Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Gosiu miedzy mna a moim bratem jest 17 lat roznicy, jest ode mnie modszy o to spooro ale kochamy sie baaardzo i jak tylko mnie widzi biegnie i sie przytula i tak moze siedziec wtulony godzinami.Miedzy Kuba a maja jest roznicy 2 lata i 2 miesiace i jakos sie dogaduja.Kuba bardzo o nia dba jak pierwszy cos dostanie to od razu wola "a dla Majki "??!!!
Przepraszam ze pisze bez plskich znakow ale klepie z telefonu.

• Mamusie
Hejjjjjjj!!
Martynko znów zmieniasz prace?!?
Straszna godzina na 6 do pracy /-(
Mam nadzieje ze Maja i Kubus zdrowi!!
Ucaluj te pieknotki od cioci Izy!!!
Niki miała wirus bostonski. To choroba zakaźną ale Boryś na razie nic nie ma.
Oby tak zostało!!!

Agata trzymam kciuki i ciagle myśle!!!
Odezwij sie z drogi na Porodowke;-)

Weź znieczulenie i będzie rach ciach i Majeczka przy cycusiu ;-)

• Mamusie
hej, chciałam poinformować, że Maja dalej w brzusiu 🙂 byliśmy dziś u lekarza, wszystko ok, główka już wciska się w kanał, jest bardzo nisko, z resztą czuję to bo kłuje mnie w pochwie 🙂
brzuch od popoołudnia boli cyklicznie, tzn nachodzi ból i odchodzi ale to nie są skurcze, a takie lekkie jakby bóle miesiączkowe. Nic zobaczymy co noc przyniesie 🙂

• Mamusie
co do różnicy wieku, między mną a bratem jest 18 miesięcy różnicy i super bawiliśmy się przez całe dzieciństwo, teraz też się dogadujemy.

U nas będzie różnica między bąblami 2 lata i 5 miesięcy, wydaje mi się że w sam raz.. pewnie dla nas na początku będzie kosmos z ogarnięciem się, ale potem będzie łatwiej bo sami sobą się zajmą, będą się bawić i spędzać czas razem 🙂 najgorzej boję się początku i reakcji Miłoszka na siostrę... pewnie będzie zazdrosny.. nic co ma być to będzie 🙂

Witaj Myszko, zaglądaj częsciej, a jak Kubuś odnalazł się po porodzie Majki??

• Mamusie
Martyna co do pracy to zgadzam sie z Beti, ja chodzę na 7 i o 15 jestem już free a Ty będziesz jeszcze wcześniej.... ja dopóki nie miałam Bo w życiu tam się nie zjawiłam na 7... mamy ruchomy czas pracy to mogę sobie przyjść na którą chcę, wszyscy o 15 sie zwijali a ja musiałam siedzieć, oczywiście wyjście po godz 16 w kraku to mega korki, więc zanim dojechałam do domu, jakieś zakupy, no i popołudnie szlag zawsze trafiał... TEraz jakoś tak się zmobilizowałam i mam inne życie 😉

• Mamusie
Mysza napisał(a):
Gosiu miedzy mna a moim bratem jest 17 lat roznicy, jest ode mnie modszy o to spooro ale kochamy sie baaardzo i jak tylko mnie widzi biegnie i sie przytula i tak moze siedziec wtulony godzinami.Miedzy Kuba a maja jest roznicy 2 lata i 2 miesiace i jakos sie dogaduja.Kuba bardzo o nia dba jak pierwszy cos dostanie to od razu wola "a dla Majki "??!!!
Przepraszam ze pisze bez plskich znakow ale klepie z telefonu.

miedzy moim tatą a jego najmłodszą siostrą jest 18 lat różnicy, mój tato chodził do niej na wywiadówki do lo, bo babcia juz była mało kumata w sprawach młodzieżowych.. ps. moja babcia urodziła w wieku 48 lat!
zawsze Jolka była jakby naszą siostrą niż ciotką... moj tato został dziadkiem pierwszy raz jak ja urodziłam a ona 3 miesiące później matką pierwszy raz...