Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kurde mam dosc
od kilku dni Nikola budzi się w nocy ze 3-5 razy z placzem, poza tym cały czas się kręci jakby spać nie mogła.
Ma ktoś takie noce? Jak z tym walczyc, czemu tak jest. Bo ja wymiękam.

• Mamusia
o jejku ja nie dość że dziś urodziny mam to i niby w ciąży i do ginekologa????!!! 😮 😁 😁 😁 😁
A tak powarzenie u lekarza oki w sumie nic nie wiadomo bo dostaliśmy skierowanie na następne badania bo te ze szpitala mogą być nie wyraziste ponieważ robione były w czasie trwania infekcji a tu dziecko musi być kompletnie zdrowe, na maxa napojone i bardzo dobrze krew musi być pobrana dopiero wtedy zobaczymy co dalej....wiec narazie zawieszeni w czasie 🤢
co do tych kajetanów to też słyszałam że są tam najlepsi specjaliści wiec polecam tylko te terminy powalające.... 😞

I dziękuje wszystkim za kciuki 🙂 😘

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
kurde mam dosc
od kilku dni Nikola budzi się w nocy ze 3-5 razy z placzem, poza tym cały czas się kręci jakby spać nie mogła.
Ma ktoś takie noce? Jak z tym walczyc, czemu tak jest. Bo ja wymiękam.

Magda mój w nocy ma podobnie i to już odkąd te upały przyszły i też nie wiem o co chodzi ale chyba trzeba przetrwać 🥴

• Mamusia
Ola, pisałam Ci, że z ceratki są te tenisówki, bo my też je mamy. Teraz gdzieś leżą, nie wiem nawet gdzie.
Ale u nas dzisiaj był gorąc, masakra. A jutro ma padać ;/
a co do wstawania, to Kacper ostatnio też nad ranem wstawał i miał problemy z zaśnięciem.

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
Ola, pisałam Ci, że z ceratki są te tenisówki, bo my też je mamy. Teraz gdzieś leżą, nie wiem nawet gdzie.

Po weekendzie mam nadzieję, że się spotkamy ? 😉 A co do deszczu, to chyba jeszcze dzisiaj lunie, bo coś wisi w powietrzu.. 🤔

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
klaudiagda napisał(a):

Po weekendzie mam nadzieję, że się spotkamy ? 😉 A co do deszczu, to chyba jeszcze dzisiaj lunie, bo coś wisi w powietrzu.. 🤔

ja też mam nadzieję :>

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
a co do wstawania, to Kacper ostatnio też nad ranem wstawał i miał problemy z zaśnięciem.

Tak, wiem ale jak napisałaś to ja już je miałam zamówione 🥴
No ale będą do wózka na chłodniejsze dni i już.
U nas dziś 26 stopni ale był wiaterek więc było całkiem przyjemnie 🙂

• Mamusia
Magda - u nas też tak było ostatnio ale widzę że młodej zęby na potęgę idą wszystkie, jak nie miała nic tak teraz ma już 11 sztuk 😮 I odkąd wyszła (3 dni temu) druga dolna dwójka to jak ręką odjął 🙂 Odpukać 😉
No i miała wcześniej problem z zasypianiem jak uczyła się chodzić ale jak się nauczyła to i problem zniknął 🙂

• Mamusia
Magda u nas tez sa przebojowe noce ostatnio. Może sie budzi bo jej gorąco?? Mojemu strasznie przeszkadza jak jest za cieplo a u nas na czwartym zawsze zaduch jak sie mury nagrzeja to juz koniec świata 🤢 🤢 no ale nie przykrywam go albo samą poszwą od kołderki i jest lepiej. Tzn. bywa bo ostatnio walczy kilka dni zebym go wzięła do siebie, i niestety czasem wymiękam bo przemęczona jestem troche 🤢 🤢

Asia no to radziłabym się rozmnazać dalej bo chyba Wojti raczej tych spinek by nie polubił 😁 😁

• Mamusia
Hej.
dziekuje serdecznie dziewczyny za zyczenia:* tez ma na imie ewelina wiec mozna było sie pomylic..

ja juz ledwo ze sie tocze bo chodzeniem tego nazwac nie moge, dobrze ze nie bede musiała chodzic całe lato w ciazy bo bym chyba sfiksowała;p

niksssa ja chce ale mi nie wolno 😞

• Mamusia
z hindusem tez moglabym miec dzieci 🙂 takie fajne egzotyczne 😁 😁

a swoja doga jak z Indii to indianin?? 😮 😮 😁 😁 indyjczyk? czy hindusem trza go zwać?? 😁 😁

Linka spoko koko loko nadrobisz niedługo 🙂 ofkors jak znajdziesz czas miedzy jedna a druga pielucha 😁 😁 nie no żartuje bedzie dobrze 😉

aaa pochwale sie - moja gwiazda bedzie śpiewać "jarzębinowy" hit spoko koko na dniach koluszek na wieeeeelkiej scenie 🙂

dobra pije drugiego i sie nadyndałam już 😜 😎

• Mamusia
brechti napisał(a):
niksssa napisał(a):
pije sobie drinacza z wódeczką i sokiem pomarańczowo - mandarynkowym, chce któraś ?? 😜

hehe mandarynowa profanacja 'skrudrajwera' 😁

Linka ale się uśmiałam z twojego toczenia 😁

Ty się nie śmieje, tylko robić rodzeństwo dla Helenzy!
Asia, Wojtek przecudny. Pięknotej mój kochany ;* i słoneczko go złapało na buźce.
Nikolina, ja na biedaka piwo piję, a Ty z jakimiś czarami mandarynkowymi wyskakujesz ;D