Skocz do zawartości

**wrzesień 2009 :-)** | Forum o ciąży

Moni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ata38

5633

• Kar_ola

6268

• Mimi83

2040

• Karola83

2094

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale zanim usunęła konto, to usunęła mnie i Toję, sprawdzałam rano, dziwne 🥴 Napisałam do niej sms-a, ale nie odpowiada...

A tak w ogóle: wreszcie jestem 🤪 Myślałam, że nikomu nie udawało się wejść ostatnio na brzuszka, a to widać znów tylko u mnie coś szwankowało 😞

W wolnej chwili ponadrabiam, teraz sterta prasowania czeka i muszę wykorzystać tą chwilę drzemki Kuby 🙂

U nas wszystko suuuper 😎

Dzieciaczki nasze już takie fajne kontaktowe i jak oglądam zdjęcia na nk, to wszystkie śliczniutkie i takie słodkie... Udały się nam te wrześniaczki 😉

Buziole, przysiądę wieczorkiem 😉

Tojuś 😘

• Mamusia
Hej dziewczyny!

Kar_ola rewelacyjny pomysl z mikolajkami,podkradne ci jak Phill bedzie juz wiedzial o co chodzi z tym mikolajem 😉

Dziewczyny nie wiecie co sie stalo z Ata?
Troszke mnie to zdziwilo,ze usunela swoj profil 😞 🤨

Inka nie tylko tobie brzuszek szwankowal,u mnie tez czas czasami musze dlugo czekac,zanim "zatrybi"
Rzeczywiscie wszystkie nasze wrzesniowe skarbenki sa przeslodkie 🙂 😉

• Mamusia
Inuś 😘
Cieszę się, że udało Ci się wejść i coś skrobnąć 😉

Popieram Was dziewczynki te "Nasze" wrześniowe maluchy fajniutkie są wesołe, piękne i przesłodkie :laugh: :P

Ja jednak wypełzłam na spacer bo mi szkoda było Łucji, że w domu znowu dzień przesiedzi w dodatku chyba się przyzwyczaiła do spacerów i śpi na nich a w domu ni czorta nie może przysnąć na dłużej 😞
i ku mojemu zaskoczeniu była przyjemna pogoda 🤪
dopiero wróciłam po prawie 3 godz spacerku 🤪

• Mamusia
Mnie sie dzis nie chcialo wyjsc,mimo pieknej pogody 🥴
Wyslalam Phillipka na spacer z babunia wyszla o 14 a o 16 byli juz spowrotem i do tej pory mlodzik spi!!! 🤪 🤪 🤪

Ja bylam dzis u dermatologa,dostalam jakiegos ropnia pod skora i musieli go naciac,bolalo nie ziemsko,ale jaka ulga 😎

Karola83 moj misio tez najchetniej sypia na spacerach,w domu wrecz graniczy z cudem,tylko na nocne spanko nie mam z nim problemu.A jak po chrzcinkach?

• Mamusia
Ja dziś nie wychodziła z Natalka bo pada lub saczy 😞
Teraz młoda lezy objedzona na lezaczku i gaworzy do przytulanek 😉 a my z T robimy porzadki w szafie w przedpokoju /pelno niepotrzebnych rzeczy jak zwykle/ 😎

Popieram zdanie wszytskei Wrzesniowe dzieciaczki przesliczne i słodziutkie 🙂

• Mamusia
mój październikowy też fajny i słodziutki :P :P

Zapakowałam dzisiaj po brzegi 5 kartonów książek, a prawie nie widać że coś ubyło 😲 😲 Nawet nie wiedziałam że tyle mam, muszę je policzyć jak będę wypakowywać 🤔

M śpi przed nocką, Ania też śpi... Pora kąpania, ale jej budzić nie będę, bo M idzie na noc do pracy a po poprzedniej dobrze nie odespał, bo rano od razu pojechał do nowego mieszkania coś robić 🤪 jest tam materac i koce trochę się przespał tam, ale jak wszędzie wiercą i stukają to spać się nie da...

