Skocz do zawartości

PAŹDZIERNIK 2011 -STARTUJEMY | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• carpioo

1197

• madziek84

788

• Iris

1191

• Zuziaczek

1030

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gwiazdy pięknie wyglądacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkie razem i każda z osobna 🙂 🙂 🙂 Szkoda, że ie mogłam być tam z Wami ale bardzo się cieszę, że spotkanko się udało 🙂

U mnie dzisiaj była koleżanka od rana z synusiem na kawce 🙂 A teraz już jestem sama w domku, tzn z Tymciem 🙂 A propo spania to dzisiaj minęła mi pierwsza noc bez wstawaniu siku i jestem wyspana jak nigdy 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Ja też dziś na siku nie wstawałam, spałam jak zabita, aż Mój się dziwił, gdzie ja się tak zmęczyłam 😉
He he, nie wiem, może to z emocji, że spotkanie z brzuszkami, troszkę się stresowałam jak to będzie.
Ale było super !
😁
A carpioo powiedziała, że te wiewiórki w Łazienkach czasem atakują i na nogi wskakują, więc uciekała 🙂
Szkoda, że orzeszków nie wzięłyśmy.

• Mamusia
Bardzo się cieszę, że Wam się spotkanko udało 🙂 Zawsze jest stresik przed takimi spotkaniami, bo tu jakby znamy się jak łyse konie, nie ? Ale jesteście wszystkie tak fajnymi, miłymi, pozytywnie zakręconymi babkami, że nie mogło się nie udać 🙂

• Mamusia
Iris, no co Ty, na brzuszek wyrywać ? 😉

Mnie niedawno zaczepił z tyłu jakiś chłopak na rowerze, z tyłu coś tam gadał, "hej laska ..." itd... a jak się zrównał ze mną na tym rowerze (ja szłam) , zobaczył brzuch to przerażony powiedział: "ojej, ale masz fajny tyłek...yyy ... i gratuluje brzuszka !" i uciekł !

No raczej jak baba w ciąży to obcy facet się nie wpieprza.

• Mamusia
ehh te wiewióry to mnie zawsze atakują.. ja po prostu nie chce 😞dostać jakiejś wiewiórczej wścieklizny.. 😉

zaraz wrzucę foto na prv..

a ja juz pranie zrobione, posprzątane pogotowane... kilka śrubek remontowych przykręconych 🙂
wrzuce foto i postaram sie spłodzić chociaż jeden podrozdział ... 😜

• Mamusia
Zuziaczek napisał(a):
Iris, no co Ty, na brzuszek wyrywać ? 😉

Mnie niedawno zaczepił z tyłu jakiś chłopak na rowerze, z tyłu coś tam gadał, "hej laska ..." itd... a jak się zrównał ze mną na tym rowerze (ja szłam) , zobaczył brzuch to przerażony powiedział: "ojej, ale masz fajny tyłek...yyy ... i gratuluje brzuszka !" i uciekł !

No raczej jak baba w ciąży to obcy facet się nie wpieprza.

Buuuhahaha dobre 🙂 🙂 🙂 No miałam na myśli to, że jesteście takie laski, że hej hej 🙂

• Mamusia
Hej , fajnie, że spotkanie Wam wypaliło 🙂 U mnie pogoda jakby była jesień a nie lato.. buu!! Wczoraj z mężulkiem wpadliśmy na pomysł, że wyskoczymy na weekend nad morze 🤪 trza się trochę odstresować! tylko jak będzie taka pogoda jak teraz to depresja murowana
http://www.papilot.pl/ciaza/14219/Porod-widziany-oczami-dziecka.html tak się wczułam czytając , że zaczełam oddychać jakbym rodziła..

• Mamusia
Hi hi, podobno można zwrócić uwagę, by lekarz zszył na zapas, w sensie ciaśniej 😉 Ale czy to coś daje to ja nie wiem...

A druga sprawa to antykoncepcja, do tej pory mi nie potrzebna, teraz może się okazać, że trzeba będzie się jakoś zabezpieczać 🤢. Bo druga dzidzia od razu po pierwszej to chyba nieee... z rok poczekam.

• Mamusia
Dziewczyny super ze spotkanie sie udalo 🙂 Ja byłam dzisaj na wizycie u lekarza Malutka cała zdrowa waga 1850gram 43cm ma no i ułozona głowkowo ogolnie dobrze sie rozwija i lekarz nie widzi nic niepokojacego oprocz tego ze wdało mi sie bardzo mocne zapalenie i musze brac globulki. A co do wagi to dziewczyny byłam w szoku myslałam ze przytyłam z dwa kilo a tutaj szok schudłam pol kg ale lekarz twierdzi ze to sie zdarza ale zaniepokojiło mnie to troche 😞 Bo jak to mozliwe jem normalnie wszystko ok a tu pol kilo ucieklo zamiast przybyc chyba ta moja coreczka ze mnie wszystko wyciaga ale ciesze sie ze prawidłowo sie rozwija 🙂