Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja absolutnie na swoje włosy pomysłu nie mam i liczę na inwencję fryzjera.
Wiecie...nie chcę zapeszać ale mojego M chyba coś sumienie ruszyło, bo za każdym razem jak zadzwoni to pyta jak się czuję i czy bardzo mnie boli... pożaliłam mu się teraz że biedne nasze dziecko musi w domu siedzieć i powiedział że jak wróci to będą się na polku bawić. Oby to nie było na 2 dni...

• Mamusia
no to Doti trzymam kciuki za M 😉 oby tak dalej 😉

a to mój potworek sprzed 3 tygodni 😜
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/715/zdjcie0288o.jpg/][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/125/zdjcie0288o.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
a ja dzisiaj późno wstałam, właściwie dopiero przed chwilą 😉 ale nie mogłam długo w nocy zasnąć, dopiero po 2 mi się udało i oczywiście jak mąż wychodził do pracy o 6 to też się obudziłam i już zasnąć nie mogłam, ale jakoś dało radę jeszcze chwilę podespać 😉

inirtam napisał(a):
ja tez czekam na zakończenie roku szkolnego... i wybywam nad morze.... 😁 😁 😁 😁 😁 na miesiąc, hehe... 😁 pod namiot 🤪 i właśnie zastanawiałam się nad kupnem czegoś takiego http://motherhood.pl/produkt/kojec-motherhood.html
słyszałam, że jest świetne do spania, potem do karmienia... tylko trochę kosztuje 🥴

namówiłyście mnie... robię listę zakupów, a on dziś wcześniej wraca, to podjedzie, gdzie trzeba 😁

ja właśnie czekam na wypłatę i sobie taką poduszeczkę kupuję 🙂))

• Mamusia
Aha co do tego filmu,może też uda mi się wyciągnąć M w przyszły weekend 🙂 choć on woli filmy typu Harry Potter, Piraci z Karaibów itp....ja tego nie znoszę.
W sobotę założyliśmy się ( o dobry obiad lub deser lodowy zrobiony własnoręcznie ). Mój mądry M powiedział że dziś Polska wygra 2-0 z Rosją. hahaa dobre co nie? Jeśli będzie każdy inny wynik, jem pyszny obiad wymyslony przez siebie lub deserek 🙂 wygraną mam w kieszeni 🙂 szukam w necie przepisow na desery lodowe jakieś odjechane 🙂 wydrukuję mu i jazda,niech robi 🙂

• Mamusia
Hehehe fajny zakład Pestko 😉

Moje dziecko zasnęło... jak będzie spał tak jak wczoraj to mam 3 godziny spokoju 🙂 Ja przyniosłam sobie obrane i pokrojone w słupki marcheweczki i sobie chrupię. Zaraz będę szukała dodatków do sukienki, bo muszę jakiś pasek czarny kupić żeby do butów pasował 🙂

• Mamusia
Doti współczuje Ci tych bóli... ;/ codziennie coś Cie boli, ja bym nie wytrzymała...

pochłonęłam obiad mojej mamuśki i teraz leniuchuje 😉 a mój tatko dzisiaj mi powiedział że strasznie mnie wybrzuszyło 😮 tak więc ogłaszam... że robię się wielorybem !

• Mamusia
hej 🙂
ja dzis zdecydowałam z mężem że najwyższy czas kupić łóżeczko 😉
wybraliśmy coś takiego : http://allegro.pl/show_item.php?item=2386662228&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62
pościel ta różowa z smokiem 😉
jak wam sie podoba ? 🙂

• Mamusia
Ja obstawiam 2 do 1 dla Polski 🙂) i mam nadzieje, ze mocno sie nie pomyle i nie bedzie 21 dla Rosji 🙂) hehe 🙂

Oki uciekam, bo weszlysmy odlozyc zakupy i idziemy dalej w trase ;//

No synus to nieziemsko Ci Doti pospi 🙂) do 5 🙂
Moja jesli chodzi o spanie to ma moj charakter bardzo tego nie lubi, i od najmlodszego malo spala... ale na szczesie o 5 sie nie budzi 🙂

Widze, ze cos fryzjerowo sie zrobilo 🙂) ja jutro do fryzjera tez jade... i o matko o 7 15 mam pociag ;// 🙂 Toc sie wyspie.. wczesniej musze wstac niz jak na badania jechalam 🙂

• Mamusia
Pauleczka20 napisał(a):
hej 🙂
wybraliśmy coś takiego : http://allegro.pl/show_item.php?item=2386662228&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62
jak wam sie podoba ? 🙂

fajne, posciel tez słodka 🙂

• Mamusia
Pauleczka20 napisał(a):
hej 🙂
jak wam sie podoba ? 🙂

Mi się podoba serduszka róż-czekolada ☺️ poszukam jej na allegro (może będzie osobno) bo łóżeczko mam tylko materac i pościel potrzebna 🙂

• Mamusia
też jest ładna... z tego co patrzylam to sama posciel jest dosyć droga.. :/
mama jak kupowala osobno wszystkie elementy to wyszlo ponad 700 zl. wiec my postawilismy na zestaw... 😉 i wszystko za jednym razem...
Aaa...oglądalam ostatnio wózki... spodobal mi sie stary model wózka i pewnie bedzie problem bo on jest z 2009r. DELTIM EMU. zielony <3

• Mamusia
wróciłam z zieleniaka, zakupiłam sobie truskawki i czereśnie! 😎 tak się do nich dopadłam, że chyba sama cały kg zjem, w sumie pierwsze jakie w tym roku jem a są 5 razy słodsze od truskawek - pychotka 🙂

Pestka ja też farbuję sobie Castingiem Loreal\'a, zawsze robiłam sobie sama, ale właśnie jakieś 2 tyg temu nie chciało mi się samej męczyć i zadzwoniłam do mojej fryzjerki i zgodziła mi się tym Castingiem u niej zrobić - za obcięcie i farbowanie włosów moją farbą wzięła 50 zł

• Mamusia
ja mam tyle nauki na ten egzamin w sobotę że głowa mała!! 😞 i w dodatku nic mi nie wchodzi... zaczynam się stresować... dzisiaj już raczej nie będę zakuwać bo mój M właśnie wraca z pracy i mamy jechać na zakupy po prowiant na mecz... a później znajomi mają dołączyć się do naszego kibicowania...

wydaje mi się że Polska będzie dzisiaj bardzo katowana przez Rusków ;/ ale zobaczymy... mam taką cichą nadzieje że wygrana będzie nasza! 😉

• Mamusia
aj... z tą wygraną może być ciężko... ale remis też zły nie będzie 🙂
u mnie M zrobił zakupy 😁 oczywiście nie wszystko, bo nie chciało mu się łazić od sklepu do sklepu... eh... a mi musiałoby sie chcieć 🤨 no nic, ale dobry poczatek 🙂
ja w sobotę mam obronę, ale pewnie uczyć zacznę się w piątek dopiero 😁 😁 😁