Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja już po obiadku, ryż z kurczakiem po chińsku 🙂
50zł z podcięciem a te babska chcą 60zł tylko za nałożenie mojej farby,a chciałam też końcówki podciąć.Ostatnio za same podcięcie końcówek na prosto,bez żadnego stopniowania, chwila moment i po robocie....30zł skasowały.Moim zdaniem to przeginka.Bez mycia głowy,bez prostowania,tylko wzięła nożyczki i z 3cm ciachnęła na prosto....
Ja byłam też na zakupach, piwko dla M kupione, nawet sok do piwa mu kupiłam 🙂 Dla siebie mam wodę 🙂 Czipsy serowo-cebulowe na stanie i do tego czekolada truskawkowa Milka 🙂 Dziś się będzie działo 🙂 hihi

• Mamusia
Jak dobrze, ze mi odchodzi koszt fryzjera... 🙂)

Cholera gardlo mnie boli...;///

W pt ide na konferecje 🙂 Ciekawe jakich ciekawych rzeczy sie dowiem.. i tak mysle, czy nie zaniesc moczu rano do analizy zeby odebrac od razu na wizyte popoludniowa... bo w sumie minie mi 5dni od brania Furaginu i chcialabym zoaczyc czy mi sie zmniejszylo bialko..;//

• Mamusia
inirtam napisał(a):
jeszcze pół roku temu myślałam, że od września kolejne podyplomowe zaczne... ale dziś już całkiem pozbyłam się tej chęci 😉

ja na podyplomowke wybieram sie juz drugi rok 😜 😜 😜 i chyba na tym poprzestane 😁 😁

Co do twarzy, to ja zawsze mam pulasy jak przybiore na wadze, wkurza mnie to niesamowicie 😠

• Mamusia
W poniedzialek wyjezdzam.. choc moze i juz w niedziele 🙂) Nie moge sie doczekac, choc caly wyjazd stanowi mega logistyczny problem, ale mam nadzieje, ze go rozwiazemy tak, ze kazdy bedzie zadowolony 🙂)

No i meczyk sie zaczyna 😉))

Jeszcze troszke i Polska wybiegnie na murawe 🙂) W strefach kibica juz pewnie trwa impreza 🙂))
Jakbym pila browarki to juz bym tam byla 🙂)

• Mamusia
jest mega!! od groma ludzi w centrum... ulice pozamykane... M na rowerze do pracy pojechał 😉

ale Wam fajnie, że sobie jedziecie 🙂 logistykę ogarniecie, a taki wyjazd nawet na chwilę to sama przyjemność 🙂

a jak wyjdę na balkon, to przy otwartym dachu stadiony doping na pewno będzie słychać 🙂 no i zazdroszcze teściowi... będzie na stadionie 🤪

• Mamusia
Nie wierze... bramka dla Czechow!!!!!! 2 minuta!!!!

No ja zazdroszcze tez mega, pewnie atmosfera bedzie niezapomniana 😉 I miejmy nadzieje, ze obejdzie sie bez starc miedzy pseudokibcami!!!

No my na caly tydzien roboczy. Z tym, ze maz jedzie do pracy, a my z Nadia bedziemy lazegowac 🙂) miejmy nadzieje, ze wszystko pojdzie po naszej mysli 🙂 Najwiekszym problemem jest auto dwuosobowe ;// Darek chyba pojedzie sam samochodem, a my z Nadia pociagiem. 🙂

• Mamusia
hejka dziewczyny ja tez ogladam sama mecz...bo moj Bartek poszedl sobie z kumplami na nie i wroci pewnie pod wplywem bo juz mi mowil ze nie mam sie zdziwic i nie mam byc zla....wiec od 18 do jakies 24 sama:-/ eh ale w czwartek ma wolne to powiedzial ze mi to wynagrodzi jakims jeziorkiem albo wyjsciem gdzies 🙂 chyba ide po jakies chipsy do sklepu 😁

