Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum dla mam

kkkkoralik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Więc tak: Mój m przerwał studia bo mu sie wojsko kolejny raz dobijało do drzwi, nie chciał kolejnego odroczenia.Jednak zamienił wojsko na służbę kandydacką w Policji w Łodzi.kilka mies później Jak przyjechał do swojego miasta,na przepustkę to kolega jego szedł do wróżki a mój sie z niego nabijał, no ale poszedł z nim jako os.tow.Na miejscu, stwierdził, ze co mu szkodzi i tez mu ta cyganka powróżyła. Mój M od 2 lat był wtedy samotny, miał za soba 5 letni związek.Cyganka mu to powiedziała, powiedziała jakie relacje ma z matka a jakie z ojce...trafiła celnie...tak wtedy myslał...a co do przyszłosci to powiedziała mu: poznasz( spotkasz) ciemna dziewczynę z dużego miasta, zakochasz sie.Wyprowadzisz sie z Kutna.Długo kawalerem sie nie bedziesz!! szybko zmienisz stan cywilny. powiedziała ze widzi u niego mundur, ale nie jest to mundur policyjny!!! to takie najważniejsze rzeczy. Mój m ja wtedy wysmiał!!!! Jak on, samotny od 2 lat( tylko w przelotnych znajomościach) moze poznac dziewczyne z innego miasta itp...a do tego byl wtedy w Policji i planowal tam zostac! potem zapomniał o tym wszystkim. Wrócił na jednostke do Łodzi. W czerwcu przechodził do rezerwy i okazało sie ze nie dostał sie do słuzby stałej w Policji z braku miejsc i musi próbowac za rok. Po przyjexdzie do rodzinnego miasta, byl bez pracy jeszcze, złozył papiery do innych słóżb mundurowych. no i po 2 miesiacach spotkalismy sie wreszcie nad morzem, bo wcześniej nasza znajomość byla tylko wirtualna. tam zaiskrzyło, zostaliśmy para a 3 mies później wyznaczyliśmy date slubu. M nie dostał sie do warszawy i złożył papiery do Łodzi i w listopadzie sie odezwali do niego, zaliczyl wszystkie egzaminy i dostał sie!!! przeprowadził sie do Łodzi...do mnie. Rok od naszego spotkania zostaliśmy małżeństwem.... Koledzy byli w szoku, ze przeprowadził sie do lodzi, znalazł tam prace i jeszcze sie ochajtał...wcześniej to nie bylo w jego stylu. Potem tak sie zastanawialiśmy ze wróżka miała racje...i nawet mu ten mundur przepowiedziała hehe.mam nadzieje ze nie pomyliłam czegos

• Mamusie
edytko, no zobaczymy co teraz bedzie ze mna i czy mnie sie sprawdzi to co powiedziała...o przeszłości trafiła w 100%.nawet głupio sie zrobiło bo byla przy tym moja mama i teściowa a ona do mnie: masz lalka lepszy kontakt z teściowa niz z rodzona matką, wiecej pomocy masz i wsparcia od teściowej, ona lepiej cie rozumie i mówi do mojej mamy: Pani sie nie gniewa 🙃 powiedziała mi ze mam córkę ale będę miec jeszcze syna...ale urodze go juz w nowym domu. Ze ja nie jestem z tego miasta ale ja tu czesto bywam i ja tu sie niebawem przeprowadzę!!! do pięknego domu, bo maz z teściami go postawia. ajjj no to tak w skrócie o mnie o moim m mi powiedziała ze ma ciężką prace ze nie tyle fizycznie co psychicznie jest ciężką. Ze czeka go awans, ale on w tej pracy i tak nie będzie pracował...że pójdzie do Policji 🤪 😁 ze ma w pracy złych ludzi, jest nimi otoczony i ze ma na siebie uważać i ze jakiś kolega w pracy jest o niego zazdrosny i mu zle życzy. powiedziała tez nam trzem , ale oczywiście każdej osobno ze czeka nas wesele...mojej bratowej heh ze ona zajdzie w ciaze i będzie chciała slubu, a dojdzie do niego w chłodnym miesiącu! bratowa tez ma urodzić syna.powiedziała ze bratowa mam w świecie, ze mieszka z mężczyzna który ma duzo pieniędzy, ale to nie jest wielka miłość, ona go kocha ale...jak ja to mówię szału nie ma 😁 😁 😁 zadzwoniłam do bratowej potem a ona potwierdziła ze tak jest!!! 😲 aj iwiele innych faktów sie potwierdziło, o mojej bratowej , rodzicach...mojej mamie i teściowej tez prawe powiedziała...i jak tu nie wierzyc 🤪 🤪

