Eh ja tez mam dziś taki smętny dzień. Bardzo się ciesze z tego, że dziewczynki już się rozpakowują bo to coś cudownego, a z drgiej strony jest mi smutno bo siedzę sama w domu, mój mąż nadal na poligonie już od początku wrzesnia i widziałam go od tamtej pory tylko raz 😞 rodziców i brata mam bardzo daleko i rzadko ich widuję, czuje się bardzo samotna....dobrze, że przynajmniej moge poczytać i dowiedziec sie co u was słychać
Aguska.. ciesz się że masz teraz czas tylko dla siebie.. wiem ze wolałabys być ze Swoim Facetem.. ale może potraktuj to jako prezent- tyle czasu dla siebie 🙂 Poczytaj książkę.. zrób sobie maseczkę 🙂 peeling, masaż. 🙂 manicure.. a jak On przyjedzie to Ciebie nie pozna i zje Ciebie całą na śniadanie, obiad i kolację 🙂 co Ty na to??
Widzę, że i Wy Bajko i Bojalubie łapiecie doły... ehhh nie wiem co się dzieje... ja mam wrażenie, że jestem w tym wszystkim gdzieś na szarym końcu. Wokół mnie tyle się dzieje (w mojej rodzinie) i nikt nie zwraca na mnie uwagi, na moje potrzeby, na moje zmęczenie... jakby to, że jestem w 9 m-cu nic nie znaczyło... mam wrażenie, że każdy myśli tylko o sobie...
Mam to samo wrazenie ze kazdy mysli ze to nic takiego.....
u mnie było tak, ze jak na początku ciązy każdy dmuchał i chuchał.. a ja byłam zła że ze mnie kaleke robili.. a teraz jakby sie przydało 🙂 to każdy mysli że zaraz opiernicz dostanie 🙂 i nie pomaga 😜 wiec masz babo placek! 😜
tzn babcia, moja mama i tata to dbają strasznie 🙂 tylko Mojego rozleniwiłam strasznie! ale dzisiaj mi wypucował mebelki wszyyystkie 🙂 kurze tak ścierał, że WSZYTKO zdjął z szafek, pólek, nawet tych zamykanych- i starł kurze 😮 w szoku byłam..
bo ja myślałam, ze faceci to tak nie robią! 😉 a jak podłogę zamiatał to nawet przesuwał meble, trzepał dywaniki! 😲 🥴 kurde, mama nadzieje ze w pedała mi sie nie zamienia 😮 bo to geje chyba tak sprzątają.. no i sie tak seksem z babą nie interesują 😁 nie no żartuje 🙂 pomóc chciał i mu sie udało..
skwitował tekstem, że im wie3cje teraz zrobi i im lepiej sobie posprząta, tym lepiej będzie miał jak pójde rodzić, w sensie że łatwiej mu będzie 😉 cwaniaczek 😎
bo ostatnio to sie kłóciliśmy o te prace domowe.. no i chyba sie porawia.. ale ciii, zeby nie zapeszyć 🤔
po wizycie to niebyły wody może śluz ale mam gorszą wiadomość mam skruconą szyjkę i 4 cm rozwarcia ułożenie pośladkowe mała waży około 2700 bedą prubować natulanie urodzić jak nie to cc i pewnie lada chwila sie rozkrece , a wczoraj zachciało mi sie myc okna chyba coś w tym jest j
po wizycie to niebyły wody może śluz ale mam gorszą wiadomość mam skruconą szyjkę i 4 cm rozwarcia ułożenie pośladkowe mała waży około 2700 bedą prubować natulanie urodzić jak nie to cc i pewnie lada chwila sie rozkrece , a wczoraj zachciało mi sie myc okna chyba coś w tym jest j
Aguska.. ciesz się że masz teraz czas tylko dla siebie.. wiem ze wolałabys być ze Swoim Facetem.. ale może potraktuj to jako prezent- tyle czasu dla siebie Poczytaj książkę.. zrób sobie maseczkę peeling, masaż. manicure.. a jak On przyjedzie to Ciebie nie pozna i zje Ciebie całą na śniadanie, obiad i kolację co Ty na to??
