Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Deira napisał(a):
karolka84 napisał(a):
wrazenia sa za kazdym razem, az M sie ze mnie smieje, ze sikam za nim jakbym byla w wieku szkolnym 😁 ale dobrze, ze jest wyrozumialy 😁

Na mnie tak działa również m.in. Eric Bana, Brad Pitt i Sean Bean i kilku sportowców 🤪 😜 Mój też jest wyrozumiały, gdy dostaję ślinotoku przed ekranem tv 😜 😜 😜 Stara baba ze mnie a też mam czasem reakcje jak nastolata 😉

hehe no to ja jeszcze tak mam z Kevinem Baconem i Roberten Downey jr, ale ostatnio cos mnie do tego Bale ciagnie 😁

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marylu345 napisał(a):
dzonatalie, przypomniało mi się ze takie zwykłe staniki widziałam w BabiesRus.A w debenhamsie to raczej kupie sobie taki wyjściowy stanik. Bo nie chce w tych miękkich wychodzić do ludzi 🙂

o babies R us mam niedaleko 🤪 sprawdze chodz w tym sklepie ceny to nie wiem skad sie biora 😮

• Mamusia
a sie zdrzemłam z dobra godzinke i moge brac sie za skaldania ubranek 😁 obudzilam sie mokra wiec szybko je zloze i do wanny nie chce juz tego sajgonu widziec 😁 i ogollic kaczuszke musze bo licze na upojna noc 😁
tez bym wolala uniknac naciecia musze sie dowiedziec jak w Pleszewskim szpitalu to wyglada moze nie nacinaja do poki krocze nie bieleje 🙂 a znowu w Ostrowie nie nacinaja jezeli waga malucha nie przekracza 4 kg 😁

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
marylu345 napisał(a):
dzonatalie, przypomniało mi się ze takie zwykłe staniki widziałam w BabiesRus.A w debenhamsie to raczej kupie sobie taki wyjściowy stanik. Bo nie chce w tych miękkich wychodzić do ludzi 🙂

o babies R us mam niedaleko 🤪 sprawdze chodz w tym sklepie ceny to nie wiem skad sie biora 😮

warto się przejść może coś fajnego się trafi. Ja kupiłam adapter do pasów dla ciężarnych za 7f tam. 😁 wiec uwazam ze super cena

Najadłam się wreszcie i lecę do tego szpitala, zobaczymy co powiedzą na to stłuczenie.

• Mamusia
no to chyba rzeczywiscie trzeba trafic, ja zwykle chodze po roznych sklepach i porownuje ceny sobie przed kupnem ale gdy wchodze do babies r us to galy mi sie wytrzeszczaja 😮
butelki tommee tippee 6 sztuk kupilam w asdzie za 13 funtow za tam licza sobie ok 20 jak nie wiecej to samo z innymi rzeczmi strasznie drogo 😁

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
hehe no to ja jeszcze tak mam z Kevinem Baconem i Roberten Downey jr, ale ostatnio cos mnie do tego Bale ciagnie 😁

Oj Robercik, jak najbardziej TAK 🤪 Gdyby nie on, to do głowy by mi nie przyszło by Iron Mana oglądać 😜 A w obu "Sherlock\'ach Holmes\'ach" był po prostu "cute". Taki do schrupania na surowo 🙃 🤪

Doti, ja Cię doskonale rozumiem, bo u mnie też ciacho krąży po domu, ale co z tego... Od ponad 7 miesięcy mogę sobie na niego jedynie popatrzeć tak jak na te ciacha z tv 😜

Dobra, idę poszukać jakiejś rozrywki na wieczór na dvd albo w tv. A moje Domowe Ciacho wyślę chyba po jakieś lody. On ma zamiar pić dziś Walkera w ramach relaksu to ja sobie życie osłodzę 😁 Mam tylko nadzieję, że mnie po tych lodach nie zemdli jak rano po śniadaniu 🤢

Miłego wieczorku, kochane 🙂

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
no to chyba rzeczywiscie trzeba trafic, ja zwykle chodze po roznych sklepach i porownuje ceny sobie przed kupnem ale gdy wchodze do babies r us to galy mi sie wytrzeszczaja 😮
butelki tommee tippee 6 sztuk kupilam w asdzie za 13 funtow za tam licza sobie ok 20 jak nie wiecej to samo z innymi rzeczmi strasznie drogo 😁

na co ci tyle butelek 😁

• Mamusia
Tuusia, mowilam Ci po co jesc?? To cioci Sandry nie sluchalas 🙂
Dobrze. ze sie w glowe nie pierdzielnelas..;/

Nie uwierzycie, co zrobilam 🙂
Kupilam mydelko, oliwke, reczniczek i kilka drobiazgow 🙂 hehe 🙂

Zabijcie mnie 🙂) Pati, jak mial ten sprzedawca, bo znowu numer pokrecilam 🙂) Ten nasz Stanisław 😁