Skocz do zawartości

PAŹDZIERNIK 2011 -STARTUJEMY | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Bojalubie mi rownierz brak słów mnie to samo w szpitalu jak lezałam;/ Dlatego nie rodze w swoim miescie;/ Jak mnie lekarz zbadał musiałam sie leczyć lekami bo miałam zapalenie;/;/ Nierozumiem takich ginekologów ktorzy nie maja podejscia zero delikatnosci;/!!

• Odpowiedzi 14,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• carpioo

1197

• madziek84

788

• Iris

1191

• Zuziaczek

1030

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czesc wlasnie weszłam do domu 🙂
mam brzuch twardy od łażenia.. kupiłam sobie magnez i b6 🙂
zaraz łykne to moze mnie skurcze łydek dzisiaj w nocy nie dopadną

SPOTKANIE SUPER fajnie sie z kims zobaczyc na żywo, usłyszeć głos itd
chociaz miałam stresa jak wsiadałam do samochodu Bachap, że mmnie porwie, albo okaże się jakimś wielkim zboczeńcem i jest napalonym facetem na ciężarówki 😉 hahahaha 😁

dobrze byłoby to powtórzyć..
a teraz dziewczynki mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak dzisiaj nie zamieszczę juz foto..
jutro to zrobię na prv

aha i ja mam tylko jedno zdjęcie bo pan kelner jakis taki niemrawy do robienia zdjęć, poza tym miałyśmy inne sprawy na gl 😁wie niż foty 😉 wiecie- plotki, ploteczki 😜

• Mamusia
cieszę się że spotkanie udane! 🙃 pewnie fajne uczucie kogoś tak spotkać na żywo 🙂
Mdoundi uważaj w tej Anglii na siebie, to co pokazują u nas w TV nie jest miłe....ludzie to potrafią..eh...i 3mam kciuki aby u brata było spokojnie 🙂

Super Brzuszki, że spotkanie się udało 🙂
Również chętnie zobaczę zdjątko 🙂
Mój Adaś tak kopie, że chyba pora się położyć... hehe
Choć wtedy pewnie jeszcze bardziej da popalić 🙂 Przytulę się do Tatuśka, żeby i jemu się troszkę oberwało 😁
Dobrej nocki!

• Mamusia
Hej brzusie ! 🙂

Spotkanko bardzo udane, przepraszam jeszcze raz dziewczynki za spóźnienie, ale w końcu udało mi się zameldować w Warszawie ! 😁

Kelner jakiś niemrawy był, nie bardzo miałyśmy jak robić sobie zdjęcia we 4.

Najlepsza była carpioo i wiewiórka ! Ha ha !
I pawik. 🤢 he he he

Dzięki wielkie za spotkanie i za to, że na mnie poczekałyście !
Oczekuję na kolejnego spota.
Zdjęcie zaraz będzie na pf.

Wczoraj dotarłam do domu na 20.30, padłam na łóżko jak długa i zasnęłam, w szoku byłam, bo się obudziłam dziś dopiero o 7.00. (jak Mój wstawał do pracy).
Aaaale się wyspałam 🙂

• Mamusia
Carpioo świetnie że w końcu wyspałaś się!! ja w nocy na godzinkę przerwę miałam, ale ostatnio śpię jak zabita. Do tego zauważyłam, że zaczynam się znów za bardzo wszystkim stresuje, bo mała mniej się wierci, a jak tylko wyluzowałam się na pufie na szkole rodzenia to normalnie koziołki robiła 🙃 🙃 muszę znów zacząć cieszyć się ciążą 🙂

Witajcie 😁
Ale świetna Fotka 😁 dopiero byśmy furorę zrobiły jakbyśmy się z Brzuszkami spotkały przed porodem hehe 🙂 Świetnie, że Wam udało się spotkać i jest pamiątka 😁
Ale... właśnie mam nadzieję, że spotkanie na szczycie w następne wakacje się uda 😁

Miałam dziś fajny sen. Śniło mi się, że Adaś tak wierzgał, że na skórze było widać jego rączkę 🙂)) Bardzo przyjemny widok 🙂
Może to przez to, że tak bardzo już się nie mogę doczekać Maluszka.
I wczoraj wieczorem jeszcze kuzynka urodziła córeczkę Julkę 🙂 2900g i 52cm, nie za duża, ale i kuzynka z mężem nie są dużymi ludkami 🙂 Najważniejsze-jest zdrowa 🙂 Takie wieści cieszą i wywołują radość: 🙂

Troszkę niepokoiłam się o Agę, ale wiem już, że u niej wszystko ok(napisałam smsa).
Ma malowanie a mieszkanku i przerwy w dostępie do netu-ale podczytuje nas. 🙂 Jak się ze wszystkim upora albo znajdzie czas w między czasie to się odezwie.
Bąbelki Agusi czują się dobrze 🙂 więc jest ok!

• Mamusia
carpioo napisał(a):
dobrze byłoby to powtórzyć..
a teraz dziewczynki mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak dzisiaj nie zamieszczę juz foto..
jutro to zrobię na prv

Carpioo daj fotkę na normalnym fotum proszę 🙂 ja nie umiem wchodzic na tego prywatnego a byłoby fajnie zobaczyc Wasze uśmiechnięte buźki 🙂