Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Doti super że już w domku. A mi się dzisiaj skurcze 5regularnych co 10minut pisały a ja nic niestety nie czułam no może trochę. Ale mam nadzieję po opowiadaniach dziewczyn że profesor jednak podejmie jakąś decyzję w tygodniu i jak będzie dobrze to już może Maję będę miała pod koniec tygodnia;-)

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Marylu tu masz jeszcze na co szczepia w uk http://www.polkadot.pl/pl/mama_i_dziecko/niemowle_i_maluch/szczepienia_dzieci_w_uk
A i chciaam sprostowac bo tak dzis o tym myslalam ze nie urodzilam w 10 min od wpisu bo u nas jest godzina wczesniej wiec w sumie to w godzine od ostatniego wpisu.Bo tak siedze dzis i mysle ze to niemozliwe zeby to wszystko sie w 10 min wydazylo 😜
Doti witam mamusie,w koncu w domciu a Laurka przesliczna 🙂

• Mamusia
Emaleth napisał(a):
Marylu tu masz jeszcze na co szczepia w uk http://www.polkadot.pl/pl/mama_i_dziecko/niemowle_i_maluch/szczepienia_dzieci_w_uk
A i chciaam sprostowac bo tak dzis o tym myslalam ze nie urodzilam w 10 min od wpisu bo u nas jest godzina wczesniej wiec w sumie to w godzine od ostatniego wpisu.Bo tak siedze dzis i mysle ze to niemozliwe zeby to wszystko sie w 10 min wydazylo 😜
Doti witam mamusie,w koncu w domciu a Laurka przesliczna 🙂

no ja tak właśnie obstawiałam 😉 😜

• Mamusia
Kurde nic mi się nie chce 😞 Komandor skończony. Wysprzątałam sypialnie, ułożyłam w szafie ciuszki Nikoli. Poszłam na dwór i tak mnie zaczął boleć żołądek że szok.Szłam do domu po krople miętowe ale na korytarzu już nie wytrzymałam i miałam w ustach...Jak wleciałam do łazienki to tak wymiotywałam że głowa mała....Matko kiedy ostatnio to było...w I trymestrze. Nie wiem, czemu tak bez powodu w zasadzie wymiotywałam. Może przez tego naleśnika którego zrobiłam.Choć ja nie należę do wrażliwców,nigdy nie wymiotywałam z powodu jakiegoś jedzenia, jedynie jak miałam raz wirusa.

• Mamusia
Pestka24 napisał(a):
Kurde nic mi się nie chce 😞 Komandor skończony. Wysprzątałam sypialnie, ułożyłam w szafie ciuszki Nikoli. Poszłam na dwór i tak mnie zaczął boleć żołądek że szok.Szłam do domu po krople miętowe ale na korytarzu już nie wytrzymałam i miałam w ustach...Jak wleciałam do łazienki to tak wymiotywałam że głowa mała....Matko kiedy ostatnio to było...w I trymestrze. Nie wiem, czemu tak bez powodu w zasadzie wymiotywałam. Może przez tego naleśnika którego zrobiłam.Choć ja nie należę do wrażliwców,nigdy nie wymiotywałam z powodu jakiegoś jedzenia, jedynie jak miałam raz wirusa.

ja od 2 dni mam mdlosci tak jak bylo w I trymestrze, wczoraj bez powodu dopadly mnie mdlosci i dzis rano po obudzeniu znow mialam mdlosci 🤔

• Mamusia
a ja dopiero w domciu 🙂 chyba was nie nadrobie ale widzialam o szczepionkach pisalyscie 🙂
doti super ze juz w domciu jestes i ze wszystko gra 🙂
ja czekam sobie spokoknie poki co 2w1 🙂 ale nastawiam na na kroplowe w srode 😁 i mam nadzieje ze wyjde juz ze szpitala z mautka 🤪