Gość
Moje dziecię dopiero zasnęło od rana , ciekawe na jak długo 🙂 Mam nadzieję , ze do wieczora będzie ok , bo jutro mam szkołę , a jak bedzie taki marudny to Go nie zostawię.
melduję się po wizycie
Adaś zdrów rośnie - ma ok 3300 na dzień dzisiejszy, ale niestety na świat mu nie jest śpieszno.
Szyjka podobno lekko skrócona i Adaś obniżony ale też lekko.
Wszystko wskazuje na to, że póki co pochodze jeszcze z brzucholem z tydzień, czyli do terminu.
Gin powiedział, że nie ma sensu wywoływac porodu przed terminem i jesli nic sie nie wydarzy do soboty przyszlej, to mam przyjechac do niego do szpitala i chyba ten masazyk mi zrobi.
No cóż termin mam na 23 października. Muszę się uzbroić w cierpliwośc i poczekać jeszcze ten tydzień. Chorobowe mam wypisane do 26 października i podobno do tego dnia urodzę :|)
Irisku ja właśnie nic nie robie i nawet mi się nie chce a mój dzwoni co mi kupic i na co mam ochotę a ja na Niego z mordą, dzwoni powiedzieć że bardzo mnie kocha a ja z mordą i potem wyrzuty sumienia pomieszane z wściekłością i w płacz.... piękny dzień k..... poszłabym na spacer ale w nic się nie mieszczę a u mnie jest 4 stopnie dziś
Będzie dobrze Kochana, nie stresuj się 🙂 Prztulaski dla Ciebie 🙂
Witajcie melduje Sie rozpakowana.dzis o 11.20 urodzil Sie Damianek 3080,49cm dl i 35,5 glowka. Porod domowy à teraz odpoczywamy
Rekomendowane odpowiedzi