Skocz do zawartości

PAŹDZIERNIK 2011 -STARTUJEMY | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/849/tort400x300.jpg/][IMG]http://img849.imageshack.us/img849/9100/tort400x300.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Kochane moje częstujcie się wirtualnym ciachem z okazji moich urodzin 🙂 Oczywiście 18-tych 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/560/img6814w.jpg/][IMG]http://img560.imageshack.us/img560/7041/img6814w.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

i szampan dla wszystkich ! Zdrowie! 😎 😎 😎

• Odpowiedzi 14,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• carpioo

1197

• madziek84

788

• Iris

1191

• Zuziaczek

1030

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No laska ma talent 🙂 Też bym tak chciała , tylko z moim dupskiem to ewentualnie za falochron mogę robić 🙂
Jedziemy dziś do rodziców, choć jakoś szczególnie mi się nie chce. Do jutra nadal żyję w stresie - jeśli mojej siostrze nie zmniejszy się ciśnienie to jutro robią jej cesarkę , Maleńka waży 3200 g i wszystko z nią w porządku.
Co do sposobów na zgagę - mleko już przestało działać , a imbiru samego w sobie nie lubię więc nawet nie stosuję. A coca cola lub pepsi??? Hmmm ... przy zgadze gazowane raczej nie wskazane :/
Miłego dnia Brzucholki 🙂

KOCHANA IRIS 🙂 🙂 🙂

Jakie złożyć Tobie życzenia aby były warte twego westchnienia,
pieniądze - to nie wszystko,
samochód - to złomu składowisko.
W dniu Twego urodzenia takie Ci oto ofiaruje życzenia:
wiele uśmiechów, a mało złości,
Długich lat życia, w szczęśliwości,
dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Niech ci towarzyszy zgoda,
Wieczna, tak jak twa uroda,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie Gosia i Igorek życzy 🙂

• Mamusia
gosia1989 napisał(a):
KOCHANA IRIS 🙂 🙂 🙂

Jakie złożyć Tobie życzenia aby były warte twego westchnienia,
pieniądze - to nie wszystko,
samochód - to złomu składowisko.
W dniu Twego urodzenia takie Ci oto ofiaruje życzenia:
wiele uśmiechów, a mało złości,
Długich lat życia, w szczęśliwości,
dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Niech ci towarzyszy zgoda,
Wieczna, tak jak twa uroda,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie Gosia i Igorek życzy 🙂

Dziękuję Gosiu 🙂 🙂 🙂 mam nadzieję, że spełnią się wszystkie co do jednego 🙂 Całus dla Was !!!!

• Mamusia
STO LAT , STO LAT....NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM....
STO LAT STO LAT...NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM....
KTO ??
KOCHANY IRISEK !!!!!!

Irisku, z okazji 18teczki, życzę dużo szczęścia, miłości, spełnienia marzeń no i najważniejsze....oby maleństwo Tymuś urodziło się śliczniutkie, słodziutkie i zdrowiutkie i żeby cała Twoja Trójca dawała Ci wiele radości i była napędem w codziennym życiu.

• Mamusia
malena10 napisał(a):
STO LAT , STO LAT....NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM....
STO LAT STO LAT...NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM....
KTO ??
KOCHANY IRISEK !!!!!!

Irisku, z okazji 18teczki, życzę dużo szczęścia, miłości, spełnienia marzeń no i najważniejsze....oby maleństwo Tymuś urodziło się śliczniutkie, słodziutkie i zdrowiutkie i żeby cała Twoja Trójca dawała Ci wiele radości i była napędem w codziennym życiu.

Amen 🙂 niech się stanie 🙂 Dziękuję Malenko :*

• Mamusia
Iris

W dniu urodzin Twych kochana
Życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty
Odpłynęły gdzieś ukradkiem.
Słońce niech Ci zawsze świeci,
A na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło
Marzeń, wiary i miłości.
Kochaniutka Iris z okazji 18 urodzin najserdeczniejsze życzenia przysyła...
Edytka i Bartuś ;D

• Mamusia
edytak napisał(a):
Iris

W dniu urodzin Twych kochana
Życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty
Odpłynęły gdzieś ukradkiem.
Słońce niech Ci zawsze świeci,
A na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło
Marzeń, wiary i miłości.
Kochaniutka Iris z okazji 18 urodzin najserdeczniejsze życzenia przysyła...
Edytka i Bartuś ;D

Dzięki Edytko za przesłodkie życzenia 🙂 Częstuj się ciachem i szampanem! Na zdrowie 😉 😘

