Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
gizelda napisał(a):
a ten cały CR7 to w ogóle o dupę wytłuc
dla mnie to taki laluś, pedzio, mamisynek
no ja tam ekspertką nie jestem zwłaszcza jak jestem w jednym związku od 10 lat no ale dwa romanse przeżyłam 😁
mniejsza z tym w każdym razie Ronaldo moim zdaniem to tylko do kopania piłki się nadaje i tyle
już sobie wyobrażam jak po jakiejś nieudanej pierwszej połowie schodzi do szatni i ryczy
ehhh
a co staruszek Beckham WAM się nie podobał ???? albo chociaż Boruc ???
moja miłość to już dawno zapomniany OWEN
http://www.google.pl/search?q=Michael+Owen&hl=pl&prmd=imvnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=wRrsT8TSA8TdtAb6uNTbBQ&ved=0CFsQsAQ&biw=1280&bih=659

oooooooooooch Majkiego też kochałam 🙂 Razem z Jamesem na piedestale stali 🙂
boże jaka ja stara jestem i jak to dawno było już 🤔 🤔 ☺️ ☺️

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
gizelda napisał(a):
kurde Angela gratuluję
ale fajnie ja t bym jednak chciała dwóch chłopców 😉
w przyszłym roku postaracie się o dziewczynkę 😉

juz koncze z dziecmi 🙂 2 mi wystarczy 🙂

przestań
co ostatnio mówiłaś/pisałaś
że nie miałaś rodzeństwa i mama chyba też nie , trzeba mieć "bujną" rodzinę 😉

• Mamusia
gizelda napisał(a):
Andziucha napisał(a):
gizelda napisał(a):
kurde Angela gratuluję

przestań

jak na te czasy to 2 to i tak dobrze 🙂 zreszta ja nie mam duzego metraza w domu wiec warunkow jako takich nie mam na wiecej dzieci ☺️ 🥴

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
gizelda napisał(a):
Andziucha napisał(a):
gizelda napisał(a):
kurde Angela gratuluję

przestań

jak na te czasy to 2 to i tak dobrze 🙂 zreszta ja nie mam duzego metraza w domu wiec warunkow jako takich nie mam na wiecej dzieci ☺️ 🥴

dom se zbuduje 🙂 ale będą rozrabiać 🤪 🤪

• Mamusia
A ja nie uważam że CR7 to laluś - tzn nie mówię o wyglądzie bo o tym się nie dyskutuje ale o jego "męskości" - ja lubię takie wyraźnie zarysowane szczęki i kości policzkowe, akurat on jest w moim typie i wg mnie jest męski.. A o jego zachowaniu się nie wypowiadam bo wiadomo że to gwiazdor i dla nas inny świat i inna bajka 🙂

Andzia
- o jeju, jeju... CO to teraaa za technika... Wydaje mnie się że tym razem synuś będzie do Ciebie podobny 🙃 Jakie to urocze nooooo.. Takie maleństwo znów ☺️

• Mamusia
Ola wiem właśnie, dopiero jutro po południu jest moja pediatra, jajko chyba zniosę, tak czytam czytam i w każdym artykule co innego ale wyczytałam, że chyba szczepionka na pneumokoki powinna pomóc, a G. nadal ma problemy z oddychaniem przez nos, tak jakby miał zatkany a ktaru nie ma...

• Mamusia
tynka83 napisał(a):
Ola wiem właśnie, dopiero jutro po południu jest moja pediatra, jajko chyba zniosę, tak czytam czytam i w każdym artykule co innego ale wyczytałam, że chyba szczepionka na pneumokoki powinna pomóc, a G. nadal ma problemy z oddychaniem przez nos, tak jakby miał zatkany a ktaru nie ma...

