Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
MArtynko a jak Ty sie czujesz???
DZis Tomek zgłosił mała do USC i dał jej na drugie ANna 🙂 🙂 a ja wzruszona 😁

Lepiej się mnie dzisiaj nie pytaj jak się czuję... jestem tak kompletnie rozwalona jakoś.... ze dwa razy się dzisiaj popłakałam bez powodu... i teściowa mnie denerwuje (chociaż nic złego(powiedzmy) nie robi).... Jeszcze jak sobie pomyślę, że ma 2 tygodnie urlopu i z teściem oboje siedzą w domu to mnie strzela coś... 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢
Zjadłam gołąbki i znowu na kanapę... normalnie jakaś masakra.... ale na 17 jadę na KTG więc może jakiś miły punkt tego dnia będzie...
Ech... dzisiaj Wam się tylko żalę... przepraszam.... ☺️ ☺️

Anula a drugie imię mąż wybrał piękne 😉 Martyna Anna.... (ja mam siostrę Anię i jesteśmy właśnie Ania i Martynka 😜 )

• Mamusia
Kurde dziewczyny a co ja mam powiedzieć, czekam, czekam i nic się nie dzieje ani skurczyku a przecież nie oszczędzam się: chodzę, pracuje, sprzątam, gotuję, pielęgnuje ogród i niccccccccccccc a w dodatku każdy zaczyna ze mną rozmowę od : no to kiedy rodzimy? albo na gg: jeszcze w dwupaku? Taaaakkkkkk, kurna takkkkkkkkkkk i nic na to nie poradzę. Echhh wygadałam się już mi lepiej. dzisiejszy dzień chyba należny nazwać dniem marudzącej ciązarówki

• Mamusia
jolajcik napisał(a):
Kurde dziewczyny a co ja mam powiedzieć, czekam czekam i nic się nie dzieje ani skurczyku a przecież nie oszczędzam się: chodzę, pracuje, sprzątam, gotuję, pielęgnuje ogród i niccccccccccccc a w dodatku każdy zaczyna ze mną rozmowę od : no to kiedy rodzimy? albo na gg: od jeszcze w dwupaku? Taaaakkkkkk, kurna takkkkkkkkkkk i nic na to nie poradzę. Echhh wygadałam się już mi lepiej. dzisiejszy dzień chyba należny nazwać dniem marudzącej ciązarówki

no to przybij piątkę!!! 😘

• Mamusia
Joma, gratulacje! 🙂) Zaskoczyłaś nas nieźle 🤪
Monalissa, też się skusiłam na truskawki, pal licho cenę, potem nie będziemy mogły zjeść ani jednej... 🤨
Martyna, Jolajcik, Beata, głowa do góry, musimy wytrwać jeszcze tych kilka dni! Dałyśmy radę 9 miesięcy, to co to dla nas 🙃 Pikuś! 🙃

Rano miałam KTG, śliczne skurcze wychodzą, brzuch już mam baaardzo nisko i coś mam przeczucie, że do końca tygodnia urodzę. 😁 Ciekawe, czy się sprawdzi 😁
W każdym razie - wizyta u lekarza w piątek. A mąż mi powiedział, żebym może weekend jeszcze przetrzymała, bo on chciałby F1 obejrzeć... 🙃

• Mamusia
Dziewczyny, i powiem Wam, że łapię stresa. Tak jak przez całą ciążę, nawet w czasie problemów, nie miałam czarnych myśli, tak teraz często się pojawiają 😞 I dwa dni z rzędu śnią mi się popsute lub wypadające zęby - u mnie - co nie "zwiastuje" dobrych nowin... Kurde, wiem, ze nie powinnam się takimi rzeczami przejmować, ale jakieś podświadome obawy ze mnie wychodzą... I zakładam, że stąd te sny, a nie na odwrót. Ale chciałabym już urodzić i żeby wszystko było dobrze.

