Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ale ja do łóżka z nim nie chce iśc tylko dzeci chce mieć egzotyczne 🙂 nie da się tego jakoś ominąć ?? 😁 😁

klaudia ja wódke mam z odzysku, jeszcze od majówki stoi w lodówce resztka z mojej wygranej na oczepinach. miejsce zajmuje skubana, musze ją rozpracować 😁 😁

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Klauduś zołzo ja bym się brała za robienie rodzeństwa tylko nie ma z kim! 😁

Nikolina wymiatasz 😁 😁 😁 😁 😁 Hinduskich dzieci się zachciało 🤪 😁 😁 😁 😁
Mnie tam osobiście się japońce podobają 😜 taki np Keisuke Honda 😘 😘 😘 😘 😘 ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

łoojej ale byśmy dziecię ładne mieli ☺️

• Mamusia
Ide spac bo widze ze dziewuchy glupoty gadaja po tych drinkach 😉

P.s
Ania ja uwazam ze ten honda to jest paskudny i wyglada jak malpka z zoo taka kapucynka czy jak jej tam-tak mi sie kojarzy , no ale moze to kwestia gustu jak ze wszystkim 😁
A z Hond to ja lubie bardzo ale samochody np taka Accord 🙃

Dobranoc 😎

• Mamusia
bry

trzecia 🙂 głowa mnie boli 😠 z niewyspania 😠

to tak odnośnie nocy i pobudek, Gabryś nigdy nie przespał całej nocy ale były takie że pobydki były 1 lub 2 i to mój organizm jest w stanie zaakceptować ale ostatnio to mi się budzi co 15 min, co godz. a w najlepszym wypadku co 2 g. i jeczy i nawet to, że go biorę do naszego łóżka nie pomaga. Mam nadzieję, że to zęby ale coś ich nie widać wcale...

• Mamusia
tynka mnie się tak jeden raz zdarzyło, przez 2 godziny mała co chwilę budziła się z wrzaskiem i leciały jej ogromne łzy- wyszło że to przez zęba

i to było tylko przez 2 godziny, także współczuję i Tobie i Gabrysiowi bo pewnie umęczony...

• Mamusia
brechti napisał(a):
tynka mnie się tak jeden raz zdarzyło, przez 2 godziny mała co chwilę budziła się z wrzaskiem i leciały jej ogromne łzy- wyszło że to przez zęba

i to było tylko przez 2 godziny, także współczuję i Tobie i Gabrysiowi bo pewnie umęczony...

Gabryś o 6.30 wstał z uśmiechem na twarzy, wlazł na mnie i zaczął się drzeć am 😠 zjadł i w dobrym nastroju coś kombinuje, pewnie ok.10 padnie 😠 w dzień jest wszystko ok, przed zaśnięciem marudzi ewentualnie ale te noce...

• Mamusia
Bry 🙃

Nikola - czy tylko drinki tak dobrze Ci "wchodziły" wczorajszej nocy? 😁

Ania - no coś Ty? Dzieci z kitajcem? Oł noł, nie moje klimaty 🤢 Jeśli już miałabym się skusić to na jakiegoś hiszpana, mulata etc. (ale to też zależy na jakiego... 😁 ) Zara jakiegoś w sieci poszukam co by ewentualnie mógł dać materiał genetyczny 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Bry 🙃

Ania - no coś Ty? Dzieci z kitajcem? Oł noł, nie moje klimaty 🤢 Jeśli już miałabym się skusić to na jakiegoś hiszpana, mulata etc. (ale to też zależy na jakiego... 😁 ) Zara jakiegoś w sieci poszukam co by ewentualnie mógł dać materiał genetyczny 😁

'kitajec' 😁 😁 😁 😁
ja właśnie hiszpanów, włochów i chorwatów nie lubię, jakby mi zapłacili miliard to bym takiego nie chciała 🙂
ale jeszcze lubię francuzów (ach jak oni całują ☺️ )

• Mamusia
brechti napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Bry 🙃

'kitajec' 😁 😁 😁 😁
ja właśnie hiszpanów, włochów i chorwatów nie lubię, jakby mi zapłacili miliard to bym takiego nie chciała 🙂
ale jeszcze lubię francuzów (ach jak oni całują ☺️ )

Ania - ale ja nie mam antypatii w sensie umiejętności czy charakterów - mówię o typie wyglądu 😉 Lubię ciemnowłosych, z ciemną karnacją... i ciąg dalszy wyślę Ci na skrzynkę brzuszkową bo nie wiem kto tu czyta 😉