Hehe no cały miesiąc juz tak mam i poprostu juz zadługo, już go chce tutaj...a maseczki i szykowanie sie to swoją drogą...piknię sie specjalnie dla niego, ale na konsumpcje nie mam co liczyc...mam taki sam problem jak dziewczyny...musiałabym chyba na kolanach błagać...bo biedny sie boi, że Hanie uszkodzi, i za nic w świecie nie jestem w stanie mu wytłumaczyć, że się nic nie stanie :P
O KURDE ASIA!!!
ty zaraz zobaczysz swoje maleństwo! ja pierniczę! 😜 szczęściara.. a ułożenie pośladkowe- ty juz raz rodziłaś.. będzie ci łatwiej.. a jak nie to cesarzową będziesz 🙂
AGUSKA.. no na kolanach to w innych sposób można poprosić 😉😜😜😜😜 Rozumiem to doskonale.. 🙂 ale ładnie wyglądac można i dla siebie... Ja wyznaję i tak zasadę że kobita to sie stroi i modnisiuje dla innych kobiet i dla siebie.. Facet nie dostrzega takich subtelnych rzeczy jak gładka cera po maseczce, wymodelowane włosy, podcięte końcówki itd 🙂
Ja wyznaję i tak zasadę że kobita to sie stroi i modnisiuje dla innych kobiet i dla siebie.. Facet nie dostrzega takich subtelnych rzeczy jak gładka cera po maseczce, wymodelowane włosy, podcięte końcówki itd
No oczywiście, że tak...najważniejsze to czuć się we własnym ciele dobrze i z samym sobą...faceci to nawet nie widza albo nie zwracają uwagi ani na makijaż ani na fryzure...no chyba, że patrza na obca BABE...:p to wtedy widza wszystko co nie powinni :P
no kochane jak tak dalej pojdzie to do polowy pazdziernika to sie juz wszystkie rozpakuja 😉 Dziewczyny co lapia doły prosze o usmiech i nie smucic sie wiecej.
trzymam kciuki za nasze juz rodzace aby szybko poszlo i jak najmniej bolalo 😉
Ja juz po spotkaniu z położną. Jutro nadrobię zaległości ale napiszę jak było, bo mi z głowy wyleci.
Na szczęście nikt nie rodził, wogóle jakieś tam pustki straszne dzisiaj, cisza jak makiem zasiał 🙂 Położna bardzo fajna babka, taka z ikrą, energiczna 🙂 jak weszłam na sale porodową to od samego widoku łóżka do porodu gorąco mi się zrobiło. Ponad godzinę opowiadała jak będzie poród wyglądał i nie owijała w bawełnę. Powiedziała, ze będzie boleć jakby mi nogi miało wyrwać ale trzeba podejść do tego jak w wojsku 🙂 Zapytałam o nacięcie jak ona to widzi i powiedziała, że o tym się głośno nie mówi ale zony lekarzy i położne zawsze chcą być nacinane, bo jak się nie natnie to wtedy bez szycia już te miejsca nie wrócą do stanu z przed porodu i np. w Szwecji rzadko się nacina krocze ale później te kobiety często zgłaszają się na plastykę pochwy 🥴 I jeszcze ze strasznych rzeczy- w tym szpitalu tydzień po terminie podłączają cewnik z takim balonikiem na wodę, który rozciąga szyjkę a dopiero później dają oksytocynę OMG I oczywiście mówiła, ze najlepszym sposobem na szybszy poród jest sex i po wszystkim nogi do góry trzeba trzymać, żeby nasionko (jak to ujęła) zadziałało 🙂
Aneta, ja nogi jednej do góry nie podniosę.. a co dopiero dwie.. chyba o ścianę oprę jak już sie ta magiczna chwila wydarzy i mój mnie zechce..
A ja skazałam siebie na mękę!
Pozwoliłam |Mojemu przerobić X-Boxa na tańsze gry, i te z Interentu ściągane
wiec za jakis czas Mojego będę widziała tylko takiego http://imageshack.us/photo/my-images/829/addictm.jpg/ tylko że z padem w ręku a nie z klawiaturą 🙂 jak usłyszał magiczne TAk to juz poleciał i go nie ma 🙂 umówił się na przerobienie konsoli i fiuuuu 😆 tylko go widzieli.. 😜
ALE BĘDZIE SZCZĘŚLIWY 😉 ja mam brzuszka a on Xboxa
JA idę się kąpać.. maseczka na buźkę i chwila relaksu 🙂 aha- JUTRO ide do fryzjera (bo to prostowanie włosów im coś nie wyszło i dzisiaj byłam zareklamować 😠 400 zabieg+90 szampon odzywka+70 zł obcięcie poszłoooo w .. na spacer 😠 mam nadzieje ze uznaja reklamację i jutreo z marszu mi to zrobi raz jeszcze (3 godziny!! siedzenia 😲 )
a potem jedziemy na zakupy dla Jagody0 prześcieradło takie nieprzemakalne gumowane, pojemniki na mleczko/jedzonko i i takie tam.. bo z pracy miałam dostać a tu ni widu ni słuchu! wolę kupić i mieć więcej..