• Mamusia
a u nas znowu gorąąąąąco latam po domu w samych majtkach ale to i tak nic nie daje.... spuchnięta jestem jak balon... termin na niedzielę ale ani pół skurczu 😞... aj jeszcze troche i nawet moich wielgaśnych japonek nie wcisne na te moje wielkie nogi 😞

• Mamusia
Już po KTG... mojej Królewnie się nie chce wychodzić... głupa paliła na tym zapisie, że taka grzeczna niby 😜
Tzn. mało się ruszała, ale zapis prawidłowy, wszystko ok.
Mam termin na przyszłą środą i jeśli do tej pory nie urodzę, to jeszcze we wtorek będę miałam ktg robione... Także czekamy.... la la la la la

• Mamusia
Witajcie Dziewczynki 🙂 My już z Tosiulką w domku. Wszystko ok. Nastawiamy się na pierwszą samodzielną kąpiel 🙂 Jak będę miała jutro chwilkę wolnego lub jeszcze dziś to się odezwę i napiszę co nie co 🙂
Buziaki

• Mamusia
no i znowu usłyszałam ze pieknie wyglądam a na odpowiedz ze termin mam na sobote to 😮 taaaakie wielkie oczy a mama mówi eeee tam jeszcze conajmniej tydzien no przeciez zachlastac sie mozna a młody dzis dziwnie spokojny ale poczekam do wieczora jak nie bedzie charcowal tak jak zawsze to bede panikowac 🙂

• Mamusia
Gusia 😁 ale masz fajnie już w domciu z kruszynką, czekam na info czy miałaś cc czy sn.

Ja właśnie wrodziłam z ogrodu, nasadziłam trochę kwiatów, pochodziłam po ogrodzie i dalej cisza jedyne co uzyskałam to meggaaaaaaaaaaaa zgaaaaaagęę.

Idę się plusnąć pod prysznicem.

• Mamusia
. i wracam do Piotrusia, on dzisiaj tez jakis niespokojny malo spi moze cos wisi w powietrzu? ja tez nie za dobrze sie czuje niedobrze mi, zeby sie dalej mi i jemu jakies chorobsko nie rozwinelo. to tyle gratulacje dla mamusiek! buziaki i trzymac dalej za nas kciuki bo to dziala!

• Mamusia
Gusia! Ale super, że Wy już w domku! I Maleńka jak słodko sobie śpi 🙂

Monalissa 🙂 Miło usłyszeć takie słowa kilka dni przed porodem, co? 😉 🙂

Jola 🙂 Tobie to już żaden wysiłek nie pomoże... Szymek ma swój własny plan i widać, że się go ostro trzyma 😁

Hussi Buziaki dla Piotrusia i dla Ciebie 🙂 :*

I POWIEM WAM!!! Nic tak nie poprawia humoru jak wspólna kąpiel z mężusiem w za małej wannie w 9-tym miesiącu 😁 Ubaw po pachy i + 50 punktów do samopoczucia 🙂
Także jest dobrze już... jeszcze jakiś dobry filmik sobie obejrzymy, sałatka grecka....

• Mamusia
Jolacik spokojnie jeszcze cie zlapie..wiem ze to nie to samo ale mi tez sie wydaje ze sporo po terminie jeszcze obie pochodze 🤢

Gussia super fotka malej..czekamy na relacje 🙂

Martynka juz widze jak sie usmialiscie w tej wannie ja w swoejj ledwo sie mieszcze a jeszcze jakby tam maz mial wejsc to nie wyobrazam sobie a on do malutkich tez nie nalezy ahahah no ale wazne ze humorek lepszy... 🙂

Monalissa miło uslyszec komplement prawda?? a tym co tak gadaja to ich pochlastaj a nie siebie 😜 moja mama to codzien obserwuje brzuch bo wnuczka sie doczekac niemoze i dzis jak wychodzila do sklepu swtierdzila "chyba ci sie troche obnizyl co? dzwon jakby sie cos dzialo to przybiegne" hehe ja mam wrazenie ze mam coraz wyzej a nie nizej brzuszek hehe...

ale sie rozpisalam po kolaci to i energii troche doszło ehhe juz was nie zanudzam uciekam polezec z mezulkiem 😘