• Mamusia
To trzeba bylo sie z nim zabrac 🙂) Ja bym nie odpuscila 🙂)
Moj mąż biega teraz po plazy, bo maja jakies "gry i zabawy" organizowane 🙂) Ale pozniej w 50 chlopa beda ogladac meczyk Polski 🙂) Ale mu zazdroszcze 😉

Ogladamy, ogladamy 😉) Nie ma co odpuscic 🙂
Do mnie siostra przyjdzie z chlopakiem jednak na meczyk 🙂

W miedzyczasie musze mloda spac polozyc, bo przez to przeziebienie, o tej godzinie juz sie robi rozdrazniona i wyje co rusz, bo sie kloci z kolezanka ;/ a ja zaraz jedna i druga za okno wystawie ;// Nie wspominajac o balaganie jaki zrobily mi w calej chalupie 🤨

Od wczoraj zbilam 3 jajka 🙂 wiec dzisiaj chyba, zeby dalej ich nie zbijac zrobie jajecznice nam na kolacje 🙂) hehe 🙂

• Mamusia
co do prowiantu ja mam lays paprykowe ale te zielone 😎 ostra papryka a sa przepyszne poprostu pepsi ciasteczka i inne slodkosci 😁 haha
karolka ja tez mam ten sam problem z polasami co ty i wcale mi sie to nie podoba 😠
piekny mecz co 😁 jada czesi rowno ja licze chociaz ja jakis remis lub na wygrana oczywiscie byle bysmy z grupy wyszli 😁 co wydaje mi sie ze graniczy z cudem 😁

• Mamusia
Nadzieja matka glupich , ale miec ja trzeba 🙂)
Ja tam zawsze wierze, czasem w niemozliwe.. 😉)

Kurde ale mnie gardlo meczy... ja zaraz jajkownice ide zrobic, a pozniej moze tez choc jaka cole sobie wezme do meczu, bo ostatnio mialam ogromne wyrzuty sumienia, ze tak czesto pije te piwo 0,5%. Niby mniej alkoholu niz kefir, ale jednak pozniej jakbt bylo cos nie tak. bede sie obwiniac..;//

• Mamusia
Oj widzę, że Wy wszystkie ostro kibicujecie :P Ja tam zamierzam się wyspać bo jutro rano wizyta u gina. Wcale mi się nie chce, ale niech skontroluje co i jak, wypisze skierowanie na następne badania i ustalimy następną wizytę... pewnie znów za 5 tygodni...
Podpowiedzcie mi czy w takiej sytuacji jak ja jestem na wychowawczym ale powinnam leżeć ze względu na zagrożenie ciąży to M może wziąć jakieś zwolnienie żeby zająć się dzieckiem? Orientujecie się jak ZUS na to patrzy?
I jeszcze jedno pytanie: teściowa zażyczyła sobie żeby jej kupić dobre czerwone słodkie winko.. możecie coś polecić????

• Mamusia
Moja lubi wina czerwone i nie lubi wytrawnych a pije to czerwone Martini.Nie wiem, nie piłam więc nie mogę polecić,bo win nie lubię 🙂 Ale skoro lubi słodkie a pije właśnie to, to może jest dobre 🙂
Emi no ładnie,ciastka ciasteczka a potem: ej dziewczyny zatrzymuje mi się chyba woda w organiźmie w okolicach ud 🙂 haha 🙂 żarcik 😜
Ej wiecie co Wam powiem, takie niepozorne jest to słodzone picie gazowane a nawet soki...Niby to picie a nie jedzenie ale widzę po sobie,że był czas gdy codziennie piłam sprite lub soki owocowe i widzę że gdyby tak zostało dłużej to nieziemsko bym przytyła przez to cholerstwo.Piję wodę teraz i tym napiję się najlepiej, a i kalori niepotrzebnie nie tankuję 🙂 Owoce też mówią żeby jeść bo zdrowe i dużo a idzie od nich przytyć co nie miara