Uff chwilka dla siebie, Kajka ululana smacznie śpi, chociaż biedactwo czkawka strasznie męczyła.
Mamusie czy wasze dzieciaczki też mają ten problem, bo moja prawie po kazdym karmieniu sie męczy ?
Mama76 ja również trzymam kciuki 🙂 Szybkiego rozpakowania życzę 🙂
Kokosanko to masz podobna sytuację do mojej ale może u Ciebie nie zakończy się cc. Powodzenia jutro na obserwacji 🙂
Mdoundi mojej pępuszek jeszcze nie odpadł, ale położna i pediatra zaleciła również spryskiwać tym octeniseptem kilka razy dziennie i delikatnie ruszać kikutkiem na boki. Może w UK jakiś zamiennik mają-nie wiem.
Anetko, z tego co pamiętam to czkawka dla Maluszka to nie problem... To my tak to odbieramy 🙂 więc nie martw się 🙂
relaksujcie się kofane Mamuśki 🙂 mój mnie do naszego kina zaprasza.. puscil film 10 min temu a ja na brzuszku siedze.. zaraz sie wscieknie 🙂 i mi zamknie klapke od laptopika..
wiec .. uciekaaaam 😉
Anetko, ale słodka fociaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🤪🤪🤪
carpioo napisał(a):
relaksujcie się kofane Mamuśki 🙂 mój mnie do naszego kina zaprasza.. puscil film 10 min temu a ja na brzuszku siedze.. zaraz sie wscieknie 🙂 i mi zamknie klapke od laptopika..
wiec .. uciekaaaam 😉
a ja się z moim pokłóciłam, on nie rozumie, że jestem zdenerwowana jutrzejszym dniem, że mam doła, że się boję, a od niego zero wsparcia.
Nawrzeszczał na mnie, że tak się zachowuję i poszedł grać w asasina !
Powiedziałam mu, że jutro sama idę na poród i niech się odpierd...
Tyle dobrego u mnie 😞
carpioo napisał(a):
ZUZIACZKU aaaaaa to jutro!
fajna data.. mam sentyment do 14stego października ☺️
trzymam kciuki żeby nie bolało, a MAJECZKA była duża, zdrowa, i grzeczna, cobyś mogła włosy wysuszyć i pospać jak trzeba.
dzięki Carpioo😘 przytulam !
Kokosanka napisał(a):
zatem czekam na newsy i mam nadzieję, że za 2 dni będę spowrotem.
Kokosanko, trzymaj się dzielnie, będzie dobrze !!!
madziek84 napisał(a):
Zuziaczku trzymam jutro za Ciebie kciuki 🙂🙂🙂ciekawego masz lekarza,moze on z tych ''rece ktore lecza'' hehe
heh, no liczę na to, bo co mi pozostało ... stresa łapię jak cholera... 🤢
mama76 napisał(a):
Chyba rodze bo sid ze mnie wodA leje
O ! To gratulacje !!! 🤪 To niech mąż łóżko ścieli albo basen szykuje 🙂
PS jakby któraś cierpiała na bezsenność to jestem tu całą noc...znowu siedzę przy małej i jej pilnuję bo boję się tych wymiotów, odstawiłam witaminę D w kapsułkach i dzisiaj z małą lepiej ale wolę tę noc jeszcze przy niej posiedzieć... ciocia dzisiaj z PL wysłała mi jakąś inną witaminę D co po 1 kropelce się do buzi wciska może będzie lepsza!
hej.. melduję się w dwupaku nadal...
Kokosnko zostawiasz mnie w mojej niedoli?? oby wszystko było ok z dzidzią i życzę szybkiego rozwiązania. Pewnie cię już nie wypuszczą w dwupaku.
