Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja już w sumie zapomiałam o co się pokłociliśmy- ale tak jak piszesz Isa- teraz każdy powód jest dobry do kłotni. Nie wiem co się z nami dzieje. Przez 9 lat związku się tyle nie kłociliśmy co w lutym...
No i jeszcze ten szpital- a co jeśli zostawią mnie na oddziale- Tymek nie toleruje nikogo w nocy oprócz mnie. Napierw musze iść się umówić do ordynatora - no ale już się boję 😞

• Mamusie
Hej 🙂

Małgosiu trzymam kciuki oby obyło się bez szpitala. Jejku, ja też nie wyobrażam sobie, jak mieliby mnie zostawić a mała z tatusiem 😮

Isa mój M jest bardzo podobny do twojego 😁 Bałaganiarz nie z tej ziemi, codziennie sprzątam po nim, jest na tyle leniwy, że zamiast naczynia do zmywarki wkłada do zlewu a ja muszę je wyciągnąć i włożyć do zmywarki 😠 Tam, gdzie się rozbiera zostawia ubrania (oprócz garnitura). Mogłabym tak pisać do wieczora 🤔 Już się trochę przyzwyczaiłam,bo siedzę w domu i mogę to szybko ogarnąć ale jak wrócę do pracy to będziemy się o wszystko przewracać 😮 A co do zajmowania się dzieckiem mój M jak wraca z pracy to jeszcze siedzi godzinami przed laptopem i Maję bierze na chwilę, jak zaczyna mu jęczeć to mi ją oddaje, bo on nie wie, co ma zrobić 🤢 Ech, mężczyżni 😁

Sandra brak słów na takiego babsztyla, z mojego domu nie wyszłaby o własnych siłach 😠

Maja spała do 6:40 i miała jedną pobudkę w nocy ok.2 na mleko, więc narzekać nie mogę 😁

• Mamusie
witam,

Karolka, to Ula faktycznie kruszynka, choć tak jak Kasia pisała po buzi wydaje się, że jest słodkim pączusiem hi hi
Moja Gabi też raczej z tych drobnych, zobaczymy w środę ile teraz waży bo idziemy na szczepienie.

Mixi, Wiki ma już 4 zęby??!! Wow, jestem pod wrażeniem, u nas ani widu, ani słychu…

Co do Walentynek, to ja ma romantyczny wieczór we dwoje z Gabrysią!
Bo M akurat do piątku w delegacji w Rzeszowie..

A i wczoraj zrobiłam sobie postanowienie, że na czas Postu rezygnuję ze słodyczy.. ciekawe czy dam radę??
Dziś już miałam pierwsze kuszenie „szatana”, ciastka z szafki mnie wołają, ale nie dałam się, tylko jakoś kawa bez słodkiego to już nie ta sama kawa.. no ale jakoś muszę wytrzymać, mam nadzieję, że dzięki temu zrzucę jakiś kilogram, może dwa.. 🤨

• Mamusie
A ja z moim M sie nie klocimy ,owszem spieramy sie ,ale to raczej obracamy w zarty.
Tak sobie pomyslalam ,ze my jacys nienormalni jestesmy. 😮 ☺️
Moze dlatego ze potrafimy od razu wszystko sobie powiedziec wprost i znamy sie jak lyse konie juz 13 lat razem to wiemy co nas denerwuje i unikamy takich sytuacji. 😁
Za to nasza starsza doprowadza nas czesto do wscieklosci i wtedy juz sa awantury 🤪

• Mamusie
Hej 😉

Tusia super 😉

U Nas noce co raz gorsze, nie wiem co sie z Nim dzieje, wierci kręci sie jesc w nocy nie chce a glodny musze sie godzine nagimnastykowac, co chwile sie przewraca w lozeczku , nie moze sie ulozyc i stekanie...nie mam pojecis oco chodzi, spal zawsze mocno, jedna pobudka lub wcale butla i spanie, myslicie ze moze to byc pezez zeby? ?

• Mamusie
Tusia, gratulacje ze sie udalo 🙂

my wrocilismy ze sklepu i spacerku, mala pospala bo w domu marudzila do znudzenia, zapakowalam ja w wozek i sio na dwor, M zrobil mi niespodzianke mala, ale az sie poplakalam , sprzatalam latalam jak poparzona po domu, az wkoncu powiedzialam ze czas na codziennie wiadomosci, otwieram laptopa a tam wielka czerwona koperta, z piekna walentynkowa karta i sie nawet natrudzil i napisal wszystko w niej a ja beczalam jak glupia, i pomyslalam ze ja dla niego nic nie mam. mialam w planach kupic kartke i takiego pluszowego kwiatka co by Naisha mu dala 😁 ale nie bylo , wiec kupilismy kartke i tort czekoladowy, i tak biedny konczy wieczorem wiec jedyne co to pojemy ciasta 😁
a malej walentynce kupilam kubek niekapek TT taki jak ma Ula, najzwyklejszy bo z tamtego, myslalam ze bedzie ok a ona jak pije to za duzo chyba z niego leci i sie krztusi bo ten smoczek od niekapka jest taki ze jak dziecko ssie to strasznie szybko i duzo leci i co chwila sie krztusi moze ten bedzie ok na poczatek 🤢

• Mamusie
Natalie z tego niekapka to leci mocniej jak dziecko zassie, a tak to prawie w ogole, wiec jest chyba bezpieczniejszy na poczatek 😉 to Ci M niespodzianke zrobil 🙂 my mielismy dzis jedzenie zamowic i zjesc sobie razem, ale ja juz jestem taka glodna, ze nie wytrzymalam i sama sobie zamowilam "chińczyka" 😁 😁 😁 M dopiero kolo 18 w domu bedzie, to chyba bym do tej pory padla, a nic takiego dobrego w lodowce nie mialam, zeby zjesc na przetrwanie 😜

• Mamusie
Agn, nie moge jej wyprosic z domu, bo mieszkam u niej 🙂 hehe...
Dzis znow zrobilam mega 🙂 Poszla do administracji i wyrazila zgode na zamiane mieszkania 😁 na 129m... hehe 😁 Udana... co tam, ze trzeva splacic 50 000 zadluzenia 🙂)
aaa juz mnie nie wyprowadzi z rownowagi 😁 haha 🙂

Tituszka zasnela, do mnie przyszla mama troche do towarzystwa 🙂 i sobie z Nadia rysyuja 🙂

• Mamusie
kur.. mac!! znowu cos nie tak z moimi dokumentami w tym pieprzonym zusie!!! niby z pracy juz napisaly wyjasnienie, ale co ja kurwa trawe mam żreć, bo jakaś baba błąd zrobiła!!?? ja pierd..le, znowu obsuwa wypłaty macierzyńskiego 😠 😠 😠 😠 😠
sorry za wulgaryzmy, ale tak mnie wnerwiło to pismo, ze masakra!! wrrrr!!