Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Dziewczyny,
ja padnięta po wczorajszym grillu, wróciliśmy dopiero po północy,jeszcze wymyślili że będą pić wściekłe psy i gospodyni odpadła z imprezy pierwsza 😁 dobrze że gospodarz się trzymał do końca.Śmiesznie było ale pod koniec to już tylko chciałam się położyć 😉
Deire witamy wśród szczęśliwych wrześniówek 🙂i nie przesadzaj z tą seniorką kochana 😉

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
No właśne dupa wyszła z tego "wypadu" chyba. Napisałam do Sandry ale nie wiem czy ją zalało czy co 😁

hehe moze sie szykuje na piknik mimo wszystko 😁

Ojj byłaby do tego zdolna pewnie 😁 😁

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Tusia córka Cie pobila od wewnatrz, az siniakow dostalas 😜 a tak na serio to nie wiem co to moze byc...ja mam czasem taka bardziej blada skore wokol pepka, ale to zanika i sie pojawia...

No chyba mnie kopie :P ale nie wiem od czego... Za to pępek mam już bardziej na wierzchu 🙃

• Mamusia
Doti co do siedzenia to fotel miałam rozłożony do momentu do póki teściu razem z wujkiem się do nas nie dosiedli.... przecież nie będę im leżeć na kolanach 😁 i musiałam z powrotem poskładać i męczyć się w pozycji siedzącej.

co do pępka to jeszcze mi nie wyskoczył ale też nie jest już wklęsły, lada dzień a będzie sterczeć 😁 i też mam dziwny kolor wokół niego 😮

u mnie skwar i ani jednej chmurki 🙂

• Mamusia
Ja na szczescie nie mam pepka na wierzchu 🙂)

Sandra poszla na spacer, polallo polalo i teraz taki upal, ze jak wrocilam do domu to jeansy mi sie do tylka kleily...

A Tusia to dostanie wpierdol 😉) Bo jak dzwonilam 3 razy to chcialam zapytac czy mam sama wchodzic do kumpeli do szpitala... czy cofjac sie po Ciebie... sie cofnelam... a ona z babcia sie kawa raczy 🙂) Utluke ja kiedys 🙂
Zaczynam chyba rozumiec Marcina 🙂 On na dole a ona na brzuszku..
Pomijam fakt, ze tak zar sie leje i szlam 2km/h 🙂) i musze wylezc jeszcze raz!!!!!!!!
Tusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehehe 🙂))

• Mamusia
Witam.
Miałam ciężką noc, najpierw łydki mnie bolały i nie mogłam zasnąć a jak zasnęłam to M mnie obudził swoim podciąganiem nosem bo alergia go złapała. Poszedl do salonu by mnie nie budzić ale i tak się obudziłam i poszłam do niego. Oglądaliśmy tv i zasnęłam chyba po drugiej w nocy.Wieczorem u nas było tak super, bo wiał chłodny wietrzyk i zrobiłam przeciag i super było w sypialni chłodno.
Wg mnie w tym roku całe lato mogłoby być 15 stopni i pochmurno.Mam wszystko w pompie, jezioro itd.Nie mam ochoty wogóle na to.Jak mam wychodzić na tą parnotę to wolę w domu siedzieć.
Cały czas sobie mówiłam że jak w przyszłosci będę chciala miec dziecko to nie będę w ostatnich miesiącach ciąży chodzić latem....i jak na złość tak się stało 🙂 a to wszystko przez to, że założyłam że od razu się nam nie uda w tym grudniu, tylko pewnie za jakis czas, koło kwietnia, bo to moje PCO i nie regularne miesiączki. A tu masz....Ale ważne żeby Nikola była zdrowa, a te dwa miesiące jakoś dam radę, choć chwilami mam juz tak dosyc ze mysle,Jezu niech juz będzie ten wrzesień...

• Mamusia
No dobra, zakupy zrobione, obiad wstawiony, wizyta u sis zaliczona 🙂 Teraz czekam na teściów.
A my do kina wieczorem to na Nietykalnych idziemy. Podobno cudowny film, a że dostaliśmy darmowe kupony, to czemu nie skorzystać 😁
Mixi, Isa, Doti, Emaleth – dzięki za miłe powitanko 🙂 🙂 🙂
mixidixi napisał(a):
A u mnie rano było piękne słoneczko ,a teraz paskudne chmury przyszły ,aż jestem zła 😠

To ja teraz wiem , że te chmury od Ciebie Mixi przyszły 😁 Jakoś z zachodu zaczęło nam się chmurzyć i teraz nad Trójmiastem nie dość, że parno i duszno, to jeszcze pewnie zaraz lunie. Już gdzieś z daleka grzmi.
Doti, ja podobnie jak Madzia kawę mrożoną proponuję z lodami waniliowymi, czasem jeszcze dodaję bitą śmietanę, albo posypuję czekoladą 😁 Palce lizać 🤪 Chociaż ostatnio to słodkie wywołuje u mnie koszmarną zgagę 😞
Dobra, ja spadam, bo teście pewnie za jakieś pół godziny wpadną 🙂 Idę placka z rabarbarem pokroić.

• Mamusia
Deira hmmmm ale mi narobiłaś apetytu z tym plackiem z rabarbarem jak cholera 😜
Co do chmur to musiały się sklonować bo moje cały czas są nade mną i nigdzie się nie ruszają 😉
Nie ma nawet jednego promyczka słonca 😞
Moja córka sobie wymyśliła ,że na obiad zje mc donalda i mnie wyciąga pewnie zjem jakąś małą bułeczkę a co mi tam na razie waga stoi w miejscu to raz się skuszę 😜
Sofia piękne imię u mojej córki była dziewczynka o tym imieniu , bardzo fajna swoją drogą.
Mój mąż dziś wymyślił Anna i szlak mnie trafił bo jego była tak miała na imię , ale się opanowałam i grzecznie powiedziałam ,że mi się nie podoba 😁