Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aniolek82 napisał(a):
ann5353 napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
A ja nie wiem ile wazy moja dzidzia. zapomniałam wczoraj zapytac doktora ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ za to mi juz przybylo 12kg 🤪 🤪 🤪 A wczoraj koleżanka która przytyla w ciąży 28 kg powiedziała mi że do porodu przytyje jeszcze raz tyle co do tej pory 😲 😲 😲 😲 😲 😲 To prawie tyle co ona, a jej malo co zeszlo 😠 😠 😠 😠

Aniołek a na zdjęciu z USG nie masz podanej wagi? A z tym tyciem to nie koniecznie prawda, mogłaś przytyć więcej przez pierwsze miesiące, a potem tylko brzuszek ci będzie rosnąć. I przytyjesz kilka kg.

Kurcze, nie wiem. nigdy nie patrzylam na zdjęcie USG. 🙂 zaraz poszukam. 😁

U mnie jest taka tabelka nad zdjęciem i w niej jest, albo obok zdjęcia może być waga podana.

Eleeza napisał(a):
Rozmawiałam dziś z koleżanką o jej córeczce, podobno usg tydzień przed porodem pokazywało wagę 3300g a Mała urodziła się 2650g więc rozbieżność spora.
U mnie dwa dni przed porodem na USG z Majką była podana waga 3140 gram, a 2 dni później urodziła się Maja 3280 gram. Więc ja tam w to wierzę 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Tak piszecie o wadze a ja się dopiero we wtorek dowiem ile nasz maluszek już waży. 🙂
Na razie ja przybrałam 10 kg i coraz szybciej przybieram, aż strach się bać co waga pokaże za trzy miesiące 🥴
Dobranoc brzuszki do jutra 🙂

• Mamusia
hej mamusie
kryzys opanowany,autko otworzył sam mąż kawałkiem drutu,zdolniacha z niego 🤪tym bardziej że przecież ma rękę w gipsie. Nasz piesek uwolniony,siedział tam ponad godzinę,już chyba było mu gorąco 🥴 🥴
A my właśnie zjedliśmy racuszki z jabłkami i z cynamonem mojej roboty,ach pychotka 🙂 a mały jak mi się po nich rozszalał w brzuszku 🙂

Ja też wpadłam na chwilę, oglądam YCD, w ogóle dziś tyle się nachodziłam, najeździłam, jestem padnięta 🤢 🤢 Brzuch mnie dziś nawet pierwszy raz bolał, chyba z tego dzisiejszego tempa 🙂 🙂
Dobranoc 😘 🙂 🙂 Miłej nocki 🙂

madalena20 napisał(a):
Dzień Dobry!!!!
Czekam jak zwykle na wspólne picie kawusi 🙂 Tym czasem robię śniadanko 🙂
Hehe mi własnie pyrka w ekspresie 🙂 🙂 🙂

DZIEŃ DOBRY 😎 😎 😎

• Mamusia
Dzień Dobry

Mnie dzisiaj w nocy taki skurcz w obu łydkach na raz trzasna ze myslalam ze nie wytrzymam ale szybko zadarlam palce do gory i zaczelo przechodzic ale strasznie powoli do tej pory tak mnie łydki strasznie bola 😞 i nie wiedziec czemu 😞

Dołaczam sie do picia kawusi ale z mineralna narazie :P

madalena20 napisał(a):
Hej dziewczyny Wy też tak macie, że jak kucniecie to Wam łydki rozsadza 🥴 🥴 Strasznie mnie bolą tak jakby ciśnienie w nich rosło. 😮

Mnie w tej ciąży też szczególnie łydki bolą, może to od częstych zmian pogody 🙂 A jak miałam buciki na lekkim obcasie w czasie komunii, to juz wogóle była masakra 😞