Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
systemem SNS
http://www.malyrys.pl/zestaw-system-wspomagajacy-karmienie-medela-p-633.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-06&utm_content=633#nclid=9a4a5dbdbfd13b172fc632ef21dcc06b
zmedeli np. nie wiem czy zagranica tez jest medela,ale na pewno z innych firm tez jest cos takiego.kiedys na forum poloznej czytalam polecala takie cos

Hej brzuszki 🙂, ale miałam nadrabiania, na początku twardo czytałam a później przyznam szczerze że po łebkach ☺️ Nie wiem jak to bedzie później kiedy juz dzidzi będzie na świecie...chyba całkowicie zrezygnuje z forum bo ciężko ogarnąć te braki...
Ja byłam u fryzjera, zafudowali mi 30min masażu głowy 😉 -POEZJA, najchętniej bym stamtąd nie wychodziła 😆
kasiar12 fajnie że jesteście już w domku a małej trzeba dać troszkę czasu 🙂 🙂- no przecież to wcześniaczek to ma prawo do tego by poświęcać mu dużo więcej czasu niż dzieciaczkom urodzonym w terminie! Będzie wszystko oki, Zuzia ma wspaniałych rodziców i to jest najważniejsze 😘

Fryzjerka Pani Zosia która ma trójkę dzieci i jest już chyba po 60tce wywróżyła że jeszcze 3 dni i urodzę.... OJ OBY MIAŁA RACJĘ 🙂 I żeby była z niej tak dobra wróżka jaka jest z niej dobra fryzjerka 😁

• Mamusia
Przyszła mi paczuszka z karuzelką i nianią elektryczną 🙂 Ile to radochy! Tzn. niania mi niepotrzebna, ale była w promocji za grosze do karuzelki, więc stwierdziliśmy, że kupimy- może potem komuś damy w prezencie. Jejku, mogę się bawić tą karuzelą cały czas- nie wiem, kto będzie miał większą frajdę: ja czy Mały 🤪

Kasiar dasz radę!

• Mamusia
Butterfly napisał(a):
Przyszła mi paczuszka z karuzelką i nianią elektryczną 🙂 Ile to radochy! Tzn. niania mi niepotrzebna, ale była w promocji za grosze do karuzelki, więc stwierdziliśmy, że kupimy- może potem komuś damy w prezencie. Jejku, mogę się bawić tą karuzelą cały czas- nie wiem, kto będzie miał większą frajdę: ja czy Mały 🤪

Kasiar dasz radę!

zapodaj linka do tych rzeczy bo mi tego właśnie brakuje a wybór jest.. kosmiczny i nie umiem sie zdecydować na nic ...

Kasiar - ta twoja mała jest cudowna - słoooodkie to zdjonko w foteliku 😘

BYŁAM U GINKI, SZYJKA DŁUGA, ZAMKNIĘTA !

Butterfly - - jeśli Twój maluszek nie zechce się obrócić (słyszałam, że chlopcy tacy niesforni są częściej) to może będziemy mieć cc tego samego dnia - ja mam na 21.06. 🤪

• Mamusia
Witam ponownie dziewczyny 🙂
Ja ugotowałam obiadek, zjadłam, byłam na spacerze, pobiegałam z psiakiem, aż zaczęło mnie kłuć w pipce 🙂 a co może akurat podśpieszę troszkę mojego Miłoszka 🙂 Potem byłam na zakupach 🙃 kupiłam dwa śliczne komplety dla małego 🙂 ogrodniczki ale takie z materiału beżowe+błękitna koszulka i drugi zestaw: bojówki w kolorze cappucino+bluzeczka polo z dinozaurem 🙂 takie słodziaśne 🙂 🙂 🙂 🙂 aaa i pierwsze butki pre-walkersy 🙂 takie czadowe dżinsowe trampki 🙂 na górze mają fajną zielono-niebieską kraciochę 😜 SUPERAŚNE 🙂 nie mogę się doczekać jak będę mogła zacząć stroić mojego bąbelka 🙂
No a malutki dzisiaj mniej aktywnny... szturcham brzuchal ale jakoś tam niemrawo... będę obserwować, jak dalej będzie tak cicho to podjadę do szpitala 🥴 mam nadzieję, że jednak wypnie tą pupkę w końcu, albo wypnie rączkę w bok jak to robi zawsze 🙃

Lunaaa to dobrze, że nie zaczęłaś rodzić w trakcie zabiegu 🙂 heheh jak włoski wyszły?

• Mamusia
Dziewczynki, nie ma sensu kupować zabawek teraz... maleństwu mogą nawet zagrozić jeśli zostawimy pluszaki w łóżeczku z bobaskiem, a i tak w prezencie na pierwszą wizytę zwykle się dostaje od każdego coś 🙂 albo ubranko, albo zabawkę, albo pieluchy jak ktoś nie ma zupełnie pomysłu 😁 Ja myślałam o karuzelce, ale mnie zwykle denerwują po pierwszym dniu., więc jeśli nie dostanie Mały, to też będzie dobrze 🙂

• Mamusia
Ja mam misia z pozytywka, zawsze przed snem mu wlaczalam zeby sie przyzwyczail.
No i jakies kolorowe pluszaki na foteliku do samochodu. Wiecej tez nic nie mam, bo na pewno jeszcze wiele zabawek sie dostanie a po co przesadzac, wole wydac pieniadze na cos innego.
No na karuzelke sie skusze, bo taki bujaczek to nawet pomoze maluszkowi zasnac, ale to dopiero po jakims czasie.
Wiecie czego nie mam i nigdzie nie moge znalezc w normalnej cenie i wygladzie?
Torby na pieluchy i inne pierdoly zeby sobie na wozku przewiesic.
Co mi sie jakas w miare podoba to min. 80 euro, no dla mnie to lekkie przegiecie.

• Mamusia
Malgorzatta napisał(a):
agata ja nie mam, ale moje nosidełko może robić za leżaczek na początku, potem kupię jakiś taki specjalny... widziałam reklamę w tv z FisherPrice, może taki....

właśnie oglądam na stronce http://zakupy.linkbaby.pl/do/cat/Lezaczki/Lezaczki--Bujaczki
przesłodkie 🙂
taka huśtawka to chyba nawet lepsze rozwiązanie od leżaczka 🙂

• Mamusia
Malgorzatta ja nawet juz nie mowie o firmowych torbach.
Tutaj jest jakas porazka z tym. Dla mnie jest wazne zeby byl kolor pasujacy do wozka i zeby tobra byla funkcjonalna. Naprawde szkoda mi kasy na takie cos, no ale z drugiej strony nie obejdzie sie.

Jejku mam ochote dzis sie naobzerac do mdlosci jakis tlustych rzeczy, fryty z majonezem, jakis hamburger i litr pepsi 😁 😁 😁 😁.
Napad jakis, hehe.