Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zawsze cisza jak ja mam czas 😜... nawet mojaSuyperbaba uciekla. No dobra, ona sie pewno goli 😉 jak i reszta buhaha.
A z tym goleniem to powazna sprawa, ja powiedzmy, musze na krociutko ( sorki , ze tak doslownie) bo wariuje inaczej, i to juz sa akrobacje wyzszej klasy.
A ja znowu ogladam My big fat Gypsy wedding bo nowe odcinki sa. I nie moge polapac mentalnosci, jaja normalnie. A moja Ella - Lele spi smacznie kolo mnie i jest taki cukiereczek....

• Mamusia
Tak , taką duszoną z koperkiem ...mniam 😜 w zupce tez mam dużo koperku 😉 A ja piję właśnie duży kubek kakao bo czytałam, ze kakao ma dużo magnezu i potasu i ze zapobiega skurczom łydek i faktycznie przez parę dni piję i skurcze w nocy się nie pojawiają więc coś w tym jest 🙂

• Mamusia
Suuperbaba na pewno się goli 😁 bo rzadko się zdarza, że tak długo jej nie ma!!! Magdaluke Twoja córcia śpi a moja też leży w łózku ale jakas taka niemrawa jest, mówi, że gardło ją boli no i stan podgorączkowy 37,4. Dałam jej syrop i jak jej nie przejdzie to jutro zostanie w domu, szkoda bo ma jutro konkurs tańca, trudno zdrowie ważniejsze.

• Mamusia
Monia, moze przejdzie! Mam nadzieje. Oby!
Moje szczescie wlasnie sie obudzilo 🙂
Ja z tego wszystkiego zrobie truskawki ze smietana. I podstepem spytalam sie meza co dzisiaj nam na obiad gotuje 😁 i mi odpowiedzial- co tylko chcesz. Wiec, niech gotuje, juz mi wszystko jedno co.
Gdyby bylo blizej....dzieki Monia!

• Mamusia
hahah no ja już zrobiona na jutro na cacuś glancuś na wizyte;D haha
a superbaba to chyba jeszcze się męczy;D..

weźcie nie mówcie o tej zupce z koperkiem;D bo już jestem głodna; chyba ide sobie pierogów odgrzać,ale poczekam na mężula

• Mamusia
kurcze dziewczyny do ddduuuuu... z tym goleniem 🥴
Umeczylam sie i normalnie sily braklo 🤨 Jutro skoncze 🙂
I tak zza brzucha nic nie widze 😮
ooooooo tak bym zjadla mlodej kapustki.............. kurcze ale smaka narobilyscie...

• Mamusia
Monia - ja tez blizej - chetnie przytule taki sloiczek 🙂 Az sie glodna przez to zrobilam...chyba zaraz krzykne do meza, zeby jakas kolacyjke mi zrobil..

A faktycznie mylam wlosy, golilam sie i suszylam...uff..zmeczylam sie az:P Jutro tylko kapiel przed ginem, ale ogolnie chyba w maire gotowa - aczkolwiek nie sprawdzalam z lusterkiem..haha! Leze juz w wyrku...nie moglam sie 5 minut wygodnie ulozyc z kompem - masakra! A i tak ciagle jakos niewygodnie i uwiera cos i bol lapie w ledzwiach! A Helena sie tlucze, ze hej!

• Mamusia
MoniaC82 napisał(a):
My tu do spania a Ty nad obiadem się zastanawiasz 🙃 hehe, fajnie, ze u was teraz dzień, a jak pogoda?

Pada caly dzien...do banki. Wymyslilam ziemniaki gotowane- bo my rzadko w sumie jemy, i jajka sadzone i pomidory ze smietana i maslanke ( to dla mnie). Luke sie na mnie dziwnie popatrzyl, ze jajka na obiad chce, wiec jakas kielbache upiecze, bo nam jeszcze zostalo Ogolnie, to juz sie boje o swoja zgage..ale co tam, pewno i tak bedzie palic. No u nas jeszcze 16 nie ma.

• Mamusia
Dziewczyny zapraszam do Bydgoszczy na zupkę 😉 pewnie jeszcze nie byłyście w Bydzi 😁 A mnie jutro golenie czeka 😮 i też ciężko będzie, mąż mi ostatnio proponował pomoc ale nie wiem czy to dobry pomysł 😁

• Mamusia
magdaluke napisał(a):

Pada caly dzien...do banki. Wymyslilam ziemniaki gotowane- bo my rzadko w sumie jemy, i jajka sadzone i pomidory ze smietana i maslanke ( to dla mnie). Luke sie na mnie dziwnie popatrzyl, ze jajka na obiad chce, wiec jakas kielbache upiecze, bo nam jeszcze zostalo Ogolnie, to juz sie boje o swoja zgage..ale co tam, pewno i tak bedzie palic. No u nas jeszcze 16 nie ma.

Pyszny obiad wymysliłaś!!! Ja bardzo lubię taki obiad a najlepiej te pomidorki w smietanie i maslanka 😜 Ja czesto robię sałatę w smietanie do jajek 🙂 smacznego dla całej rodzinki!!!

• Mamusia
Laski ja uciekam spać 😉 Rano znów o 7 pobudka a jeszcze nie wiadomo jak młoda przejdzie noc, mam nadzieję, ze jej nie rozłoży jakieś choróbsko 😲 Do jutra!!! Buziaki!! spokojnej nocy!!! Powodzenia dla mamusiek, które maja jutro wizytę!!! trzymam kciuki i czekamy wszystkie oczywiście na relację z wizyty!!!

• Mamusia
Bisiaku - ale lepiej w razie co wiedziec, bo wtedy mozna dzialac i lezec plackiem itp...ja juz wole isc i sprawdzic niz stresowac sie, co mi dolega:P Ale to juz sama wiesz...

Ja sie krece w lozku jak opetana:/ wlasnie maz zrobil mi kanapki z...upieczonym kotletem, ktory babcia zrobila..na zimno - a tak mi sie zachcialo:P Teraz tylko musze jakos podniesc sie do pozycji polsiedzacej, bo prawie brode mam na wysokosci kompa:P

• Mamusia
o jajka sadzone 🙂 a ja jem je z frytkami i przewaznie pomidorami i chyba zaraz zrobie bo uwaga! ja dopiero wstalam 😁 caly dzien chodzilam jak pijana az po 18 sie polozylam i po 22 wstalam i co i sraczka! normalnie nie wiem po czym mnie tak pogonilo caly dzien prawie nic nie jadlam 😞

powodzenia jutro na wizycie dziewczyny! oby wszystko bylo ok!

a z tym goleniem 🙂 ja mam depilator z taka nakladka golaca i wole ja od zwyklej maszynki bo sie nie zatne w razie co 😉