Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej.
Madzia, pisałam wcześniej, że Maję mam chorą. I że mój tata z nią siedział (wziął urlop w pracy). W piątek była już w żłobku. Po chorobie.

A mnie dopadło takie zatrucie, że hej. Wymiotowałam ponad 35 godzin non stop!!!!
Od piątku - północy aż do dziś do południa.
Nigdy niczego tak okropnego nie przeżyłam...
Masakra!
Najgorsze było to, że byłam sama z Mają....
Maja się musiała sama bawić itd... bo ja nie byłam w stanie się zwlec z łóżka...
to była tragedia.

Ale w południe mi na szczęście przeszło.
Byłam na zakupach w manufakturze.
Chciałam kupić sporo rzeczy, ale nie było szału.
Kupiłam sobie spodnie, bluzkę.
Chciałam jeszcze buty, ale nic nie znalazłam, co by mnie powaliło.
Idę jeszcze w przyszły weekend na takie duże zakupy to może coś znajdę.

• Mamusia
szyszka napisał(a):
Dziewczyny, która używa płyn do kąpieli BABYDREAM?

czytać!
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Bakterie-w-plynie-dla-dzieci-w-znanej-sieci-sklepow-Oddaj-go,wid,14969502,wiadomosc.html?ticaid=1f441

Ja używam pieluch ale wywalę.. Chyba Magda z P. też ich używa 🤢 Dzwoniłam do niej ale nie odbiera.. 🤨

• Mamusia
Bry 😠
Się zaraz naprawdę zdenerwuję - dlaczego tu prawie nikt nic nie pisze nooo?
Czyżby nadszedł dzień likwidacji konta? 🥴
Nie lubię Was..
Rozumiem że każda ma zajęcia ale żeby nawet jednego zdania nie napisać? Nie wydaje mnie się żebyście były aż tak zajęte..
Hmmmm 🤢

bry,
Moja jelitówka dobiegła chyba końca.... ale w tym czasie pół rodziny zaraziłam i wirus się rozprzestrzenia dalej. A w sobotę wszyscy mają wesele....
Nikola - nadal robi kupę ale już tylko po jedzeniu.

Ola - ja używam tych pieluch ale ich nie wyrzucam, bo to w końcu nie w pieluchach to wykryli. Kiedyś też coś było w serii mleka....
Staram się nie popadać w panikę chociaż fakt jest przerażający.... 😮

Kupiłaś Lence buty? Jakie wybrałaś?

• Mamusia
kasjalena2 napisał(a):
bry,
Moja jelitówka dobiegła chyba końca.... ale w tym czasie pół rodziny zaraziłam i wirus się rozprzestrzenia dalej. A w sobotę wszyscy mają wesele....
Nikola - nadal robi kupę ale już tylko po jedzeniu.

Ola - ja używam tych pieluch ale ich nie wyrzucam, bo to w końcu nie w pieluchach to wykryli. Kiedyś też coś było w serii mleka....
Staram się nie popadać w panikę chociaż fakt jest przerażający.... 😮

Kupiłaś Lence buty? Jakie wybrałaś?

Jeszcze nie kupiłam ale chyba kupię te:

http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dziewczece/buty-dzieciece/00006001090413/p%C3%B3%C5%82buty%20dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&filter_brand=all&filter_color=all&filter_padding=all&filter_size=all&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=dziewczece/buty-dzieciece

Zamówiłabym online ale nie ma rozmiaru..

Te mi się też widzą do latania:

http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dziewczece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-trampki/00006001105749/tenis%C3%B3wki%20dzieci%C4%99ce.prod

• Mamusia
heloł

matko dziewczyny co ja za impreze odbyłam w sobotę do poniedziałku dochodziłam do siebie 😁 😁 za stara juz jestem na takie panieńskie 😉 schlałyśmy się nieziemsko, uda mnie bolą masakrycznie od tańczenia na rurze. 😜
szał ciał 🤪 🤪
no ale poczułam się przez chwlę jakbym znowu miała 18 lat 🙃 🙃

poza tym nic ciekaweo, salę (w końcu) udało mi się na komunię zamówić 🙂 trzeba zacząć oszczędzać to akurat w 2 lata odłoże (mooooże) 😁 😁

młody zasnął drugi raz już w dzień, wyciągnął poduszke z łóżeczka i kimnął pod stołem 😁

Julka trzy 5 przyniosła ze szkoły a co najgorsze już się zaczęło : Mama kup mi bo wszystkie koleżanki w klasie mają... 😮 😮 🙃 🙃

• Mamusia
hello
A Kacper chory i do żłoba nie poszedł 🤢 pierwszy raz ma podwyższoną temp.
I mnie też coś bierze.
Mówicie, że jelitówka panuje... niefajnie 🤢

Kurde, nie wiem, czy mam Kacperowi zamówić z nexta na 92, czy 98 koszulki. Jakie noszą Wasze dzieciaczki?
A tak poza tym, to mi się kurwa nic nie chce 🤢
Aaa Nikolina, w pt też byłam na imprezie urodzinowej i zdychałam do niedzieli. Przysięgałam sobie, że więcej nie ruszę alku, no ale wiadomo jakie życie.... 😁 😁 😁

• Mamusia
Klaudia - ja kupuje Lence koszulki i bluzeczki z Nexta już jakiś czas na 92 i nie są jakieś mocno duże.. Ale pajace są już np big więc jeśli koszulki to spokojnie 92 albo większe nawet bo podejrzewam że Kacper większy od Lenki. A Lenka ma ok 83-84 cm

Kurde moja dziecina też coś ma dziś 38 stopni i nie wiem o co kaman, zrobiła też bigggg dwie rzadkie kupy.. Oby na tym tylko się skończyło 🤢

• Mamusia
dzięki 🙂
hmmm, no 86 już małe na Kacpra. Chociaż on teraz taki drobny jest, że szok.

Ola, właśnie myślałam nad 98, ale u nich to tak różnie jest. Dobra, biorę 98 koszulki. A spodnie? Też jakoś szalenie większe, czy raczej normalna rozmiarówka? Bo nigdy nie brałam.
Dalej z halensa bierzesz, czy skądinąd?

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
dzięki 🙂
hmmm, no 86 już małe na Kacpra. Chociaż on teraz taki drobny jest, że szok.

Ola, właśnie myślałam nad 98, ale u nich to tak różnie jest. Dobra, biorę 98 koszulki. A spodnie? Też jakoś szalenie większe, czy raczej normalna rozmiarówka? Bo nigdy nie brałam.
Dalej z halensa bierzesz, czy skądinąd?

Nie wiem jak ze spodniami bo dopiero zamówiłam i czekam na przesyłkę ale wzięłam na 92. Myślę że bluzeczki na 98 będą za duże no ale najwyżej rękawek podwiniesz 🙂
Zamawiam ze strony Nexta bo zamawiałam 2 rzeczy więc nie opłacało mi się w halens.pl bo oni doliczają przesyłkę i trzeba czekać 3 tygodnie a z Nexta mam w 3 dni 🙂