Skocz do zawartości

Sierpnióweczki :) | Forum o ciąży

maiha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A co to jest ta cyto- cos tam? Bo ja tego tez nie milam zleconego...
Nirmala - wow nie sadzilam ze takie badania sie zleca w ciazy...
Co do uzaleznienia to ja tu od niecawna to chyba jeszcze nie wpadlam w nalog...
Moj maz jakgdyby nigdy nic poszedl spac;/ mam ochote go udusic dzisiaj...

• Mamusia
d-brycz napisał(a):
i bedzie:
-"witam, jestem d-brycz na forum jestem od 19 grudnia 2011 roku i od tamtej pory poczynilam X wpisow. forum odwiedzalam nawet kilka razy dziennie, na poczatku nie wydawalo mi sie to niczym zlym ale teraz" /tutaj glos mi sie zalamuje..../
-wiataj d-brycz!

Haha! Się uśmiałam 😁
A co do facetów... Szkoda słów... Czasem kochane miśki a czasem nieczułe dranie...
Magdaluke Ella ładnie tatusiowi dogaduje :P Ja sie śmieję z mojego męża, że ja mam Michaśkę a on Maciusia bo brzuchatek się troszkę zrobił :P
A zapomniałam jeszcze napisać, że dzisiaj poszliśmy do osiedlowego spożywczaka zapytać czy mają ogórki małosolne a pan sprzedający patrzy na mnie brzuchatą i uśmiany mówi, że nie ma - no tak, typowe skojarzenie - ciężarna i ogórki... A to mój mąż miał zachcianki ciażowe :P Ach te stereotypy :P

• Mamusia
Wow! D-brycz sukienka super! Żeby tylko tak wyglądała w rzeczywistości i materiał był dobry to naprawdę świetna 🙂
Superbabo Twój to przynajmniej poszedł pracować przy kompie a mój gra :/ Ale na szczęście mam tu Was to mi nie nudno :P A ta kolacja nie chce się zrobić sama no... :P

• Mamusia
No ta by sie nadala..tamta sliczna, ale chyba taka bardziej letnia, lekka 🙂 Ta taka elegancka juz...
A ja sie wkurwilam..wstaje i slabo mi na maxa - pewnie nerwy i dre sie, ze mi slabo o zaraz zemdleje, a ten mi z drugiwgo pokoju "To lez!"...zabije go albo sie dzisiaj!Nie wyrobie juz paychicznie i fizycznie dzis:,(

• Mamusia
Mala wstala, wiec lece bo mnie za reke ciagnie... 🙂. Ktos w tym domu musi podjechac po Nutelle. I to nie bede ja.
Ta druga pewno bardzej na slub. Obie ladne.
A ja tu bywalm na takich weseleach, ze w jeansach byli. A na nasze wesele to kuzynka Lukea wpadla spozniona w szortach i podkoszulce z kazdym tatuazem na wierzchu...porazka.

• Mamusia
Mamuśki co takie smutaśne i płaczliwe dzisiaj? Bidulki, widocznie taki dzień. Ja też mam takie dni i jak ryczę to tak, że aż się zanoszę 😮 hormony nam buzują 😮 Jutro już będzie lepiej!!! D-brycz fajna ta sukienka tylko ciekawe jaki materiał, kumpela podobną kupiła na ślub cywilny, też rózową i prześwitywała i krawcowa jej wszyła halkę. Mamuśki miłej nocy i rano widzę Was w dobrych humorach!!!! 😉 Padam chyba przez ten upał dzisiejszy.Do jutra!!!

• Mamusia
Hej dziewczynki widze ze dzisiaj cos kiepski dzien u niektorych z was 😞 ja mysle ze ten upal was wykancza bidulki, u nas zas dzisiaj bylo tylko 8 st 😞 i deszcz bleee. I tak zle i tak niedobrze.
Ja chyba dzsiaj przsadzilam z robota bo az mi niedobrze teraz jak sie polozylam-zapominam ze trzeba sie oszczedzac.
D-brycz ta drugia kiecka super na wesele 🙂

• Mamusia
d-brycz ta druga sukienka na prawdę śliczna! Ale zastanów się czy dobrze będzie kupić sukienkę nie-ciążową, bo z doświadczenia wiem, że nie układają się one dobrze na tak wielkim bębenku (dół strasznie mocno się podwija) ale może z Tobą będzie inaczej 🙂

Mąż poszedl się kąpać, a mi jakoś dalej smutno... eh, czas się kłaść do łóżka i przespać ten zły humor... dobrej nocki Kochane :*

• Mamusia
Olaboga co za nastroje 🤨
No powiem szczerze że u mnie w pracy był nie lepszy 🥴 Okazało się że laska którą miałam szkolić odeszła i dlatego musiałam szybciej pójść do pracy. Odeszła przez jednego z szefów-nie pierwsza. Jak się dowiedziałam to nie gadałam z nikim a w szczególności z szefem, stwierdziłam że mam dosyć tego i nie będę się ciągle poświęcała dla pracy. I w poniedziałek na wizycie biorę L4.
Idę spać bo padam na ryjka.
Miłej nocki 😘

• Mamusia
Och biedne płaczki nasze 😘 też często płacze, a Kamil tylko się nakręca, że to przez niego. Pewnie też jest temu winny po części ale częściej jakoś płacze 'bo mi się chcę' i muszę z siebie wyrzucić złe emocje. Nic nie rozumie ten mój facet 🤔

Dzisiaj mam do ginekologa jestem na tak zwaną 'karteczkę' bo już miejsc nie było jak zwykle zresztą 😮 czyli o której pójdę to już moja sprawa 🙂 Kamil z pracy wrócił o 5 i jak zwykle mnie obudził to już mu zaczęłam gadać i gadać 😁 ale widzę, że pada na pyszczek to już mówię a śpij. Niech pośpi biedny te 2-3 godzinki bo twardo chcę iść ze mną do lekarza - z jednej strony fajnie ale z drugiej mam wyrzuty sumienia, że się nie wyśpi przeze mnie 🥴 no ale jak się uparł to już mu tego z głowy nie wybiję. I siedzę jak pipa od 5 na lapku .. ale przynajmniej nadrobiłam was gaduły 😉 ide się wykąpać obowiązkowo z wielkim trudem też ogolić 😁

A różowa sukienka piękna .. ja bym głupio wyglądała bo z metra cięta jestem ☺️

Co do imion to też z chłopcem mieliśmy problem. Laura jakoś nam obojgu pod pasowała. A Filip to tak doszliśmy do wniosku, że dupy nie urywa 🤨 jeszcze mama mnie wkurza textami, że 'jak Filip z konopi' zapomina się babcia, że o wnuku mówi 😠 jeżeli ktoś przy mnie coś takiego powie z rodziny to wybuchnę. 'Bo też trzeba znaczenie imion w internecie sprawdzić czy Filip to ok' no kurwa .. 😠

Szkoda gadać .. zauważyłam, że strasznie szybko się nakręcam i denerwuję 🤢

No nic .. miłego dnia brzuszki lecę się wykąpać i lecę zająć kolejkę u tego mojego 'dziadka ginekologa' ciekawe czy coś powie na zwymiotowaną glukozę 🤢

Buzi .. 😘