Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gabrysia już śpi, mąż na budowie to mam chwilkę dla siebie 🙂

Co do glukozy mi lekarka powiedziała żebym dzień wcześniej nie jadła nic słodkiego i na noc piła tylko wodę. Później na czczo do laboratorium. I też dostałam od razu 75 a wcześniej wyniki nic nie wskazywały. Ja na glukozę wybieram się jakoś 9.05 bo 13 mam wizytę a na wyniki chyba z jeden dzień muszę czekać.

Pati jak ja ci zazdroszczę że ty tak sobie kupujesz te ubranka i wogóle robisz zakupy dla dzidzi. My musimy wylać nowe posadzki na budowie. I co się okazało, potrzebujemy 5tys żeby to zrobić 😞 Załamka totalna. A gdzie wyprawka dla dzidzi, jakieś panele do mieszkania, farby.... A tu funduszy prawie wcale. Doła mam okropnego 🤢 Nie spodziewałam się tak dużej kwoty 😞
A czas ucieka... ech....

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A nawiązując do badania 3d, to fajna sprawa, ale szczerze mówiąc to nie wiem czy warta swojej ceny - 200zł 😉 plusem jest tylko to, że dr powiedział, że np. za 4-5 tyg. możemy przyjść ponownie i wtedy koszt już tylko 50 zł....

siehankowa Gratulacje !!!!!!! Chłopaki do boju 🙂 🙂 🙂
marta-lion Świetna sukienka, też lubię takie.
malstep Ja mam wózek Roan Marita, po pokoju jeździ świetnie 🙂 🙂 zobaczymy jak będzie się sprawdzał z Wiktorkiem w środku 🙂 dzisiaj widziałam na ulicy identyczny i byłam zachwycona, więc jestem pewna w 100% że dobrze zrobiłam. Musisz wózek dopasować do swoich i Franka potrzeb. Wg mnie to najważniejsze żeby były koła pompowane (amortyzacja dobra) no i duża gondola, aha no i pod krawężniki żeby się łatwo wjeżdżało. Obyś znalazła pierwsza super brykę dla synka 🙂 🙂
Pati A Ty nadal szalejesz z zakupami 🙂 🙂 🙂
Co do chandry to właśnie dzisiaj mnie dopadło, tzn. jestem nerwowa i nic mi sie nie chce i jakaś płaczliwa jestem. Jechałam samochodem i w radiu puścili Bajm "Ta sama chwila" zaczęłam śpiewać i jak stanęłam na światłach to się rozpłakałam i drogi nie widziałam 🙂 jestem pewna że nie powinnam jeździć już, ale znowu musiałam 🙂 🙂 Mąż ma mnie dosyć, idę spać to może jutro obudzę się w innym humorze. DORANOC

madalena20 napisał(a):
siehankowa gratuluje Synka!!!! Zapisałam w rankingu na Naszej stronce 🙂

magdalena, podrzuć mi tą stronke którą stworzyłaś 🙂 bo dziś nie zdążę nadrobić zaległości, a jestem bardzo ciekawa 🙂

• Mamusia
a ja wlasnie nadrobilam zaleglosci 30 stron 🤪 🤪 🤪padam po pracy ale nie moglam sie powstrzymac zeby do Was nie zajrzec....dzisiaj lekarz cytologie mi zrobil, zanim zdazylam go o cokolwiek zapytac to sam mi powiedzial ze moga pojawic sie plamienia i zebym sie nie stresowala... a ogolnie u mnie i u malej wszystko ok... glukoza (jak to powiedzial) nadzwyczajnie dobrze 🤪 🤪 🤪bardzo mnie to cieszy bo nie chcialabym tego powtarzac 🤢 🤢a teraz ide pod prysznic i spac... papa 😘 😘 😘

madalena20 napisał(a):
Dziewczyny przesyłajcie fotki swoich PIĘKNYCH buziaczków 🙂
Do tej pory tylko dwie z Was mi je przesłały. Nie bądźcie wstydliwe. hihihi
Hehe musze znaleźć coś co sie do publikacji nadaje 🤪 🤪 🤪

Aha jeszcze coś chciałam napisać, że trochę się przeraziłam jak zobaczyłam się na 2 miejscu w drodze do porodówki razem z anusia0171 🙂 🙂 Mam nadzieję że po wszystkim opiszę Wam mój poród na wesoło 😁 a nie na poród a'la masakra 🙂
madalena20 Wyślę trochę później, muszę odnaleźć jakieś fajne fotki bo mi sie foldery w kompie pomieszały i same stare znajduję, jak jeszcze blondynką byłam 🙂
Idę do lodówki i spać 🙂

• Mamusia
siehamkowa gratuluję synka 🙂
jolajola super kobitka z Ciebie, prawdziwa fotomodel 🙂
Z nastrojami to coś widzę,że my grupowo i jednakowo 🙂 Już mi łzy wyschły i też jestem jakas nerwowa, nie mogę się na jednym dłużej skupic albo w miejscu usiedziec. Już po kąpieli jestem, pora na odpoczynek.
Pati, Pati szalejesz 🙂
Zdrówka wszystkim życzę i spokojnej nocy.
Dobranoc Brzuszki 🙂

Siehankowa gratuluje !

Madalena co do zdjęcia ja na chwilę obecną nie mam nic "świeżego", poszukam coś jutro może uda mi się coś wynaleźć,

Mój nastrój nie za dobry więc mówię: Dobranoc brzusie śpijcie dobrze bo ja ostatnio mam coś problemy ze spaniem 🤢