• Mamusia
dobry
albo raczej nie dobry oj bardzo nie dobry
i twa to od wczoraj normalnie VII wojna światowa
nie wiem czy do domu z LENĄ wcześniej nie pojechać i go tu nie zostawić 😎
no więc tak na najgorsze noce to jak się tu mogę licytować ( żaden powód do dumy wręcz do rozpaczy 😞 ) no może tylko Gabryś dorównuje LENIE 😉
więc od urodzenia do lipca był spokój
potem nieziemskie darcie papy co 10- 15 min od zaśnięcia do rana , skończyło się wizytą u szpetuchy 😮
sierpień wrzesień spkój
październik masakra to samo, grudzień , styczeń spokój
luty marzec MASAKRA
w kwietniu nastąpiły zmiany, nie drze się tak głośno i ciągle
tylko się budzi o 1.00 ( cóż za cholerna magiczna godzina) tzn ona się nie budzi bo ona śpi ale lunatykuje , siada wstaje, marudzi, gada i tak ją odkładam i z 10 min śpi a potem apiat to samo i ta walka trwa do 4.00 ( druga, cholerna czarna godzina ) potem rozbudza się na dobre i biorę ją do siebie albo do leżaczka zależy jaki mam humor i ile jeszcze cierpliwości
w łóżku łazi, gada , bije mnie i Pawła, otwiera nam powieki, ja staram sie ją przyduszać na siłę żeby jeszcze trochę kimnęła i czasem uda mi sie wywalczyć z pół godz , a jak nie to trzymam ją za jakąś kończynę żeby nie okazała się sprytniejsza ode mnie i żeby nie spadła spadła
a w leżaczku też czasem uda się jeszcze z pół godz wygrać dopóki nie zaczyna w alić w niego nogami z całych sił 😮
podsumowując od około 2 mcy pobudka ( tj ta ostateczna) u nas najpóźniej o 5.30 ale z reguły wcześniej
dziś np równo 4.20 już się bawiłyśmy pod oknem balkonowym , pokazywałam jej bez i takie tam chuje muje bo na ulicy jeszcze nikogo nie było
no nie powiem tak raz na dwa tyg zdarzy nam sie przespana noc ale to już pisałam , ja niby śpię wysypiam sie ale i tak o tej kurwa jebanej 1.00 idę zobaczyć dlaczego jest cisza i czy oddycha i jak dalej śpi to to łaże co pół godz

no to tyle
ja tam dzieci nie chcem mieć z żadnym "obcym" , wystarczył by "normalny" POLAK

pranie się kończy
LEŃ śpi
trza się powoli pakować i do domu mego kochanego rodzinnego spierdalać 🤪
czeka tam na mnie mamusia, LEONEK , ogródek ehhhhhhhhhhhhhhhh 😞
muszę szybko jeszcze na jednej nodze do warzywniaka na dół skiknąć , pokupić mamusi parę rzeczy bo se imieniny wyprawia a tak wyszło że od tygodnia siedzi na zwolnieniu w domu i zastrzyki w dupę dostaje że nawet nie ma gdzie i jak zakupów zrobić
a wczoraj ( była na zastrzykach i wracała z autobusu , a my mamy z przystanku do domu jakieś 1,5 km ) i zrobiła jakieś tam zakupy i torba zajebiście ciężka i jechał jakiś sąsiad motorynką , wiec się zatrzymał i zaproponował że torbę chociaz podrzuci do domu, to mama na to jak na lato, powiedziała żeby zostawił pod wejściem do domu tam taki stolik "do porannej kawusi" stoi
ona zachodzi pod dom a tam kurwa koty sąsiedzkie wpierdalają kiełbasę tj szynki, balerony, i inne smakołyki które ona zakupiła na przyjęcie imieninowe 🙃
( tzn wygłodzone, wyczuły i wyciągnęły z torby 🤨 )

• Mamusia
aha i nie to że ja narzekam na te noce
to już organizm się przyzwyczaił, nie czuję zmęczenia, to taka NORMA , gorzej że "wtedy" w nocy nad soba nie panuję i gadam i robię różne rzeczy
ale wiecie że zawsze jak wstaję ten pierwszy raz czyli o 1.00 to zawsze muszę zajść do kuchnio coś wszamać 😮nie wiem dlaczego ale po 1.00 w nocy, robię kanapki, zupki chińskie, zjadam jogurty owoce albo co tam znajdę - może to tak "dla nabrania sił " 😮 , nie wiem 😉
za to w dzień moje dziecko jest jedyne i żadna nie ma takiego grzecznego szkraba 😜
( no w sumie jaka ma być jak może i ona sama zmęczona po nocy 😮 )

• Mamusia
no to się rozpisałam 😁
trza spadać jakoś
ANKA ja jeszcze nie gratulowałam ale robię to teraz
NIE WIEM JAK BĘDZIE I TY SAMA NIE WIESZ JAK BĘDZIE, DŁUGO ŻYJECIE NA ODLEGŁOŚĆ, TERAZ OD NOWA TRZEBA BĘDZIE SIE POZNAWAĆ, DOCIERAĆ, OCIERAĆ ITP
ja Ciebie nie znam , Twojego B. tym bardziej
ale wydaje mi się że masz zajebisty charakter i wierzę że podołasz wszelakim przeciwnościom i nie dasz sobie w kaszę napluć
a co do WESELA to zapomniałam jaki to STAN ale wiem że w NY też taka "tradycja"
tylko nie wiem o jakiej my tu tradycji mówimy jak państwo istnieje od 3 wieków 😉no
nie wiem albo sie zgodzisz na "ich" pomoc w organizacji albo NIE ale nie wiem czy wojna na starcie jest potrzebna
podsumowując
GRATULUJE ( ale bardziej wyjazdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

a życzenia złoże jak już będziesz oficjalnie żoną 😉

a i jeszcze mam pytanie , a to nie jest tak że teraz po załatwieniu tych wszystkich formalności ( wiesz o czym piszę ) to po prostu musicie brac ten ślub?????
nawet gdybys nie chciała co???? ( tzn ja wiem że ty chcesz 😉 )