wiec Kochane- JUTRO MNIE MOZE NIE BYĆ CAŁY DZIEŃ! jak któraś urodzi proszę o SMS 🙂 i najlepiej foto 🙂
aha Zuziaczek, za zamieścisz bobo Meeghotki na priv?
Carpioo ja mam podobnie,tylko moj siedzi na PSP jak kiepska pogoda a jak tylko ladnie to na motor i tyle go widzieli 😉 ciekawe jak sie mlody urodzi czy bedzie tak chcetnie na wozkiem siedział,hehe
J Zapytałam o nacięcie jak ona to widzi i powiedziała, że o tym się głośno nie mówi ale zony lekarzy i położne zawsze chcą być nacinane, bo jak się nie natnie to wtedy bez szycia już te miejsca nie wrócą do stanu z przed porodu i np. w Szwecji rzadko się nacina krocze ale później te kobiety często zgłaszają się na plastykę pochwy 🥴 😆
kurde to ja chce być jak nastolatka po porodzie i poproszę o to nacięcie 🙂 lepsze niż pęknięcie.. a potem jeszcze jaka bedę fajna dla Mojego .. po prostu towar pierwsza klasa 🙂 normalnie nie moge się doczekać bzzzz po połogu 🙂 chyba jak powiem- "Panie, nacinaj Pan! 😉 a potem zszyj na 16latkę" 🙂 to mnie wysmieje 😮 😁
J Zapytałam o nacięcie jak ona to widzi i powiedziała, że o tym się głośno nie mówi ale zony lekarzy i położne zawsze chcą być nacinane, bo jak się nie natnie to wtedy bez szycia już te miejsca nie wrócą do stanu z przed porodu i np. w Szwecji rzadko się nacina krocze ale później te kobiety często zgłaszają się na plastykę pochwy 🥴 😆
kurde to ja chce być jak nastolatka po porodzie i poproszę o to nacięcie 🙂 lepsze niż pęknięcie.. a potem jeszcze jaka bedę fajna dla Mojego .. po prostu towar pierwsza klasa 🙂 normalnie nie moge się doczekać bzzzz po połogu 🙂 chyba jak powiem- "Panie, nacinaj Pan! 😉 a potem zszyj na 16latkę" 🙂 to mnie wysmieje 😮 😁
Asiula to i Tobie życzymy szybkiego i bezbolesnego(znaczy w granicach wytrzymałości)bólu...no jakies jaja dzisiaj 🙂
Troche sie martwie o monię,bo u niej chyba to wszystko najciężej przebiegało...a się nie odzywa,ani mąż nic nie pisze...
Irisku:i wszystkie z dołkiem...Bajeczko 🙂ja Was rozumiem,naprawdę jak nikt.No ciężko jest,mnie tez nikt nie przytula,nie żałuje,każdy tylko,że mam brzuch wielki...ale żeby pytał czy mi ciężko...do tego synek łobuziak kochany dwa razy tak mnie w brzuch dziś kopnął,że aż z bólu zawyłam...poza tym stłukł mi talerz,rozlał pół wiadra wody i odkręcił kran kiedy na zlewie leżały ręczniki...a na koniec źle pogryzł winogrona i zwymiotował...a ja te wszystkie szkody musze później niwelować.Do tego mąż wraca z pracy codziennie z wisielczym humorem i manifestuje swoją depresję i narzeka że mu ciężko w pracy,a teraz to juz w ogóle ma przechlapane,bo tylko na rachunki i jedzenie będzie tyrał...i takich tam codzień wysłuchuje.Czasem cały dzień nie zadzwoni,bo ma tyle zajęć,chyba nawet pod uwage nie bierze,że zaczne na spacerze z Wiktorem rodzić.Wcale go nie dziwi,że gotuję,robie zakupy i że wszystko jest prawie po staremu,no bo przecież on tez nie lezy.Najlepsze jest że od kilku dni smaruje plecy maścią rozgrzewającą bo go bolą...a co z moimi plecami,przytyłam 23,5kg i boli mnie wszystko,do tego tak mi stopy dziś spuchły,że musiałam do dentysty jechać w sandałach...