No to idź jutro i nie martw się na zapas, myślę że to nic groźnego ale sprawdzić trzeba 🙂

• Mamusia
jessssssssstem
cześć Wiola
Tynka nie martw się na zaś , myślę że to nic poważnego , może jakieś inne "szczepy" czy cóś i nie czytaj już tych artykułów bo to do niczego dobrego nie prowadzi , jutro wszystkiego się dowiesz może nawet gdyby coś było to pewnie jakaś kuracja antybiotykowa pomoże
OLA owej agencji nie znam 😁 jak się każą kontaktować to może się kontaktuj co???? a nóż widelec zostaniesz modelką 😉
aha co do Ronaldo i jego męskości ja Bron Boże niczego nie kwestionuję na kościach policzkowych też się nie znam w ogóle to ja na niczym się nie znam 😮 i przecież nie poznałam go osobiście a o nim przeczytałam może ze dwa artykuły
wiem że jest gwiazdą i w footbolu jego osiągnięcia są niezaprzeczalne i nie podważalne ale no kurde piszę tylko o takim pierwszym moim wrażeniu
no że sprawia wrażenie ( jak dla mnie ) takiego lalusia , pucusia , takiego chłopczyka , no dla mnie męski nie jest i jeszcze te fryzury
widziałaś go wczoraj ??????????? o masakra on ma fryzjera przy sobie i na drugą połowę robi mu inny fryz - ale wzoraj mu się nie przydał bo bidak nawet karnego nie miał okazji strzelić 😁
no jak to tam było "o gustach sie nie dyskutuje czy jakoś tak "
każda ma kogo ma
a wracając do "naszych" mężczyzn to mnie się bardzo podoba mąż Niny- Natki ☺️
i Rafał Eweliny
a wracajac do mojego mężczyzny to mam mega wkurwa bo
w pierwszej wersji miał mieć urlop od 07.07 , potem od 01.07 teraz mi dzwoni że jednak od siódmego , no on mi wszystko rujnuje
mieliśmy być tu na wsi , zając się kuzynem itp itd a teraz dupa , pojadę tam z nim na tydzień bo on będzie w "stanie gotowości " czyli do pracy nie musi chodzić ale jakby się coś działo to musi być 😠
no a ja dziś jadę na chwilę na jagody
poźniej jak on przyjedzie to jedziemy szukać w lesie jagód na jutro bo podsumowując dla mnie sezon jagodowy już się kończy - jeszcze może ze dwa dni i basta
no a nasza Ania dziś na teście "kijowym " bidulka , mam nadzieje że "tam" nic jej nie wpychają 😁 😉 🤨 ☺️
a mój LEN jest nie do zniesienia
nie dziwię się że jak wracam z jagód o 20.30 to mama ucieka w popłochu bo ma jej dosyć 🙃
ah ten mój Szogun 😉
Alice wczoraj napisała co umie Ala - ja też bym napisała ale mi się nie chce 😁 😉
moja ruchowo zatrzymała się na chodzeniu i tylko na tym , nigdzie nie wejdzie z niczego nie zejdzie
ale ta jej gadka już mnie wkurza , niebawem będzie mądrzejsza ode mnie 😮
już łączy po dwa wyrazy w krótkie zdanie coś w stylu "mama daj, mama masz , au au śpi , au au am , tata dzzzzzzzz ( tata dzwoni 😁 😁 ) idziemy ata " i takie tam różne
wasze na auta mówię mum bum albo brrrrrrrrrrrr albo jakoś tak a moja "pip bip " 😮 , na zupę mówi "PIPA" 😁 i na wszystko pokazuje palcem 😮

• Mamusia
hej 🙂
Gratulacje Andzelika 🙂 macie juz jakies imiona wybrane??
ja dzis byłam załatwic sobie becikowe, pod koniec lipca bede miec 2 tys na koncie 🙃
no i normalnie szał drugie 68zł na małego :P 😮
co do zygania ja z Maja zygałam a z Miłoszem wciazy nic a nic wiec widocznie sie to sprawdza 🙂
pojechałbym gdzies na jakies wyprzedarze, zwłaszcza ze spadło mi juz 12 kg po ciazy 🙂 ale musiałbym chyba wziasc małego bo on co godzine chce jesc..
wiecie czy sa juz wyprzedaze w Bereshce??

