no to chyba rzeczywiscie trzeba trafic, ja zwykle chodze po roznych sklepach i porownuje ceny sobie przed kupnem ale gdy wchodze do babies r us to galy mi sie wytrzeszczaja 😮 butelki tommee tippee 6 sztuk kupilam w asdzie za 13 funtow za tam licza sobie ok 20 jak nie wiecej to samo z innymi rzeczmi strasznie drogo 😁
Ja sie z moim osobistym ciasteczkiem przewaznie co najwyzej myziam, to moglabym robic bez konca 😁 no ale i tak go nie ma do niedzieli, no wiec musze sobie jakims innym ciasteczkiem wieczor oslodzic 😁😉
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Emilia1991r
na co ci tyle butelek 😁
karolka84
Tussiiaa
karolka84
hehe ja juz bym padla z glodu, albo zapchala sie czyms innym 😁
Emilia1991r
ooo jednak wiatrzysko sie zerwalo 🤪
Tussiiaa
oby i do nas doszło 😁
edith
dzonatalie
byly w promocji wiec bardziej oplacalo kupic sie 6 za 13f , albo 4 za 10 😁
dzonatalie
Tussiiaa
karolka84
Tussiiaa
dałam... zrobiłam 3 i w pizdu wyłączyłam kuchenke 🤔
karolka84
sandroos
Dobrze. ze sie w glowe nie pierdzielnelas..;/
Nie uwierzycie, co zrobilam 🙂
Kupilam mydelko, oliwke, reczniczek i kilka drobiazgow 🙂 hehe 🙂
Zabijcie mnie 🙂) Pati, jak mial ten sprzedawca, bo znowu numer pokrecilam 🙂) Ten nasz Stanisław 😁