No to się namarudziłam...a tak na poważnie,bo serio to się przestałam ostatnio chłopem przejmować i jego durnym gadaniem to cieszę się bo odebrałam dzisiaj wyniki moczu i morfo i mam superaśne...nawet udało mi sie wyskoczyc z tej małej anemii i to bez żelaza 🙂U dentysty nic nie zapłaciłam bo wszystko oki,a nastawiłam sie na 250-300zł...więc kupiłam 2l lodów w nagrodę 🙂Cieszę się tez,że sobota niebawem i chyba dotrwam do niej i nawet do wtorku...tego 04,10.
Myślę,że wszystkim nam już ciężko i te doły to tez stąd że z jednej strony cieszymy się z dobrych wieści o nowych maluszkach a zdrugiej nieświadomie trochę tak po ludzku zazdrościmy,że one juz a my jeszcze nic...i ta wielka niewiadoma,jak i kiedy?ale laski głowy do góry,brzuszki do przodu 🙂ostatecznie do końca października został właściwie miesiąc,a żadna z nas nie jest słonicą więc się w końcu i my doczekamy 🙂do tego te wszystkie hormony...no ja to wciąż się wzruszam(?jak czytałam ta historię o porzuconym dziecku w szpitalu opisywaną przez Iris to z pół godziny wyłam)no rozklejam się na okrągło i taka jestem wrażliwa,że sama siebie nie poznaję...aczasem to tak bez powodu bym sobie popłakała,,,tulkam Was kochane(zawsze mówię do Wikusia choc się utulkamy)i posyłam troche dobrego nastroju,bo u mnie w tym momencie to nawet spoko 🙂co nie oznacza że za godzinę znowu nie znajde sobie tematu do płaczu...ech
gratulacje szczęsciarom mamusiom- też już bym chciała a to jeszcze ponad 3 tygodnie 😞 właśnie pakuje torbe do szpitala i na mojej kartce jest napisane że musze mieć wyniki z badania WA. Co to jest?????? Wasserman ???????
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Aguska21
carpioo
bajka1202
Mam to samo wrazenie ze kazdy mysli ze to nic takiego.....
carpioo
wiec masz babo placek! 😜
tzn babcia, moja mama i tata to dbają strasznie 🙂 tylko Mojego rozleniwiłam strasznie! ale dzisiaj mi wypucował mebelki wszyyystkie 🙂 kurze tak ścierał, że WSZYTKO zdjął z szafek, pólek, nawet tych zamykanych- i starł kurze 😮 w szoku byłam..
bo ja myślałam, ze faceci to tak nie robią! 😉
a jak podłogę zamiatał to nawet przesuwał meble, trzepał dywaniki! 😲
🥴 kurde, mama nadzieje ze w pedała mi sie nie zamienia 😮 bo to geje chyba tak sprzątają.. no i sie tak seksem z babą nie interesują 😁
nie no żartuje 🙂 pomóc chciał i mu sie udało..
skwitował tekstem, że im wie3cje teraz zrobi i im lepiej sobie posprząta, tym lepiej będzie miał jak pójde rodzić, w sensie że łatwiej mu będzie 😉
cwaniaczek 😎
bo ostatnio to sie kłóciliśmy o te prace domowe.. no i chyba sie porawia.. ale ciii, zeby nie zapeszyć 🤔
asia85a
asia85a
Aguska21
Hehe no cały miesiąc juz tak mam i poprostu juz zadługo, już go chce tutaj...a maseczki i szykowanie sie to swoją drogą...piknię sie specjalnie dla niego, ale na konsumpcje nie mam co liczyc...mam taki sam problem jak dziewczyny...musiałabym chyba na kolanach błagać...bo biedny sie boi, że Hanie uszkodzi, i za nic w świecie nie jestem w stanie mu wytłumaczyć, że się nic nie stanie :P
carpioo
O KURDE ASIA!!!
