Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Hej

już dojechaliśmy do domciu, padnięta jestem niesamowicie... Już powkładałam kwiatki i zioła do osłonek i taka jestem uhahana :laugh: :laugh: :laugh: jutro jak puszki mi dobrze wyschną to przesypię sobie mąkę i cukier, hihi
Ale lubię takie pierdółki :laugh: :laugh:

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Dziewczyny jutro mam badanie krwi. Kupiłam 50glukozy jak ja mam ja zrobić - cała w szklance rozpuscic , po godzinie mam iśc na pobranie krwi...kurna nie pamietam jak mówił lekarz 🥴

Karola ja na badanie zabierałam moją glukozę do punktu diagnostycznego i panie w laborat. same mi rozrabiały i miałam cały plastikowy kubeczek ciepłej wody. Dla lepszgo smaku można do tego wycisnąć sok z połówki cytryny, nie jest takie mdłe, a cytryna nie zmienia wyniku. Tylko, że ja najpierw miałam pobieraną krew na czczo, dopiero piłam glukozę i później po godzinie jeszcze raz pobranie. Powodzenia 😉

Słodkich snów mamusie 😘

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂Wpadłam powiedzec Wam dobranoc 😘
Wkurza mnie ta stronka 😠 pisałam sobie spokojnie w dzień a tu mnie nagle wywaliło i juz później nie mogłam wejśc 😠jakieś problemy techniczne były, teraz dopiero mi się udało.

Karola ja podobnie jak Inka, najpierw miałam pobieraną krew na czczo,piłam glukozę z sokiem z cytryny i po godzinie znowu pobrano mi krew.

Ok uciekam luli 🙂 Dobranoc brzuszki kochane 😘

• Mamusia
Hej brzuszki.
Mnie tez stronka coraz bardziej denerwuje 😞
co do tej gukozy lekarz kazał mi wypic w domu i po 1h iśc na pobranie...ale na kartce od niego mam zalecane badanie:morfologia , glukoza naczczo,mocz ogolne...czyli powinnam mieć najpier pobrana krew bez glukozy...a potem po wypiciu z tego wnioskuje...
no nic od 8-mej w przychodni pobieraja krew to pójde i zabiore ze soba ta glukoze tak jak piszecie...
kurna juz mnie mdli na sam widok opakowania 🤪

• Mamusia
hej laski
dzis weszlam odrazu zalogowana na swoje konto 🙂 hura chyba wszystko jzu wrocilo do normy 🙂

ja dzis do doentysty- pozostawiam ten temat wrecz bez komentarza - bo u mieram z bolu

w czwartek mam obrone a odpowiedzi na pytania jeszcze nie mam, wiec dzis poszukiwanie odpowiedzi i od jutra nauka

toja fajnie ze udalo ci sie kupuc takie ciekawe rzeczy

karolka powodzenia nabadaniach 🙂 ja juz po glukozie i wszystko oki 😘

dzis moze wreszczie umowie sie do gina a w srode jade jeszcze na usg te mniej profrsjonalne 😜 bo juz za tydzien wroci moja babka od usg

buziaczki i slonecznego dnia zycze...chociaz u nas na taki dzien sie nie zapowiada:/

• Mamusia
Kar_ola napisał:
Martus to tam ucz sie Nam co obronisz ładnie się 🙂
Powodzonka 🙂
...ja wychodze zaraz na badania...blllleee...

bedzie dobrze 🙂
a ja dziekuje 🙂

wiedze ze wskoczyl Ci 30 tydz-aale ladnie, a Toja bedzie miala za 2 dni studniowke 🤪

Atulka a Ty Slonko gdzie jestes? spisz? 🙂 dzieci wyjechaly to Ata leniuchuje 😜 hihihihi Buziaczkiiiiiiiiiii

• Mamusia
hej jestem juz 🙂
oczywiście oddałam tylko mocz...a badanie surowicy we krwi po wypiciu 50glukozy mam jutro...dobrze, ze nie piłam rano bo piguła, powiedziała że musze tu na miejscu i nie moge chodzic bo glukoza sie moze zwazyc we krwi 😞...ale jutro bez kolejki ide 🙂

wyobrazacie sobie, ze mój mały robak spał 14h..jejku az ma oczki podpuchniete...ale mówi ze miał sny 🤪 ciekawe jakie 🤪 tez bym chciała tak spać...a mnie w nocy jakieś ciepłoty biora i przy oknach musze otwartych spać....

• Mamusia
Monia 😘 for you za ta oktywnosc basenową...ja jakos nie mam siły ani woli jechac na basen 🥴

ja tez dzien pracowity mam...wczoraj przywiozłam już reszte rzeczy dla Natki i dzis wszystko piore i prasuje...jest tego mniej niz poprzednio, ale i tak cięzka praca...
do tego pomalu pakuje torby na wyjzd 🙂:laugh: oby do piatku 🙂

Miłego popołudnia brzuszki 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki,pewno już Was nie ma 😞 byłam chwilkę w dzień na brzuszku i nie mogłam się wylogowac,a teraz długo długo męczyłam się aby wkońcu wejśc na stronke i cokolwiek naskrobac tak się muli okrutnie ,zaczyna mnie to drażnic 😠

Jakoś spac nie mogę 🥴 niby po basenie powinnam usnąc jak niemowlę a tu pełna energii jestem i o dziwo
mój synuś też nie chce za bardzo usnąc.

Lecę chyba na allegro,pooglądam to i owo 🙂