Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
plaska jak deska 🤪omal z krzesla nie spadlam to okreslenie mnie rozwala 🙂 ale z tego co tu piszecie to nie jestes jedyna ktorej na poczatku urosly a porem im sie odwidzialo... moje upartte jak osly byly jak deska i sa jak deska 🙂 taka troche wypukla

z ta kapusta to wierze!bo kapucha jest dobra na wszystko! tylko nie mam sily z chaupy wyjsc:/ nawet obiadu nie mam a moj zaraz z pracy wraca ☺️

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no w sumie racja był miesiąc że musiałam kupić e i wypływały ale większych moich ulubionych nie mieli więc wciskałam się a teraz DD czyli mniejsze i takie luźne, coś w tym opadaniu jest 🙂

szamponiki do włosków same w sobie powinno się stosować od 1 miesiąca nie wcześniej a na tym 2w1 jest od początku dla maluszka
tylko chcę na początku spróbować jonsona no i nie wiadomo co będzie?! mam nadzieje że się sprawdzi
dostaję dla małej lepszą partię bo z irlandii a nie te produkowane do polski

Czy Któraś z Was wybiera się rodzić do Św, Zofii w Wawie?!

• Mamusia
ja kosmetyki kupię chyba z nivea tylko musze poczytac czy je można stosowac od pierwszych dni życia, właśnie wróciłam z miasta, nogi mam jak dwie bańki, a tu do końca jeszcze mc, ciężko będzie, a jak u was wyglądają pepki? mój coraz bardziej przypomina kreske i zanika niedługo mi chyba go na wierzch wywali

• Mamusia
witam popoludniu!ponadrabialam czytanie...co do hemoroidow(hemkami u nas zwanymi)-ja sie dowiedzialam ze zdjecia komorka.i pomogla kora debu,zaparzane 2 saszetki,odcisnac ,cieple w okolice odwloka 😉 no i naprzemiennie cieplo-zimno.siedzzi sobie hemek teraz i nie dokucza.tylko pamietajcie ze wszszystkie srodki na hemki strasznie i nieodwracalnie brudza bielizne.coz takie uroki zaawansowanej ciazy.
dzis zamiast na grzybach bylismy nad woda-nawet 2 czesciowy stroj kapielowy wcisnelam na du.pe.trzeba bylo wymasowac zimna woda te opuchniete kostki.
trymajcie sie bez skurczy,rozwarc i innych niespodzianek!

• Mamusia
cieżarnabebe dałąm czadu z tym mlekiem.dzis blondyna jestem od tego ciepła .przecież mleko dopiero sie ma po siarze po porodzie.hahahaha no ale kapusta dobry pomysł jestem za.
Agnieszko28 mój pepek jest w połowie wystający w połowie wklęsły 🙂
nivea też pewnie ma czesc kosmetyków od pierwszych dni czesc po miesiacu dobrze na żywo kupowac i patrzec z tyłu etykietę.
ktoś kupował nivea krem na słonce jak pamietam i mam pytanko czy tylko jest on z faktorem 30 czy jest moze 50? bo zagapiłam sie i kupiłam a tu 30tka a chciałam 50 i wywaliłąm paragon na dodatek 😞

• Mamusia
dziekuje aniu milo mi bardzo 🙂 no i wice wersa! ladne foto ja juz po obiedzie i znowu mnie moj maz wkurza a co do pepka to moj raz plaski raz wystaje-ale zauwazylam ze facetom bynajmniej moim w pracy bardzo sie podobaja wystajace hehe 🙂 chyba im sie z czyms kojarzy hahaah

• Mamusia
Aniaruda może zrób sobie kąpiel tą pół godzinną to sie poczujesz lepiej.
Agnieszko28 podczas chodzenia to mnie po prostu brzuch zaczyna bolec od ciążenia 🙂 ale kłuc nie mam. bo ja żadnych objawów nie mam.ale dziewczyny cos mówiły o kłuciach, Aniaruda teraz ma tez tylko solidniejsze.

• Mamusia
brzucholek twardnieje 2-3 razy dziennie,bolesne klucia-takie ciagnienie?skurcz?od pepka w dol mialam 2 razy.pepuch wylazl z prawej strony,bo malenka tam ma plecki i wypycha,lewa poki co schowana.jak dluzej pochodze to tez mam takie swidrowania "dolem",ale to pewnie z tego,ze z naszej Leny kawal dziewuszki i opada.w ogole to lubi sie kolysac-wtedy spokoj,nie wierci sie i spi,ale ile mozna na tych fionowych nogach chodzic,wiec ostatnio mala pooszukiwalam troche na hustawce 🙂

• Mamusia
witajcie spowrotem mi brzuszek też ostatnio dosc czesto twardnieje i zaczynam czuc ból w tym miejscu ale słaby i przechodzi no i czasami coś zakłuje mi w pipce 😮
Co do pępka to trochę schowany i trochę wypukły mam 🙂
Acha Beti ja też mam ten krem na słońce 30tke i byłam zapytac czy nivea ma 50tkę i niby że nie latałam po drogeriach i aptekach a w necie nic nie znalazłam na ten temat 😞

• Mamusia
co do twardnień to też mam często, kłucia czy jakieś skurcze też się zdarzają lecz mówiła połózna że jeszcze 3 tyg.. ale wiadomo jak to jest 🙂

a jak tam waga waszych maleństw?
bo tak mnie ciekawi czy mój Sebastianek jest doprawdy taki drobniutki. Ma 2450 g

• Mamusia
Naprawdę lubisz jak po imieniu tu piszemy do ciebie???

Mi lekarka zapisała takie tabletki samo żelazo nazywają się TARDYFERON ja je brałam ale już nie biorę gdyż z żelazem wszystko ok u mnie już i kazała zjesc do końca opakowanie.kupiłam w aptece 🙂