ty zaraz zobaczysz swoje maleństwo! ja pierniczę! 😜 szczęściara.. a ułożenie pośladkowe- ty juz raz rodziłaś.. będzie ci łatwiej.. a jak nie to cesarzową będziesz 🙂
AGUSKA.. no na kolanach to w innych sposób można poprosić 😉 😜 😜 😜 😜
Rozumiem to doskonale.. 🙂 ale ładnie wyglądac można i dla siebie... Ja wyznaję i tak zasadę że kobita to sie stroi i modnisiuje dla innych kobiet i dla siebie.. Facet nie dostrzega takich subtelnych rzeczy jak gładka cera po maseczce, wymodelowane włosy, podcięte końcówki itd 🙂
bajka1202
carpioo
Aguska21
No oczywiście, że tak...najważniejsze to czuć się we własnym ciele dobrze i z samym sobą...faceci to nawet nie widza albo nie zwracają uwagi ani na makijaż ani na fryzure...no chyba, że patrza na obca BABE...:p to wtedy widza wszystko co nie powinni :P
madziek84
Dziewczyny co lapia doły prosze o usmiech i nie smucic sie wiecej.
trzymam kciuki za nasze juz rodzace aby szybko poszlo i jak najmniej bolalo 😉
Gość
Na szczęście nikt nie rodził, wogóle jakieś tam pustki straszne dzisiaj, cisza jak makiem zasiał 🙂 Położna bardzo fajna babka, taka z ikrą, energiczna 🙂 jak weszłam na sale porodową to od samego widoku łóżka do porodu gorąco mi się zrobiło. Ponad godzinę opowiadała jak będzie poród wyglądał i nie owijała w bawełnę. Powiedziała, ze będzie boleć jakby mi nogi miało wyrwać ale trzeba podejść do tego jak w wojsku 🙂 Zapytałam o nacięcie jak ona to widzi i powiedziała, że o tym się głośno nie mówi ale zony lekarzy i położne zawsze chcą być nacinane, bo jak się nie natnie to wtedy bez szycia już te miejsca nie wrócą do stanu z przed porodu i np. w Szwecji rzadko się nacina krocze ale później te kobiety często zgłaszają się na plastykę pochwy 🥴 I jeszcze ze strasznych rzeczy- w tym szpitalu tydzień po terminie podłączają cewnik z takim balonikiem na wodę, który rozciąga szyjkę a dopiero później dają oksytocynę OMG I oczywiście mówiła, ze najlepszym sposobem na szybszy poród jest sex i po wszystkim nogi do góry trzeba trzymać, żeby nasionko (jak to ujęła) zadziałało 🙂
Więc ja was dziś opuszczam i idę męża męczyć 😆
madziek84
carpioo
A ja skazałam siebie na mękę!
Pozwoliłam |Mojemu przerobić X-Boxa na tańsze gry, i te z Interentu ściągane
wiec za jakis czas Mojego będę widziała tylko takiego http://imageshack.us/photo/my-images/829/addictm.jpg/ tylko że z padem w ręku a nie z klawiaturą 🙂
jak usłyszał magiczne TAk to juz poleciał i go nie ma 🙂 umówił się na przerobienie konsoli i fiuuuu 😆 tylko go widzieli.. 😜
ALE BĘDZIE SZCZĘŚLIWY 😉 ja mam brzuszka a on Xboxa
JA idę się kąpać.. maseczka na buźkę i chwila relaksu 🙂
aha- JUTRO ide do fryzjera (bo to prostowanie włosów im coś nie wyszło i dzisiaj byłam zareklamować 😠 400 zabieg+90 szampon odzywka+70 zł obcięcie poszłoooo w .. na spacer 😠 mam nadzieje ze uznaja reklamację i jutreo z marszu mi to zrobi raz jeszcze (3 godziny!! siedzenia 😲 )
a potem jedziemy na zakupy dla Jagody0 prześcieradło takie nieprzemakalne gumowane, pojemniki na mleczko/jedzonko i i takie tam.. bo z pracy miałam dostać a tu ni widu ni słuchu! wolę kupić i mieć więcej..
wiec Kochane- JUTRO MNIE MOZE NIE BYĆ CAŁY DZIEŃ!
jak któraś urodzi proszę o SMS 🙂 i najlepiej foto 🙂
aha Zuziaczek, za zamieścisz bobo Meeghotki na priv?