• Mamusia
linkaa napisał(a):
hej 🙂
ja dzis byłam załatwic sobie becikowe, pod koniec lipca bede miec 2 tys na koncie 🙃
co do zygania ja z Maja zygałam a z Miłoszem wciazy nic a nic wiec widocznie sie to sprawdza 🙂
pojechałbym gdzies na jakies wyprzedarze, zwłaszcza ze spadło mi juz 12 kg po ciazy 🙂 ale musiałbym chyba wziasc małego bo on co godzine chce jesc..

nie wiem co to Bereshce ☺️
kurde jak to jest możliwe że wy macie te drugie becikowe ??? i jeszcze zasiłek rodzinny ?? ale czad
mój zarabia 2450 miesięcznie
1000 zł rachunków
400 zna benzynę
340 zł miesięcznie idzie mi na Lenę
i 604 zł idzie na jebany kredyt 😠 😠 😠
i reszta zostaje na życie
jak to jest możliwe 😞

a ja jednak jadę do Wa-wy ale jeszcze nie wiem czy jutro czy w sobotę 😁

• Mamusia
gizelda napisał(a):
linkaa napisał(a):
hej 🙂

kurde jak to jest możliwe że wy macie te drugie becikowe ??? i jeszcze zasiłek rodzinny ?? ale czad
1000 zł rachunków
400 zna benzynę
jak to jest możliwe 😞

pomysl sobie ze u mnie Rafał jest narazie na stazu tylko i nawet wstyd pisac ile tam zarabia 🥴

• Mamusia
linkaa napisał(a):
gizelda napisał(a):
linkaa napisał(a):
hej 🙂

1000 zł rachunków
400 zna benzynę
jak to jest możliwe 😞

pomysl sobie ze u mnie Rafał jest narazie na stazu tylko i nawet wstyd pisac ile tam zarabia 🥴

nie no ja rozumiem
ale wiem że z tego nie da się wyżyć
my co miesiac bierzemy od P. siostry 1000zł ☺️
z kolei druga jego siostra bierze od niego 550 ale to inna bajka
chyab ktoś musi WAM pomagać co???
jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj , po prostu wiem jak jest 😉
ja też wolę być tu na wsi bo tu kupuję jeden chleb w soboty i starcza mi na tydzień
czasem coś dokupię dla LENY a tak to jade na żarciu które mama przyniesie albo jeśli nie przyniesie to nie jem nic 😮
ale wiem że u mnie są tacy ludzie nawet za płotem którzy zarabiają 20- 30- a nawet jeden gość 100 tyś miesięcznie i dostają zapomogi z "opieki" bo nie mają udokumentowanych zarobków , no aż mnie skręca czasami ale wiadomo jakbym mogła to sama bym brała ale nie mogę
dobra LEŃ wstał, robię jej AM i zbieram się do lasu
pa

• Mamusia
gizelda napisał(a):
linkaa napisał(a):
gizelda napisał(a):
linkaa napisał(a):
hej 🙂

1000 zł rachunków
400 zna benzynę
jak to jest możliwe 😞

nie no ja rozumiem
ale wiem że z tego nie da się wyżyć
my co miesiac bierzemy od P. siostry 1000zł ☺️
z kolei druga jego siostra bierze od niego 550 ale to inna bajka
chyab ktoś musi WAM pomagać co???
jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj , po prostu wiem jak jest 😉
ja też wolę być tu na wsi bo tu kupuję jeden chleb w soboty i starcza mi na tydzień
czasem coś dokupię dla LENY a tak to jade na żarciu które mama przyniesie albo jeśli nie przyniesie to nie jem nic 😮
ale wiem że u mnie są tacy ludzie nawet za płotem którzy zarabiają 20- 30- a nawet jeden gość 100 tyś miesięcznie i dostają zapomogi z "opieki" bo nie mają udokumentowanych zarobków , no aż mnie skręca czasami ale wiadomo jakbym mogła to sama bym brała ale nie mogę
dobra LEŃ wstał, robię jej AM i zbieram się do lasu
pa

u nas po prostu tak jest ze my mieszkamy z moimi rodzicami i oni nam pomagaja bo z tego stazu wiadomoze nie dałoby sie wyzyc 🥴