• Mamusia
IRIS – HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!! :-))))))))))))) [color=red][/color]

Asia – nie mogę w to uwierzyć! Nad Morskie Oko na piechotę w ciąży??? Podziwiam. Ja bez ciąży ledwo tam wyczłapałam 2 lata temu, oj a ile się nastękałam, narozpaczałam że tak daleko…hahaha

Ja na szczęście zgagi też nie mam (odpukać) może dlatego że mięsa nie jem w ogóle. Mnie tylko bolą nogi codziennie na wieczór i mam siateczkę popękanych naczynek na nich, rozstęp zrobił się jeden na brzuchu (tam gdzie miałam kolczyk w pępku – no ale to było do przewidzenia). Zobaczymy jak będzie dalej-zostało jeszcze 6 tygodni do „magic date” ;-)
Dzisiaj nie poszłam znowu do pracy bo na 12:00 mam wizyte u położnej – mamy układać plan porodu i zaraz muszę przeczytać notatki od niej i się zastanowić czego ja w ogólę chcę (jak to czego: urodzić w 15 minut hahaha), na 18:00 mam szkołę rodzenia – już nie mogę się doczekać 
Miłego Dnia Brzuszki x x x

• Mamusia
Dziękuję Mdoundi 🙂

Ja też podziwiam Asię za jej wyczy z Morskim Okiem 🙂 Ja bym chyba urodziła tam na tej drodze 🙂 🙂 🙂

znalazłam fajną stronkę i czytam sobie 🙂 polecam dziewczyny!
http://forum.styl.fm/wirtualna-szkola-rodzenia.t56433.htm

• Mamusia
IRIS wszystkiego naj.....dziewczyny Tobie już chyba wszystkiego życzyły, wiec dołączam się do nich 🙂 😘 😘sto lat!

no asia wymiata z tym morskim okiem a zwłaszcza z 8km 😉

Carpioo ja byłam wczoraj u promotor. Idę zaraz robić projekt do pracy. Jutro idę znów. Obiecałam sobie że przed rozwiązaniem choć napisze tę pracę....

Babka z linku wymiata nie źle. Pewnie urodziła w 15 minut, jak ma tak mięśnie wyćwiczone 😉

A porady dotyczące porodu dobre. Pokrywają się z tym co mówiła nam położna na szkole ( w piątek już mamy ostatnie zajęcia i wręczenie dyplomu-szkoda, bo miło się chodziło)

• Mamusia
atagusia napisał(a):
Sto lat kochana Iris, wszystkiego co najlepsze i aby każdy kolejny dzień był lepszy od poprzedniego 🙂
tego życzą Agatka i Adaś 🙂

PS to moje ostatnie 4 godziny w pracy 🙂 od jutra WOLNEEEEEEEEEEEEEEE jupi 😁 😁 😁 😁

Dziękuję Agatko i Adasiu 😜 😜 😜

Ps. JUPI JUPI JUPIIIIIII JEJEJEEEEEEE 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
koyotka napisał(a):
IRIS wszystkiego naj.....dziewczyny Tobie już chyba wszystkiego życzyły, wiec dołączam się do nich 🙂 😘 😘sto lat!

no asia wymiata z tym morskim okiem a zwłaszcza z 8km 😉

Carpioo ja byłam wczoraj u promotor. Idę zaraz robić projekt do pracy. Jutro idę znów. Obiecałam sobie że przed rozwiązaniem choć napisze tę pracę....

Babka z linku wymiata nie źle. Pewnie urodziła w 15 minut, jak ma tak mięśnie wyćwiczone 😉

A porady dotyczące porodu dobre. Pokrywają się z tym co mówiła nam położna na szkole ( w piątek już mamy ostatnie zajęcia i wręczenie dyplomu-szkoda, bo miło się chodziło)

Buziolki Koyotko i dziękuję za życzonka 🙂 Komu dolać szampana ???? 🙂 🙂 🙂

Kochana bardzo Cię wspieram w pisaniu pracy i trzymam kciuki, żeby wszystko było pozapinane i obronione do porodu 🙂 Potem będzie z głowy 🙂
Szkoda faktycznie, ze Wasza szkoła rodzenia już się kończy 😜 Ja robię wirtualnie - internetową 🙂 Choć wiem że to nie to samo, ale przypominam sobie coś niecoś 😉

I ode mnie Iris ... tego co najlepsze, na dziś, jutro, na każdy dzień 🙂!

