Beti bidulko to dzielna babka z Ciebie jest, że sobie radzisz 🙂 A moze Twojemu mężowi uda sie na czas akurat byc przy Tobie?Kto to wie?
No że teraz Ci się coś musiało przypałętać 🤢 Herbatke z sokiem malinowym pij
ja tez nie wierzyłam w to płukanie gardła wodą z solą, no ale jak miałam chore gardło na początku ciaży i baba w aptece mi nic nie sprzedała, to rzeczywiście spróbowałam i o dziwo - podziałało!
dziewczyny a skurcze przepowiadające właśnie że nie bolą!
"Są to tzw. skurcze Braxtona-Hicksa zwane inaczej skurczami przepowiadającymi, które mają zadanie przygotować macicę do porodu. Skurcze te są raczej bezbolesne i niezbyt silne, choć odczuwasz przy nich nieprzyjemne stwardnienie mięśnia macicy. Rozpoczynają się stopniowo od dna macicy powoli przesuwając ku dołowi. Trwają na ogół 30 sekund choć zdarzają się i 2 minutowe."
tu cały art.
www.we-dwoje.pl/skurcze;przepowiadajace,artykul,6427.html
dzieki dziewczyny.wczoraj sola płukałam bo pamietam z koloni jak nas tym meczyła pielęgniarka nad morzem.i przypomniałam sobie jakie to okropne.fuj.i gardło mi przeszło prawie całkiem.teraz katar mam 🙂 składanie tetr.mi sie przyda.dzieki 🙂
Doris mam nadzieję że to od pogody mi nóżki puchną, ciśnienie mam ok lepsze niż sprzed ciąży; 😜 weszłam na chwilkę by nie miec zaległości.
Małgorzatta super linki póżniej cię oklaszcze bo teraz nie mogę.
Nika super że wszystko ok z dzidzią tak dziś myślałam o Tobie 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Malgorzatta
www.pieluszkarnia.pl/Jak-skladac-i-zakladac-pieluszki-tetrowe-muslinowe-s-cinfo-pol-43.html
ivona55
No że teraz Ci się coś musiało przypałętać 🤢 Herbatke z sokiem malinowym pij
ivona55
ivona55
Malgorzatta
ivona55
ivona55
Idę zobaczyc co tam dobrego moge sobie zjeść 😉
Malgorzatta
"Są to tzw. skurcze Braxtona-Hicksa zwane inaczej skurczami przepowiadającymi, które mają zadanie przygotować macicę do porodu. Skurcze te są raczej bezbolesne i niezbyt silne, choć odczuwasz przy nich nieprzyjemne stwardnienie mięśnia macicy. Rozpoczynają się stopniowo od dna macicy powoli przesuwając ku dołowi. Trwają na ogół 30 sekund choć zdarzają się i 2 minutowe."
tu cały art.
www.we-dwoje.pl/skurcze;przepowiadajace,artykul,6427.html
Malgorzatta
a tu fajna prezentacja OBJAWY PRZEPOWIADAJĄCE PORÓD
beti82
składanie tetr.mi sie przyda.dzieki 🙂
aniaruda83
Malgorzatta
BarbaraK
Malgorzatta
www.dailymotion.pl/video/xaz6ac_porod-prawidyowy_tech
Malgorzatta
www.dailymotion.pl/video/xaz6ac_porod-prawidyowy_tech
monia29
weszłam na chwilkę by nie miec zaległości.
Małgorzatta super linki póżniej cię oklaszcze bo teraz nie mogę.
Nika super że wszystko ok z dzidzią tak dziś myślałam o Tobie 🙂
ivona55
ivona55
Do tej pory nie mogłam bo byłam nowym uzytkownikiem 😉