Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
isa8 napisał(a):
Karolka ja jej używałam kupę czasu i teraz znowu muszę ją zakupić... bo nie daje sobie z nimi już rady, jak tak dalej pójdzie to będe łysa.

no wlasnie, mi sie w koncu udalo zapuscic wlosy a tu mam ich coraz mniej 😮 no ale skoro ta odzywka ma choc troche pomoc to ja chce 🙂

• Mamusie
Hej 🙂
U nas nocka do 3 taka sobie. O 3 w końcu wzięłam Małą do łóżka i cud 🤪 Przespała jednym ciągiem do 8 rano 😁 Ja już nie wiem, co mam z nią zrobić. Nie chcę jej przyzywczajać do naszego łózka, ale z drugiej strony, w swoim nie chce spać, jest rozdrażniona, niespokojna, więc skłaniam się ku temu, by ją na kilka dni wziąć do siebie, bo i ona się wyśpi i przede wszystkim jak w końcu odespię ostatnie nocki.

Mixi, jaka cudna jest Twoja Wiki 🤪 Te ząbki wyglądają rozbrajająco 😁 A czuprynę ma jak moja 😉

A na moją muzyka bobasa wogóle nie działa 😞 Ale wrzuciłam jej Mozarta w normalnym wydaniu i usnęła 🙂 Melomanka mi rośnie 😁

• Mamusie
Dzień dobry.
U nas nocka nie za fajna - niby szybko jak na niego zasnął bo już o 21 i myślałam, że to przez to że w dzień miał tylko jedną drzemkę, a tu pobudka o 24, a o 3 to już mega wyspany i do 6 sobie ćwiczył krzyki i piski...najgorzej, ze na rączkach bo w łóżeczku płacz...a nie chciałam zeby M zbudził bo on ostatnio wymęczony taki...no ale chociaż do 9 jeszcze pospał..
dziękujemy za ząbkowe gratulacje.

Karola dzięki za pomysł z tą muzyką bobasa na chomiku-ściągneliśmy i właśnie testujemy.
Mixi ale śliczna Wikunia. Piękne zębole. I super ze zakup krzesełka udany. A gdzie kupowałaś?? na allegro??
Madziamój Marcinek tez był gaduła straszna, a ostatnio to tylko piszczy, krzyczy albo jęczy i stęka 😜 no i na szczęście baaaaaaaaaardzo dużo się śmieje-nawet palce go rozśmieszają 😉
Sandra współczucia. Biedne te Twoje dziewczyny i biedna Ty. Oby dzisiejszy lekarz coś wykombinował i w końcu była jakaś poprawa.

• Mamusie
Ja chce jej jeszcze sciagnac z tej muzyki bobasa Mozarta, ale nie wiem jak ja to wytrzymam, bo osobiscie muzyki klasycznej nie trawie. moze wykonanie bedzie ciekawsze niz oryginal 😜 czesto puszczam Uli eske rock, ale przy tym raczej mi nie zasypia 😁 aaa no i oczywiscie katuje ja M. Jacksonem, bo ja wielka fanka od urodzenia jestem to i dziecko musi byc 😜 😜 😜

• Mamusie
Agnieszka, masakra z tymi myszami 😮 Ale lepsze chyba myszy niż wołki 😉
Isa, ale męskie pogaduchy 😁 To sobie faceci pogadali 😁 Moja Nata jak to przed chwilą usłyszała, to aż się obudziła, hehe 😁
Sandra, współczuję tego koszmaru 😮 Można wyjść z siebie i stanąć obok... Oby to jak najszybciej minęło.

• Mamusie
dobry...

