Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A ja zrobiłam sobie 4 km spacerek i wróciłam padnięta bo strasznie gorąco i parno jest, kolejna burza będzie jak nic.
Karolciakam trzymam kciuki za kredyt
Monia gratulacje!!! ale napisz coś więcej, jak to było
Siehankowa i Moniczek powodzenia na wizytach
Co do psów to ja miałam jednego najukochańszego, żył 19 lat ale mój tata go rozjechał niestety 🤨 choć już był głuchy totalnie strowinka. Był to mieszaniec owczarka niemieckiego z podhalańskim i dostałam go na urodziny jak miałam 6 lat. Wyrosło z niego ogromne kochane bydle i pilnował mnie zawsze, odprowadzał do szkoły itp. Najmądrzejszy pies jakiego znałam, spokojny niby ale jak była noc to nikogo na podwórko nie wpuścił, a w dzień wpuścił ale jak nas nie było to nie wypuścił. Kiedyś jak był z tatą w lesie to przechodzili kładką najpierw pies a potem mego tatę cap za rękę i ciągnie z całej siły tata szybko przez kładkę która się złamała, jakby nie pies to tata by wpadł do wody i ogólnie dużo miał takich mądrych akcji.

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja to sie boje co bedzie jak nasza amstaffka odejdzie... 🥴tesciowa z nia spi po kazdej kupie myje jej tylek 😮 jak miala cieczke to uszyla jej majtki ale torze bylo niewygodnie w nich to sama w fartuchu spala 🤪 i mimo ze na wszystko ma pozwalane to jeszcze nie widzialam psa ktory tak slucha...a pamietam jak jaj przywiezlismy) miala 2 miesiace...tesciowa nie chciala jej dotknac bo mowila ze nie zgadza sie na psa morderce w domu 😮 a teraz to jak coreczke albo wnuczke ja traktuje 🙃

Eleeza napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Eleeza, sliczna psinka w awatarku 🙂
a nawiązując do piesków, to ja miałam kundelka, dostałam go mając 7 lat, więc przeżył ze mną naprawdę dużo... niestety na poczatku tego roku odszedł 😞 ale i tak długo żył - bo w sumie prawie 20 lat...

Przykro mi 😞 to są cholernie trudne momenty 😞 Nasz miał tylko niecałe 8 lat ale dopadło go to koszmarne choróbsko 😞

no mój na szczęście odszedł we śnie, nie wyglądał żeby cierpiał - tyle dobrego... ale masakra jak ludzie przywiązują się do zwierząt... u mnie to wszyscy płakali za naszym Puszkiem ... ja, moi rodzice, siostra, a najbardziej mój 7 letni chrześniak...
dobrze, że jest cos takiego jak wspomnienia 🙂 bo ja tam zawsze będę wspominac mojego psiaczka 🙂

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
Siehankowa powodzenia na wizycie i przy "oporządzaniu" mariolki, bo po wczorajszej akcji wiem jakich to wymaga zdolności akrobatycznych 😁 😁 😁

ja męża do tego wykorzystuję- robię sama tyle ile się da a on dokańcza 🙂 tylko jak widzę jak on trzyma maszynkę to za każdym razem się zastanawiam czy będę w jednym kawałku 😁

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):
Eleeza napisał(a):
Siehankowa powodzenia na wizycie i przy "oporządzaniu" mariolki, bo po wczorajszej akcji wiem jakich to wymaga zdolności akrobatycznych 😁 😁 😁

ja męża do tego wykorzystuję- robię sama tyle ile się da a on dokańcza 🙂 tylko jak widzę jak on trzyma maszynkę to za każdym razem się zastanawiam czy będę w jednym kawałku 😁

ja tez tak robie 🙃 ale jemu dobrze to idzie ( chociaz strasznie sie grzebie) 😉 😉 ale ostatnio jak ja zaczelam a on mial dokonczyc to najpierw takiego napadu smiechu dostal ze z 5 min nie mogl sie uspokoic 🤪 🤪ladne kwiatki musialam sobie powycinac 😉 😉

• Mamusia
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/97/cdf8e9153b.jpg/][IMG]http://img97.imageshack.us/img97/7931/cdf8e9153b.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

moja niuuunia 🙂 teraz wieksza juz :P

• Mamusia
Rzeczywiście bardzo ładne te wasze pieski, ale ja jakoś nie do końca ufam dużym psom. Moi synowie maja kundelka - Maksia 🙂 I tu jest problem rozwiązany - o tyle, ze on nic dzieciom złego nie zrobi - gorzej z nim 🙂 Jak niekiedy Igor go dorwię to np. siada na nim i chcę jeździć 🙂 No i muszę interweniować w obronie psa 🙂

• Mamusia
ann5353 napisał(a):
Rzeczywiście bardzo ładne te wasze pieski, ale ja jakoś nie do końca ufam dużym psom. Moi synowie maja kundelka - Maksia 🙂 I tu jest problem rozwiązany - o tyle, ze on nic dzieciom złego nie zrobi - gorzej z nim 🙂 Jak niekiedy Igor go dorwię to np. siada na nim i chcę jeździć 🙂 No i muszę interweniować w obronie psa 🙂

dzieci i zwierzaki to nie zawsze dobre połączenie 🙂 Która ogon kota podgryzała?? 😮

Dziś znów dzień miłośników zwierząt u nas. Tym razem psi przyjaciele na tapecie, he, he.
Cudne są te wasze zwierzaki.
Ja też bardzo lubię psy, ale nie mam z nimi doświadczeń.
A najbardziej je lubię jak są na smyczy 😮