Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Bry!

Taaaaak widziałam dziś Nine 🙂 Jaki z Niej szczupaczek , no nie mogę 🙂 Ale śliczna i bardzo gustownie ubrana 🙂

jak ktoś jeszcze chce to są wyprzedaże w Zarze 🙂 kupiłam Anielce sweterki, Józkowi bluzeczke , spodnie.
A UCOB bluzki dla Józka po 14 zł są 🙂

dobra lece dalej 🙂
A kalosze mamy z coccodrillo. Dla ANielki tez tam kupuje zawsze kaloszki 🙂 Polecam 🙂

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tak, zgadza się byłam wczoraj i jestem dzisiaj 😆
Co do kaloszy mój ma już z 1,5miesiąca. Zakłada tylko na chwilę na wsi póki rosa nie opadnie, zakupione w Pepco za 15 zł chyba, rozmiar 26 - a tak naprawdę nosi 23.
Madzia z Łodzi mój też nic nie mówi i ciągle słyszę od mamy, że ja już w jego wieku tyle mówiłam, ale że i na niego czas przyjdzie widocznie nie jest gotów, więc cierpliwie czekam 😆 Zresztą z mojej wiedzy także wynika, iż nasze dzieciaki jeszcze mają czas, więc spoko, luzik 😆
Mówi wiadomo mama, baba, tata, mama, dada, kaka, dap (cokolwiek to jest), i jakieś tam zbitki jeszcze. Idę bo już mi na plecach siedzi 😆

• Mamusia
marinka napisał(a):
Bry!

Taaaaak widziałam dziś Nine 🙂 Jaki z Niej szczupaczek , no nie mogę 🙂 Ale śliczna i bardzo gustownie ubrana 🙂

jak ktoś jeszcze chce to są wyprzedaże w Zarze 🙂 kupiłam Anielce sweterki, Józkowi bluzeczke , spodnie.
A UCOB[color=red][/color] bluzki dla Józka po 14 zł są 🙂

dobra lece dalej 🙂
A kalosze mamy z coccodrillo. Dla ANielki tez tam kupuje zawsze kaloszki 🙂 Polecam 🙂

Jakby co to United Colors of Benetton
🙃

• Mamusia
Ja kaloszy nie kupuję, Jula też nie miała w tym wieku, myslę że jk juz bedziemy wychodzic w taką "mokrą" pogodę to tylko wózek. BTW chrześnica mojego R. miała kupione w tamte wakacje kalosze, jak miala 16 miesięcy to zalozone miala ze 3 raazy bo w ogóle chodzić w nich nie umiała

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
marinka napisał(a):
Bry!

A UCOB[color=red][/color] bluzki dla Józka po 14 zł są 🙂

dobra lece dalej 🙂

Jakby co to United Colors of Benetton
🙃

dokłądnie tak 🙂
szzerze dla Anelki tez sporo bluzek ale na nastepne wakaje kupiłam i po 9 i po14 i po 20 , no udną kurtezke jej kupiłąm na nasteopny rok za 39 zł

• Mamusia
niksssa napisał(a):
Ja kaloszy nie kupuję, Jula też nie miała w tym wieku, myslę że jk juz bedziemy wychodzic w taką "mokrą" pogodę to tylko wózek. BTW chrześnica mojego R. miała kupione w tamte wakacje kalosze, jak miala 16 miesięcy to zalozone miala ze 3 raazy bo w ogóle chodzić w nich nie umiała

wiesz o, mój Jozek zesto nosił. ALe nie wiem zy kupiłabym teraz w sumie. Ale ja je miałam za 5 zł dosłownie 🙂

• Mamusia
Marina - jak Nina jechała na sesję to trzeba wykorzystać fakt, że miała sprzęt i se z nią foto zrobić 😉
Żadna z nas jej na żywo nie widziała - jesteś wyjątkiem 😁
A tak często w Wawie jest.. że nie wspomnę o tym, że mojemu dziecku sesję obiecała latem zrobić 🙂

• Mamusia
Ja pierd.... 🤪

Zamówiłam Lence na ang stronie Nexta podkoszulki za 38 zł a dostałam sukienkę za 110 funtów która jest na mnie dobra - o tę:

http://www.lipsy.co.uk/store/vip-dresses/lipsy-v-i-p-sequin-bust-dress-/product-is-VP00069_081

Problem na wesele w październiku mam rozwiązany 😁

• Mamusia
dobry wieczor 🙂 🙂

u nas dzisiaj deszcz, wiec siedzimy w domu, do tego Nela ma lekki katarek, wiec tym bardziej ja chociaz jeden dzien przetrzymam*
co do kaloszkow, to Nela ma, okupilam jej moze jakies 2 miesiace temu kiedy miala jeszcze rozmiar buta 21, kupilam jej wtedy 22, i nie potrafila w nich chodzic, tak czlapala i stala smiesznie z rozkraczonymi nozkami 🙂 a teraz ma juz pelne 22 i zapowiadaja deszcze wiec pewnie wyprobujemy w niedlugim czasie 🙂

wlasnie ostatnio musialam jej wszystkie buty wymienic bo w ciagu zaledwie 5tyogni stopa o caly rozmiar jej urosla, jak tak dalej pojdzie to jeszcze do zimy 24 bedziemy musialy kupowac albo i wiecej............

sliczna sukieneczka Ola!!! ale jak to sie stalo, pomylili sie?? wow!! 🙂

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):

Takie coś 🙂

[URL=http://www.iv.pl/][IMG]http://www.iv.pl/images/00875086491858873719.jpg[/IMG][/URL]

Witam 😉

To moja najczesniej tobi wlasnie ten egzorcyzm wsteczny i to takiego samego koloru!!!! 🥴

Czesto tez robila jak byla mniejsza i czasem sie zdazy ten wiewiorczy ogon.
A ostatnio robi ten bez nazwy czyli wtf? :P

Pozatym wlasnie mi mala padla spac a ja robie z przepisu okrasy czy tam paskala kurczaka z antyliii na jutro 🙂
Dzis bylismy na zaleglym szczepjieniu i dostalismy priorixa za darmo na sanepid 🙂
Teraz obserwuje czy wszystko ok dzis bedzie. Na razie niema zadnej goroczki ale byla bardzo pobudzona w dzien.
ide myc gary.

Ps. dzieki za zyczenia zdrowka itp 🙂

• Mamusia
ja ślubowałam w tej koszuli nocnej
http://www.google.pl/imgres?q=bia%C5%82a+sukienka+vissavi&hl=pl&sa=X&sout=0&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=RmL1U6_g6Vz0jM:&imgrefurl=http://www.faslook.pl/picture/vissavi-sukienka/&docid=31RpHwjtAqa9AM&imgurl=http://www.faslook.pl/media/cache/7a/1b/7a1b146e823e5b8b2de58ecf8c068b33.jpg&w=270&h=437&ei=UOMzUNKuL4T0sgaekIGoBw&zoom=1&iact=hc&vpx=537&vpy=174&dur=385&hovh=152&hovw=94&tx=63&ty=184&sig=101739643857636587214&page=2&tbnh=152&tbnw=94&start=19&ndsp=24&ved=1t:429,r:2,s:19,i:140&biw=1280&bih=659

za to moja LENA miała królewską suknię no ale pochwalić się nie mogę 😞