madziek84
ciekawe jak sie mlody urodzi czy bedzie tak chcetnie na wozkiem siedział,hehe
carpioo
dobranoc papapa!
carpioo
kurde to ja chce być jak nastolatka po porodzie i poproszę o to nacięcie 🙂 lepsze niż pęknięcie.. a potem jeszcze jaka bedę fajna dla Mojego .. po prostu towar pierwsza klasa 🙂
normalnie nie moge się doczekać bzzzz po połogu 🙂
chyba jak powiem- "Panie, nacinaj Pan! 😉 a potem zszyj na 16latkę" 🙂 to mnie wysmieje 😮
😁
bajka1202
Hahahaha Carpioo ty wariatkoo!!!! ;p;p;p
aga33
Troche sie martwie o monię,bo u niej chyba to wszystko najciężej przebiegało...a się nie odzywa,ani mąż nic nie pisze...
Irisku:i wszystkie z dołkiem...Bajeczko 🙂ja Was rozumiem,naprawdę jak nikt.No ciężko jest,mnie tez nikt nie przytula,nie żałuje,każdy tylko,że mam brzuch wielki...ale żeby pytał czy mi ciężko...do tego synek łobuziak kochany dwa razy tak mnie w brzuch dziś kopnął,że aż z bólu zawyłam...poza tym stłukł mi talerz,rozlał pół wiadra wody i odkręcił kran kiedy na zlewie leżały ręczniki...a na koniec źle pogryzł winogrona i zwymiotował...a ja te wszystkie szkody musze później niwelować.Do tego mąż wraca z pracy codziennie z wisielczym humorem i manifestuje swoją depresję i narzeka że mu ciężko w pracy,a teraz to juz w ogóle ma przechlapane,bo tylko na rachunki i jedzenie będzie tyrał...i takich tam codzień wysłuchuje.Czasem cały dzień nie zadzwoni,bo ma tyle zajęć,chyba nawet pod uwage nie bierze,że zaczne na spacerze z Wiktorem rodzić.Wcale go nie dziwi,że gotuję,robie zakupy i że wszystko jest prawie po staremu,no bo przecież on tez nie lezy.Najlepsze jest że od kilku dni smaruje plecy maścią rozgrzewającą bo go bolą...a co z moimi plecami,przytyłam 23,5kg i boli mnie wszystko,do tego tak mi stopy dziś spuchły,że musiałam do dentysty jechać w sandałach...
No to się namarudziłam...a tak na poważnie,bo serio to się przestałam ostatnio chłopem przejmować i jego durnym gadaniem to cieszę się bo odebrałam dzisiaj wyniki moczu i morfo i mam superaśne...nawet udało mi sie wyskoczyc z tej małej anemii i to bez żelaza 🙂U dentysty nic nie zapłaciłam bo wszystko oki,a nastawiłam sie na 250-300zł...więc kupiłam 2l lodów w nagrodę 🙂Cieszę się tez,że sobota niebawem i chyba dotrwam do niej i nawet do wtorku...tego 04,10.
Myślę,że wszystkim nam już ciężko i te doły to tez stąd że z jednej strony cieszymy się z dobrych wieści o nowych maluszkach a zdrugiej nieświadomie trochę tak po ludzku zazdrościmy,że one juz a my jeszcze nic...i ta wielka niewiadoma,jak i kiedy?ale laski głowy do góry,brzuszki do przodu 🙂ostatecznie do końca października został właściwie miesiąc,a żadna z nas nie jest słonicą więc się w końcu i my doczekamy 🙂do tego te wszystkie hormony...no ja to wciąż się wzruszam(?jak czytałam ta historię o porzuconym dziecku w szpitalu opisywaną przez Iris to z pół godziny wyłam)no rozklejam się na okrągło i taka jestem wrażliwa,że sama siebie nie poznaję...aczasem to tak bez powodu bym sobie popłakała,,,tulkam Was kochane(zawsze mówię do Wikusia choc się utulkamy)i posyłam troche dobrego nastroju,bo u mnie w tym momencie to nawet spoko 🙂co nie oznacza że za godzinę znowu nie znajde sobie tematu do płaczu...ech
atagusia
właśnie pakuje torbe do szpitala i na mojej kartce jest napisane że musze mieć wyniki z badania WA. Co to jest?????? Wasserman ???????