Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam się w ten piękny słoneczny poranek . Miałam wstać o 9 ,ale już o 8 byłam na nogach więc mogę do Was zajrzeć .
Tak się wczoraj wieczorem obżarłam z córką czereśni ,że spotykałyśmy się w nocy pod toaletą na siusiu 😁
Dzisiaj zakończenie roku ide na apel i zobaczę w końcu to świadectwo , bo córka mówi ,że Pani nie informowała nikogo o ocenie końcowej 😉
Mój mąż już tylko dziś i jutro pracuje i potem przez dwa tygodnie szalejemy w rozjazdach , już się nie mogę doczekać bo od 5 TC siedzę w tym domu 😜
Nie żebym narzekała i tęskniła za pracą wręcz przeciwnie , ale już bym zmieniła otoczenie .
Miłego dnia dziewczyny . 🙂

• Mamusia
Dobry 🙂
natalia dzisiaj wychodzi do domu 😁
boze co za zjebana noc mialam 😠 nie dosc ze nie dobrze mi bylo myslalam ze zwroce to bolal mnie bruszek i do tego co chwile budzila mnie zajebista zgaga 😠 jestem zla i nie wyspana 😠 a tu jeszcze 9 nie mam i co ja biedna mam robic 😠
no nic zjem bobu wskocze do wanny i wyprostuje kudly trzeba sie ogarnac dzisiaj M wraca ☺️

• Mamusia
witam się i ja 🙂
piękny dzień chyba będzie, słoneczko od rana świeci ładnie i niebo błękitne
ja dziś idę na 15.30 do gin, już nie mogę się doczekać aż zobaczę małą, ciekawa jestem ile ona waży... i ja też 🥴
dziewczyny współczuje Wam z tymi zgagami.... ciekawe od czego to się bierze, ja na szczęście nie miałam ani razu

• Mamusia
Jeju jak ten czas leci w poniedziałek z naszej miesięcznej listy zniknie czerwiec i my podskoczymy wyzej , ale jazda . 😲
Ja jak wróce z urlopu to też biorę się za pranie , prasowanie i dokupowanie brakujących rzeczy.
Wczoraj mówię do M ,że Wy już wszystko szykujecie , kupujecie nawet pieluszki , a on mi na to - a czego ty czekasz .Myślałam ,że eksploduje jeszcze niedawno mówił ,że mamy czas i mam się nie stresować , a teraz mi z takim tekstem wyskakuje 😮

• Mamusia
Witam.
Wczoraj byłam na zakupkach, kupiłam dwa proszki dzidziuś, jeden kolor, drugi biel, bo były w promocji, złączone ze sobą,po 1,5kg każdy i razem za 25zł. Płyn do płukania dzidziuś, w razie W 🙂
Pampersy new baby 3-6kg 72sztuki za 40zł niby w promocji z 46zł. Niestety tu nie ma rossmana i takich fajnych cen 😞 myjkę do mycia dzidziusia, pieluszki flanelowe i mleko początkowe Gerbera, choc chcialam Bebiko ale nie mieli jedynki. Trzeba sie zabezpieczyc w razie jak bede miala problemy z pokarmem lub mala cyca nie bedzie chciala bo jak zacznie ryczec to juz bedzie za pozno na jechanie do miasta. Nie mieszkam w miescie wię troche by to potrwalo 🙂 a ma długa date waznosci wiec kupilam. oczywiscie tak jak myslalam, woreczkow do zuzytych pampków nigdzie nie dostalam 😞 mam do kupienia jeszcze wlasnie to, wózek, jakis grubszy kocyk, potem staniki do karmienia i łozeczko i wszystko do niego,ale po to chyba dzis uderzymy.Wszystko co chce jest w tym jednym sklepie 🙂 Łozeczko,ceratka do lozeczka,przescieradla,poszewka na poduszke i koldre,przewijak na lozeczko,poduszka i kolderka do wozka i poszewki do tego.Aha i jeszcze materac do lozeczka ale tego chyba tam nie maja.Kupi sie na allegro 🙂 czyli zostalo mi bardzo niewiele.Wszystko w zasadzie juz mam 🙂 super.W poniedzialek 2 lipca i równe dwa miesiace do terminu 🙂
SANDRA tez dałam lyczka tej Warki, sama kupiłam ją M parę dni temu, na próbe i rzeczywiscie dobra, z lemoniadą 🙂 Leszka tez zrobili cytrynowego w puszce 440ml.Tez dobry .Jak wczoraj dalam łyka to mówie do M ze jak bede juz mogla to jak się przystawię do Gingersa mojego ulubionego to chyba duszkiem wypije 🙂

• Mamusia
Jest po 9.00 wiec musze zaczac liczyc od dzis ruchy. A wlasnie czuje ze mala sie obudzila 🙂 już trzeci poczułam. Jeszcze siedem i spokój 😉
Jesli chodzi o bole krzyza to chyba kazda juz na tym etapie je ma 😞
Niestety, przy siedzeniu i lezeniu nieraz jest strasznie, najlepiej jest jak chodzę 🙂 Wczoraj bylam u tesciowej to juz myslalam ze odjade tak mnie krzyz napieprzal jak siedzialam...ale udawalam ze jest ok, a w duchu myslalam, kończ kobieto nadawać, jade do domu bo juz nie moge z bólu 🙂

• Mamusia
Ja wlasnie wyprawiam moje dziecie na dzialeczke 🙂 i siadam do ksiazki, choc nie wiem czy sie czasem gdzies na dwor nie przemieszcze 😉 Co by przy czytaniu sie opalic 😉 ale sama nie wiem, 🙂

Ja jeszcze sie musze wziac za kupienie wyprawki do przedszkola 🙂) hehe 🙂 Dwie wyprawki trzeba przyszykowac... 😉 no ktoz by pomyslal 🙂

• Mamusia
Ja kupilam 72szt / 40zł Pampry a teraz szukałam na necie cen DADA 3-6kg, opakowanie 78szt za 28zł.Oczywiście ta cena to jest ta, która jest w Biedronce. Ciekawe czy faktycznie tyle kosztują.
Różnica jest.
Kupię jeszcze te DADA i pierwszą paczkę zużyję Pampersów a drugą tych DADA i bede widziala różnicę, bo może jak się okażą ok, to od razu będę DADA kupować.

• Mamusia
Cześć! 🙂
ja dzisiaj z mężem mam wyjazd na lotnisko do Krakowa po teścia... więc czeka nas kilka godzin jazdy, nie wiem jak mój kręgosłup to wytrzyma 😮 no ale jakoś trzeba dać radę...
teraz czekam na M, coś zjemy i w drogę!

miłego dnia brzuchatki!

• Mamusia
a my dziś na wizytę idziemy 🙂)) już sie doczekać nie mogę 😁 ciekawe co tam u naszego Malucha?

jeju...pampersy już kupujecie? to ja mega do tyłu jestem... ale ta cena z rossmana faktycznie kusząca-może jak będę w pobliżu jakiegoś to też się zaopatrzę.

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Powodzenia na wizycie 🙂)

No to wycieczka Wam sie szykuje 🙂)

dzięki...już nie mogę się doczekać....a tu jeszcze 6h :/
idę poczytać książkę...a potem wymiana pościeli, pranie i prasowanie mnie czeka, także może jakoś zleci 😉