Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzień dobry 😉
ja już na nogach... robię właśnie listę rzeczy, które musimy spakować na wyjazd i za chwilę ruszam na zakupy, bo oczywiście nie wszystko mamy, a dziś sobota, więc chcę przed kolejkami w tesco zdążyc... nienawidzę się pakować 🤢 🤢 🤢 a teraz jedziemy na ponad 3 tygodnie, więc już w ogóle masakra jakaś...pewnie bede do późnej nocy z tym pakowaniem siedziec, a jutro chciałabym, żebyśmy wyjechali jak najwcześniej, tj. 4/5 rano... ja i tak na śpię zazwyczaj, więc mogłabym prowadzić, a potem mąż by mnie zmienił koło 7/8.... przeraża mnie ta podróz, bo pewnie z moimi przystankami na siku będziemy jechać z 8h... ale na pewno będzie warto 😉 😁 😁 😁 can't wait!! 😁

• Mamusia
Witam się i ja .
Inirtam zazdroszczę Ci wyjazdu ja muszę czekać do środy ,ale już niedługo więc dam radę 🙂
Mój mąż wczoraj wrócił z pracy i mówi ,że bez sensu jechać w góry skoro nie zdobędziemy szczytów z moim brzuszkiem 😮
Więc pewnie pojedziemy do wrocławia na 3 dni i jednak wrócimy nad morze też na pare dzionków .
Może to i lepiej bo nie uśmiechało mi się rodzić na szczycie jakiejś góry 🤪 , a i takie wizje miałam.
Tak to jest zaczął się 30 tydzień i wszystko się może zdarzyć tak jak z Buffy , rozwarcie się zrobi a to pewnie nawet nie czuć więc jestem zadowolona z pomysłu męża 🙂

• Mamusia
I ja Was witam serdecznie 🙂 W nocy parno, burza, nie było czym oddychać, a teraz zaczyna się upał. No i znowu zaczną puchnąć mi dłonie... 😠
Sandra, Tusia, dzięki za powitanie 🙂
mixidixi napisał(a):
I co tu robić , a na dodatek mała ma czkawkę jak ja tego nie lubię to chyba jedyna rzecz w ciąży której niecierpię 🤔

Moja Gwiazdeczka też potrafi nałykać się wód i czkawkę ma o jakichś koszmarnych porach - o 3 nad ranem, o północy itp 😁 Też uważam, że to średnio fajne 😁
mixidixi napisał(a):
Może to i lepiej bo nie uśmiechało mi się rodzić na szczycie jakiejś góry 🤪 , a i takie wizje miałam.Tak to jest zaczął się 30 tydzień i wszystko się może zdarzyć tak jak z Buffy , rozwarcie się zrobi a to pewnie nawet nie czuć więc jestem zadowolona z pomysłu męża 🙂

Mixi, ja chyba też jestem jakaś przewrażliwiona, bo jak przeczytałam, że Buffy ma rozwarcie, to sama zaczęłam mieć takie wizje co do mojej ciąży 😮 Ale w poniedziałek jadę do gina, niech mnie dla świętego spokoju porządnie zbada.
Inirtam, powodzenia z pakowaniem. Też tego nie znoszę i zawsze muszę przy pakowaniu pokłócić się z moim M 😁
No dobra, ja kończę śniadanko, potem na zakupy zaopatrzyć się w coś na obiad, potem do mojej sis i jej rodzinki, potem czekam na wizytę teściów, którzy chcą zobaczyć wyremontowany pokoik dla Małej a wieczorem do kina 🙂 Ciekawe jak ja wytrzymam 1,5 g na siedząco, ale wezmę zapas nospy i jakoś z Małą damy radę mam nadzieję 😁
Buziaki dla wszystkich i miłego dzionka! 😁

• Mamusia
Cześć dziewczyny, witaj Deira 🙂
ja wczoraj od 12 popołudniu do 1 w nocy jednym cięgiem na siedząco... jednak takie podróże to nie dla mnie ;/ bo kręgosłup mi wysiadał... a jak się położyłam myślałam że oszaleje tak mi wszystko pulsowało. Mój mąż się tylko ze mną wymęczył 😁 bo co chwile prosiłam o postój na siusiu... no ale co zrobić sam mi zaproponował ten wyjazd 😉 mały szalał, skakał mi po pęcherzu i cały czas czułam straszny nacisk na pęcherz 😮
i dzisiaj dalej od 6 na nogach... powoli wysiadam! 😞
w dodatku zapowiadają u mnie dzisiaj 35 stopni 🤨 już jest 34 a dopiero 10... więc zapowiada się ciekawie...

• Mamusia
Hej Brzuchatki 🙂
Ja nie śpię od 5 ale z łóżka zwlokłam się przed 8 dopiero. Synal oczywiście wymyślił sobie o świcie naprawianie motoru... U nas jest tak gorąco że nie da się wysiedzieć przed domem! A w domu tym bardziej bo duchota okropna!
Jeej zazdroszczę Wam tych wyjazdów. Ja to bym się przejechała gdzieś nad jeziorko poleżeć i połazić po wodzie...Może w następną niedzielę uda mi się Mężula wyciągnąć.
Ja jestem ciekawa jak tam moje rozwarcie... mam nadzieję że się nie zmienia 🙂

Witaj Deira 🙂
Isa a czy możesz mi wytłumaczyć czemu nie rozłożyłaś sobie fotela przedniego do pozycji leżącej? :P Byłoby wygodniej chyba 😉 🙂
Napiłabym się mrożonej kawki..... Któraś umie zrobić?

• Mamusia
Ale nudy mąż poszedł do pracy , córka śpi , a ja nie wiem co z sobą zrobić 🤢
Musiałabym zrobić sobie przed wyjazdem pazurki ,ale mam lenia ah sama nie wiem co chcę coś z ciśnieniem chyba jest nie tak , 🙂
Wczoraj zrobiłam listę wyprawkową dla mnie i małej jak wrócimy z wyjazdu to czas na zakupy ,aż strach pomyśleć ile to będzie kosztowało 😮