A ja po wizycie u gina 🙂 jakiś dziś małomówny był...Ale WSZYSTKO OK!
Maluszek pięknie się pokazał na USG 🙂 pokazał Tatusiowi swoje klejnoty 🙂
wszystko jest w porządku, waży 1900g 🙂 wielkością jest jak na 32tc, czyli tak jak w rzeczywistości 🙂

• Mamusia
Czesc dziewczyny 🙂 Nie było mnie pare dni bo zrobiłam sobie wyjazd do mamy i troche odpoczełam booastatnio tostraszna chandra mnie dopadła.... Ale juz jest lepiej 🙂 Muszekilka stron nadrobic bo widze ze troche przybyło 🙂 Dzisaj sobie lezałam i myslalam o tym ze porod juz chwila moment bo za niecałe 6 tygodni kurcze ale to zleciało ale juz sie nie moge doczekac 🙂
Iris ja równierz ze dołaczam do życzeń dziewczyn 🙂 Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń 🙂

• Mamusia
bajka1202 napisał(a):
Czesc dziewczyny 🙂 Nie było mnie pare dni bo zrobiłam sobie wyjazd do mamy i troche odpoczełam booastatnio tostraszna chandra mnie dopadła.... Ale juz jest lepiej 🙂 Muszekilka stron nadrobic bo widze ze troche przybyło 🙂 Dzisaj sobie lezałam i myslalam o tym ze porod juz chwila moment bo za niecałe 6 tygodni kurcze ale to zleciało ale juz sie nie moge doczekac 🙂
Iris ja równierz ze dołaczam do życzeń dziewczyn 🙂 Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń 🙂

Dziękuję Bajeczko 🙂 Dobrze, że juz Ci lepiej i że zły nastrój minął 🙂 Niebawem sie rozpakujemy a potem będzie już tylko z górki 🙂

• Mamusia
natalia7986 napisał(a):
Iris wszystkiego naj naj, tort przepyszny 🙂
U mnie zaczyna sie właśnie burza już się boję, chyba zaraz wejde pod łóżko... kurcze zapomniałam nie zmieszcze się 😉

Natalii ciesze się że smakuje 🙂 Całą noc piekłam 😉 Na zdrowie!
Jak burza u Ciebie skończy to wyślij ją do mnie! please!!!! u nas taki upał skwar i duchota, że masakra 😞

• Mamusia
Iris napisał(a):
Zuziaczek napisał(a):
[
wklej foto na priwa (ku przestrodze, może mniej będziemy wpier....lać żarcia 😉 )

Mówisz i masz 🙂 wklejone 🙃

dzięki, nie ma tragedii, myślałam, że "lepszego morświnka " zobaczę 🙂
Na prawdę nie było źle !

Iris napisał(a):

No chyba że zjem coś z grilla, tak jak w sobotę - zgaga przyszła cholera od razu!

nam Pani w szkole rodzenia wczoraj powiedziała, żeby unikać grillowanych dań, bo toxo się można zarazić, jak coś będzie niedopieczone :/
asia85a napisał(a):
hej super tu jest wczoraj zdobyłam morskie oko pieszo pokonałam 8 km w jedną strone dziwnie lukdzie sie patrzyli na mnie ze w ciązy ide no ale przeciez ciąza to nie choroba a spacerkiem można isć oczywiscie co chwile przerwa była bo to pod górkę było ślicznie tam jest na morskim okiem spowrotem leciała droga

[/url]

Oj Asia, 8 km to bardzo daleko !
Ja bym padła po 500 metrach !
Podziwiam !!! 😎

• Mamusia
Iris napisał(a):
Basiula wychodzi ze szpitala 🙂 🙂 🙂 Będzie dzisiaj na forumie 🙂 Jupi!!!!!!!!!!

ooo !!! super !!!
Ale jeszcze w dwupaku ?

mdoundi napisał(a):
rozstęp zrobił się jeden na brzuchu (tam gdzie miałam kolczyk w pępku – no ale to było do przewidzenia). Zobaczymy jak będzie dalej-zostało jeszcze 6 tygodni do „magic date” ;-)
na 18:00 mam szkołę rodzenia – już nie mogę się doczekać 
Miłego Dnia Brzuszki x x x

heh, ciekawe, ile osób dzisiaj przyjdzie na szkołę rodzenia 🙂
nie strasz, też miałam kolczyk w pępku, wyjęłam go w 4 czy 5 miesiącu...

1900 g na 32 tydzień to właśnie katalogowo, gratuluję ! 🙂
Maja waży 1800 g, ale nie płaczę z tego powodu.
Nadrobi mleczkiem mamusi 😉