Mama76 jest bardzo ciekawa co u Ciebie? Jak tam noc? Ciekawe czemu u Was nie wywołują porodu jak wody odeejdą. W PL od razu do szpitala się jedzie. Mam jednak nadzieję że już wszystko za Tobą i masz swoją dzidzię obok siebie 🙂 Zuziak powodzenia. Na która w szpitalu masz być bo ja będę na KTG. Ciekawe czy się uda 🙂
A gdzie Iris jest? Zawsze o tej porze już była. A tu niespodzianka Marzenka pierwsza.
Noc miałam okropną. Budziłam się co pół godziny. Seksi wczoraj był myślałam ze się coś ruszy ale NIC! Dziś ten olejek łykne bo wczoraj tego nie zrobiłam 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Anetko, z tego co pamiętam to czkawka dla Maluszka to nie problem... To my tak to odbieramy 🙂 więc nie martw się 🙂
meegotka
carpioo
mój mnie do naszego kina zaprasza.. puscil film 10 min temu a ja na brzuszku siedze.. zaraz sie wscieknie 🙂 i mi zamknie klapke od laptopika..
wiec .. uciekaaaam 😉
Gość
Tutaj właśnie próba odbijania po jedzonku
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/849/p1060228.jpg/][IMG]http://img849.imageshack.us/img849/6467/p1060228.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Zuziaczek
🤪 🤪 🤪
carpioo napisał(a):
a ja się z moim pokłóciłam, on nie rozumie, że jestem zdenerwowana jutrzejszym dniem, że mam doła, że się boję, a od niego zero wsparcia.
Nawrzeszczał na mnie, że tak się zachowuję i poszedł grać w asasina !
Powiedziałam mu, że jutro sama idę na poród i niech się odpierd...
Tyle dobrego u mnie 😞
carpioo napisał(a):
dzięki Carpioo 😘 przytulam !
Kokosanka napisał(a):
Kokosanko, trzymaj się dzielnie, będzie dobrze !!!
madziek84 napisał(a):
heh, no liczę na to, bo co mi pozostało ... stresa łapię jak cholera... 🤢
mama76 napisał(a):
O ! To gratulacje !!! 🤪 To niech mąż łóżko ścieli albo basen szykuje 🙂
Gość
Dobranoc brzuszki 😘 Ide się zdrzemnąć, bo pewnie za 2 h pobudka 🙂
Gość
Zuziaczek
no co Ty ! Dzieci nie uważają czkawki za coś złego !
Zuziaczek
Zostałam sama ???
🤢
Zuziaczek
natalia7986
Bądź naszą przewodnica i pokaż nam (przeterminowanym) jak to się robi 😉
mdoundi
PS jakby któraś cierpiała na bezsenność to jestem tu całą noc...znowu siedzę przy małej i jej pilnuję bo boję się tych wymiotów, odstawiłam witaminę D w kapsułkach i dzisiaj z małą lepiej ale wolę tę noc jeszcze przy niej posiedzieć... ciocia dzisiaj z PL wysłała mi jakąś inną witaminę D co po 1 kropelce się do buzi wciska może będzie lepsza!
marzenka
Kokosnko zostawiasz mnie w mojej niedoli?? oby wszystko było ok z dzidzią i życzę szybkiego rozwiązania. Pewnie cię już nie wypuszczą w dwupaku.
Mama76 jest bardzo ciekawa co u Ciebie? Jak tam noc? Ciekawe czemu u Was nie wywołują porodu jak wody odeejdą. W PL od razu do szpitala się jedzie. Mam jednak nadzieję że już wszystko za Tobą i masz swoją dzidzię obok siebie 🙂
Zuziak powodzenia. Na która w szpitalu masz być bo ja będę na KTG. Ciekawe czy się uda 🙂
A gdzie Iris jest? Zawsze o tej porze już była. A tu niespodzianka Marzenka pierwsza.
Noc miałam okropną. Budziłam się co pół godziny. Seksi wczoraj był myślałam ze się coś ruszy ale NIC! Dziś ten olejek łykne bo wczoraj tego nie zrobiłam 🙂