Madzia... chciałabym mieć tak zarwaną noc, jak Ty... a tak, mam wrażenie, że w ogóle dziś nie spałam... młody budził się co 40min do godziny, w dodatku z mega płaczem, co mu się wcześniej nie zdarzało... mało tego, przez sen też popłakiwał... jeśli to przez te chrzanione zęby, to wolę, żeby był szczerbaty 😠

Mixi ta Twoja mała, to do schrupania!! 🤪 🤪 🤪 słodziak!! 🙂

• Mamusie
ojej to Ula poki co ma sen unormowany, zasypia ostatecznie ok 21, 23 cyc, 3 cyc, 6 cyc i pozniej budzi sie po 8. Do takiego rytmu juz sie przywyczailam 🙂
a jesli chodzi o zeby, to chyba jej pozno wyjda, bo na razie nic ich nie zapowiada, no chyba ze wpychanie piastek do buzi i obfite slinienie sie 🙂szczerbolek moj kochany 😁

• Mamusie
Witam 🙂

U mnie nocka nieciekawa. Ola jak nigdy obudziła się o 3.30 (wiem że nie mam co narzekać bo niektóre z was wstawają kilka razy w ciągu nocy ale mnie Ola nie przyzwyczaiła do takiej sytuacji 😉 )Miała 37,6 po szczepieniu pewnie więc po raz pierwszy dałam mojemu dziecku czopka 😮 ale chyba pomógł bo gorączka spadła wypiła 120 ml mleczka i do 6,00 nie spała a później co 10 minut płakała przez sen więc jestem dzisiaj nieprzytomna...

Agn jakoś się już powoli przyzwyczaiłam tylko czasami mi smutno jak siedzę w pracy i pomyślę o domu... Ale już jest coraz lepiej 🙂 Za to w weekendy Ola tak się do mnie tuli że aż miło 🙂 🙂 Narazie nie jest źle bo siedzi z moim M później będzie gorzej jak zacznie się kombinowanie z babciami 🤨 No ale zauważyłam że Ola najbardziej się cieszy jak ma nas oboje przy sobie wtedy tylko patrzy na nas na zmianę i nawet nie trzeba specjalnie się starać a ona piszczy gada i się śmieje 😁
P.S. współczuję myszy ja się wszelkich zwierząt i owadów boję brr 🤢

Mixi śliczne zębole ma Twoja mała 🙂 i w ogóle słodki pyziol z niej a jakie ma bujne włoski. Moja Ola to prawie łysa 😞
Sandra ale wam się długo już ciągną te chorubska 😞 współczuję 😞
Isa nie ma to jak poważne męskie rozmowy 😁

Karolka mi tak w grudniu wypadały włosy że garściami wychodziły i były wszędzie (nawet prysznic mi się przez nie zapchał:angry 🙂 i to tak z miesiąc trwało i nic nie pomagało a teraz od dobrego tygodnia wszystko się unormowało wypadają ale tak pojedynczo normalnie jak przed ciążą 🙂 mi lekarz i fryzjer mówili że to normalne i przypada na 3-4 miesiąc po porodzie bo w ciąży przez hormony włosy rosły i nie wypadały i teraz ich "nadwyżka" musi wypaść 😁

• Mamusie
Mixi, jaka sliczna pyza z Wiki 😉 urocze perełki wystaja z buzki 🙂 extra wyglada w krzeselku.

Isa, widac ze Szymus z tata to kumple ze hoho 🙂

Agn, wspolczuje.. panicznie boje sie myszy!:P

Sandra, biedne te Twoje maluszki 😞 i Ty...oby minelo juz to wszystko!

Deira, na filmiku z Panem Osmiornica chyba widziałam, ze Natka ma kotka z Lamaze? 🙂 bo jestem ciekawa czy prztkuwa Jej uwage, bo my tez go mamy i zdecydowanie Tymek go woli od motyla czy wazki tez z lamaze 🙂

Tymon tez wlasnie teraz slucha tej muzyki bobasa 😁

Czy Wasze dzieciaczki tez tak wariuja w lozeczkach? Moj jak Go w dzien poloze, do karuzeli, to wyczynia takie cuda..przewraca sie na bok, na brzuch, jak jest na boku, to zapychs nozki pomiedzy szczebelki i sie odpycha, rączkami lapie za szczebelk i ciagnie.. przewrscs sir w poprzek ...czyki generalnie muszr przy Nim wtedy byc bo sovlbir nogi polamie pomiedzy szczebelkami i glowke poobija...

Mnie tez wlosty od jakiegos czasu tak wypadaja, ze masakra, az sie przerazilam..biore jakies witaminy, ale jak.mowicie o nadwyzce to mam nadzieje, ze to to 🤔