Może i dobrze że się w sobotę nie przenieśliśmy bo tutaj mamy cicho... Jesteśmy drudzy w naszej klatce, którzy mają mieszkanie wykończone 🤪
Warunki będą super po prostu jak reszta zabierze się za swoje... 🤢 🤢

Nie wiem co z Atą, na nk już mi się nie udało do niej napisać. Zostaje telefon, ale jak Wy już pisałyście i nie odpowiada to ja już nie będę... 🤨 Może nie chce... 🥴

• Mamusia
Tojuś, Ty przecież wrześniówka przygarnięta, to Twoja Ania też 😉

My dziś też zaliczyliśmy spacerek, ale tylko 1 godzinkę, bo Kubuś zaczął grymasić i nie wiedziałam co mu jest. Próbowałam go kołysać i uspać i nic, więc wróciłam do domku, a to kupal tak przeszkadzał 🙃 🙃 🙃
Cały dzień dziś mamy przegugany, bo Kubuś spał tylko 3x30 min. 😮

Lecę nakarmić stworka, bo tatuś już wykąpał 🙂

Spokojnej nocki mamunie i dzieciaczki 😘

• Mamusia
😁 😁

Dzisiaj Anię kąpałam sama, bo M jeszcze spał i nie chciałam go budzić, ale za to pomógł mi posprzątać po kąpaniu jak wstał 🙂kochanego mam męża 🙂

My na spacerku nie byłyśmy... Taki mam sajgon w domu przez to pakowanie że nie potrafiłam się z niego wydostać. A szkoda bo słoneczko świeciło nawet 😞 Ale odbijemy to sobie 😁

dobranoc brzuszkowe mamuśki!

Inka cmokasa łap 😁

• Mamusia
ACSB napisał:

Karola83 moj misio tez najchetniej sypia na spacerach,w domu wrecz graniczy z cudem,tylko na nocne spanko nie mam z nim problemu.A jak po chrzcinkach?

Łucja cały dzień odsypia chrzciny :laugh:
chyba jeszcze tak nie było żeby tyle spała 🤨
Biedna wymęczyli ją wczoraj.
Ogólnie chrzciny sie udały, poszło szybko i bezboleśnie, no prawie bo mnie od trzymania Łucji przez mszę bicepsy bolą :laugh:

• Mamusia
Karola83 Phillip tez dopiero we wtorek doszedl do siebie 😉 takze moze jeszcze kilka dni misia bedzie odsypiala 🙂
Przyznam sie,ze ja przed chrzcinami bylam tak zestresowana,ze po,czulam sie jakby to ze mnie grzeszki zmyto 😉

Toju,dzielna kobitka jestes,ogarniasz tyle na raz.Nic tylko buziola Ci dac 🙂 😘

dobrej i spokojnej nocy 😘

• Mamusia
Karola83 Phillip tez dopiero we wtorek doszedl do siebie 😉 takze moze jeszcze kilka dni misia bedzie odsypiala 🙂
Przyznam sie,ze ja przed chrzcinami bylam tak zestresowana,ze po,czulam sie jakby to ze mnie grzeszki zmyto 😉

Toju,dzielna kobitka jestes,ogarniasz tyle na raz.Nic tylko buziola Ci dac 🙂 😘

dobrej i spokojnej nocy 😘

• Mamusia
ojoj ale z Wa śpiochy 😉

Witam serdecznie!
ja na nogach od 8 zdążyłam już 2 prania zrobić i dopiero znalazłam czas na śniadanie 🤔

Kurde kolejną noc się nie wyspałam, w sensie Łucja bardzo ładnie śpi i nie budzi sie często ale ja nie mogę się wyspać, potrzebna mi całą przespana noc bez wstawania :P
dobrze chociaż że kawę mogę pić :laugh:

• Mamusia
ACSB 😘

U nas pogoda fatalna, mgła jest więc nieprzyjemnie bo wilgotno.
Wczoraj jak wracałam z siłowni po 21 to była taka mgła, że ledwie było coś widać 🥴

Dziewczyny a powiedzcie mi czy będziecie pociechom swoim kupować chodziki?
bo ja słyszałam wiele różnych opinii, że nei powinno się sadzać dziecka itp. ale też widziałam dzieciaczki jak się pięknie w nich bawią i pomykają i nic im nie było później. Bo się tak zastanawiam czy kupić Łucji, bo na chrzciny dostała pieniążki

Lece do Śmiechotki mojej :laugh:

Miłego dnia 😘

• Mamusia
Hej dziewuszki!
A my mamy za sobą pierwszy wypadek przy zabawie 😞 Kuba dziś tak zawzięcie machał grzechotką, że "grzechotnął" się w główkę 😞 Płakał z 15 min., aż musiałam mu herbatkę uspokajającą zaserwować, wypił 100-tkę i zasnął już prawie godzinkę temu. Nic mu się nie stało, nawet śladu nie ma, tylko się wqystraszył 😞

Zmykam może zdążę okna pomyć 🤢