witam z rana
Tyska powodzenia dziś, trzymam, kciuki !!!!!!!!!!! i bądź dla mnie jakąś inspiracją !!!!!!!!!!!!
Andziucha słodziaki fajne , do siebie pewnie podobne ale dla mnie wszystkie takie małe dzieci są takie same

ja też zastanawiałam się czy WAM to napisac czy nie ale nie wytrzymam bo muszę się tym z kimś podzielić , bo pewnie bedę miała mnóstwo pytań, więc liczę że mi pomożecie i licze także na kciuki od najżyczliwszych mi osób ( jeśli takie w ogóle istnieją )
otóż, moje mdłości, odrzucenie od niektórych rzeczy, duże i bolące cycki , bóle brzucha promieniujące aż do krzyża ,krew w nosie, spóźniający się okres, i trzy pozytywnie wysikane testy świadczą chyba o tym że jestem w ciąży 🙂
do lekarza się na razie nie wybieram , bo nie chce takiej powtórki jak z LENĄ , pójde za około miesiąc

oki to chyba tyle , miłego dnia

• Mamusia
gizelda napisał(a):
witam z rana
Tyska powodzenia dziś, trzymam, kciuki !!!!!!!!!!! i bądź dla mnie jakąś inspiracją !!!!!!!!!!!!
Andziucha słodziaki fajne , do siebie pewnie podobne ale dla mnie wszystkie takie małe dzieci są takie same

ja też zastanawiałam się czy WAM to napisac czy nie ale nie wytrzymam bo muszę się tym z kimś podzielić , bo pewnie bedę miała mnóstwo pytań, więc liczę że mi pomożecie i licze także na kciuki od najżyczliwszych mi osób ( jeśli takie w ogóle istnieją )
otóż, moje mdłości, odrzucenie od niektórych rzeczy, duże i bolące cycki , bóle brzucha promieniujące aż do krzyża ,krew w nosie, spóźniający się okres, i trzy pozytywnie wysikane testy świadczą chyba o tym że jestem w ciąży 🙂
do lekarza się na razie nie wybieram , bo nie chce takiej powtórki jak z LENĄ , pójde za około miesiąc

oki to chyba tyle , miłego dnia

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 gratulejszyn 🙃 🙃 🙃 🙃

mąż się cieszy? 🙂

• Mamusia
Heeeej! Ale tu się dzieje...

Matylda! Wielkie moje gratulacje! Boże jakie to szczęście! Boże cieszę się jak bym to ja w ciąży była! Służe pomocą. Dbaj o siebie Kochana! No i będziesz mieć 2 koteczke swoją! Jeju jeju! No to żeś mi podniosła cisnienie z rana 🙂 Całusy dla Ciebie dwupaczku! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ 😜 😘 😘 😘 troszkę aż pozazdrościłam!

• Mamusia
za gratulacje dziekuje i mówie trzymajcie kciuki żeby w ogóle coś było i żeby było dobrze , objawy i trzy testy nie kłamią , w weekend zrobię kolejny już ostatni
ale jeśli mam się czuć do konca tak jak teraz to będę zaskoczona i będzie to dla mnie nowość 😮
muszę do kibelka