• Mamusie
Monika az mi ciarki przeszly czytajac twoja historie 😉
kurde dobrze isc czasem do takiej "wiedzmy"
choc Ja jak bylam ostatnio bylam w 2 moze 3 tyg ciazy i powiedziala mi, ze jestem w ciazy
pozniej jak pokazaly mi sie 2 kreseczki an tescie
powiedzialam sobie,ze nigdy wiecej nie pojde do zadnej wrozki
choc nie powiem,ze nie korci mnie znow isc czytajac twoj post ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
rzeczywiscie to po drodze nad morze 😉

• Mamusie
  • [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/854/tortnaroczek.jpg/][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/230/tortnaroczek.jpg[/IMG][/URL]

• Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Tymusiu w dniu Twoich pierwszych urodzinek życzymy Ci aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały. By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki! Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów, duzo zdrowia, no i serca Twich bliskich....
    Mnóstwo wielkich buziaczkow przesyła
    Wojtuś z mamą 🙂

• Mamusie
    Idzie miś,żyrafa wielka,
    lew grzywiasty,
    mysz maleńka,
    wszyscy razem z prezentami,
    z najlepszymi życzeniami.
    Bo to dzień radosny wielce
    - masz o jeden roczek więcej!
    Tymusiu najlepszego!!! Zyczy ciocia Monika i Gabrysia:**

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/829/torttttttttttt.jpg/][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/539/torttttttttttt.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
    Dziewczyny, już w piątek albo sobotę jedziemy nad morze na 3 tygodnie 🙂 Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej trochę się boję jak będzie - będziemy przez 2 tygodnie mieszkać z w jednym domku z naszymi przyjaciółmi i ich 1,5 rocznym synkiem 🙂 Mam nadzieję że nie będą na zmianę ryczeć po nocach 😉 Nie będę tam miała neta więc się nie będę odzywać aż do końca lipca.

• Mamusie
    Tymusiu kochanie sto latek z okazji 1 urodzinek duzo zdrowka,malo guzow no i spelnienia wszystkich marzen 😘 😘 😘 zyczy ciocia z Kacperkiem
    Troszke was doczytalam,ale cos siorze mysz nie chce dzialac przy kompie i jak mi sie uda to jestem hehe... 😜
    Monia niezla ta wrozka,ja tez bylam kilka razy,ale to zanim rafala poznalam,a moze sie juz znalismy,ale to byly poczatki ib tez mi sie wszystko sprawdzilo,a jak wyszlam za maz to przestalam do niej chodzic jakis taki wewnetrzny strach jest we mnie teraz odkad mam dziecko,chociaz ona nigdy zlych rzeczy nie mowila i powiedziala ze nie powie.....
    A i musze sie pochwalic ze nasz lobuz chodzi,najl;epiej mu to wychodzi na trawniku bo jak upadnie to go nic nie boli,a w domu chce za lapke chodzic jeszcze moze na trawniku czuje sie bezpieczniej 😉 😜
    Jak bede w domu to wkleje jakies fotki i film....
    uciekam buziaki kochanienkie 😘 😘

• Mamusie
    Z OKAZJI UKOŃCZENIA PIERWSZEGO ROCZKU ŻYCIA KOCHANY TYMUSIU

ŻYCZYMY CI Z EMILKĄ DUUUUŻO ZDRÓWKA, RADOŚCI Z ODKRYWANIA ŚWIATA, POCIECHY Z

RODZICÓW 🙃, ABY UŚMIECH NIGDY NIE ZNIKAŁ Z TWOJE ŚLICZNEJ BUZI I SPEŁNIENIA

NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Monia to ta wróżka jest naprawdę genialna 🤪 🤪 🤪 Jak kiedyś będę w okolicy to napewno poproszę cię o adres do niej. No i życzę ci, aby wszystkie dobre rzeczy, które ci przepowiedziała spełniły się 😘

Emi chodzi już jak oszalała 🤪 Dziś przeszła sama całe mieszkanie 🤪 🤪 🤪

Aniu w takim razie życzę udanych wakacji 😘 😘 Oby Staś był aniołkiem i aby razem z kolegą umilali wam pobyt 😉 Czekamy na relacje po wczasach 🙂

Irciu gratulacje dla Kacperka 😘 😘 😘

Michalindziorku aaaaaaaaaaaaa witaj spowrotem 🤪 🤪 🤪 😘 😘 😘 😘 😘 Mam nadzieję, że będziesz się często udzielać 😜