Skocz do zawartości

PAŹDZIERNIK 2011 -STARTUJEMY | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dobra muszę się położyć i wykorzystać sytuację że Wikula nie będzie mi po brzuchu próbował skakać 🙂bliźniaki tak szleją(nie lubią jak za długo siedzę i je gniotę)że muszę poleżakować 🙂buziaki,wpadnę wieczorkiem żeby napisać jak po wizycie u mojego magika od podwozia 🙂

• Odpowiedzi 14,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• carpioo

1197

• madziek84

788

• Iris

1191

• Zuziaczek

1030

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Poszłam na balkon, rzuciłam okiem na to moje pranie... a tu proszę jaka dyskusyja zawrzała 🙂 Boże ja to się z Wami czuję jakbyśmy se przy kawie siedziały od rana, uwielbiam Was 🙂

Aga ja tez zawsze miałam właściwie jedną przyjaciółkę, taką od dzieciństwa. teraz mieszkamy od siebie daleko i głównie wisimy na telefonie. Ale od niedawna czuję, że mam kilka nowych 🙂 Domyślcie się same kogo mam na myśli 🙂 🙂 🙂 Łobuziary!

Agus napisz czym prędzej jak wizyta u lekrza. Będziemy czekać na wieści.

Edytka zapraszam na moje skłądanie prania. Tez dostaniesz oklaska, a co !

Słonko u mnie grzeje na maska, a więc biorę mopa, przecieram balkon co by się ładnie błyszczał i idę tam chwilę się zagrzać 🙂 A i chciałam Wam polecić fajną serię z Soraya Africa będzie po 10 zł w Biedronce chyba od dzisiaj. Musze po południu jechać na zakupy i nabyć a potem będę się pluskać w moich ukochanych zapachach 🙂

Bacha super, że dostałaś ten rabat! No i masz święty spokój z wszystkimi duperelami, które trzeba kupić, a to jest najważniejsze 🙂

• Mamusia
No niestety u mnie z tym słonkiem cienko leje już od dobrej godziny 😞
Ale mam lenia nic mi się dzisiaj nie chcę 🥴

A tak na marginesie potrzebne są koszule do karmienia no to wiem już jakie mam kupić i ile a do porodu można wsiąść swoja starą taka najzwyklejszą w której w domu nynam bo i tak pójdzie do wyrzucenia i tak a właśnie nie wiem czy ma też być jakaś specjalna czy nie. Wiem że był już temat tego bo cosik sobie przypominam ale właśnie nie pamiętam waszych odpowiedzi a nie mam pojęcia na której stronie to było 🥴 bo jak bym miała je teraz wszystkie wertować po kolei to by mi chyba dnia nie starczyło ;p

EDYTAK: W szpitalu, w którym ja rodzę taką koszulę do porodu się dostaje, po porodzie bierzesz prysznic-jak już możesz i przebierasz się w swoją a tamtą oddajesz.
Ale każdy szpital ma swoje zasady, więc byś musiała się dowiedzieć, jak jest tam, gdzie chcesz rodzić.

Cześć Kochane 🙂
aga33 super , że zadowolona jesteś z furki , zdaj Kochana relację z wizyty u lekarza bo my tu się niecierpliwimy 🙂
Iris myślę , ze Mikołaj jest tak wrażliwy bo Rodzice go takiej wrażliwości nauczyli , równie dobrze mógłby już teraz reagować złością i zazdrością na rodzeństwo. Pewnie świata poza braciszkiem nie będzie widział jak się urodzi 🙂
Zuziakśmigaj na słoneczko , pranie olej , ileż można 🙂
Poruszyłyście temat Przyjaciół. Mam jedna przyjaciółkę od lat , poznałyśmy się tu w szkole w Koszalinie , potem ja się wyprowadziłam do Katowic , za jakiś czas ona też znalazła tam szczęście , więc było fajnie bo byłyśmy blisko. Teraz ja mieszkam z powrotem w Koszalinie ona została tam ale zawsze jak coś się dzieje , wiemy , ze mamy siebie nawzajem , i ta świadomość jest piękna , że gdzieś daleko jest ktoś na kogo zawsze mogę liczyć. Co do tematu mam - kilka lat temu miałam zły kontakt z mamą , właśnie przez tą wyprowadzkę do Katowic , ona chciała dobrze - ja chciałam pokazać , ze jestem mądrzejsza. Wybaczyła mi ... Teraz codziennie do siebie dzwonimy - mieszkamy 40 km od siebie , wczoraj przyjechała i kupiła pampersy i chusteczki nawilżane dla małego - sama od siebie. Codziennie jej mówię , ze bardzo ją kocham i chciałabym , zeby była przy mnie zawsze , ja już jej nie zawiodę...

• Mamusia
u mnie do szpitala trzeba wsiąść wszystko ze sobą więc dla tego pytam jak z tą koszula do porodu czy kupować jakąś specjalna nową czy może być ta moja co śmigam w domu bo i tak pójdzie do kosza pewnie a po co kupować nie potrzebnie jeżeli nie trzeba 🙂

• Mamusia
Gosia to piękne co mówisz i jak mówisz do swojej mamy, ja nie pamiętam by mama okazywała mi jakąś wylewna miłość tzn wiem że mnie kocha ale nigdy od niej tego nie uslyszalam i tak samo ja jej tego nie powiedziałam bo nie jestem tego nauczona, teraz wiem , że swojej Oliwce będę to mówić po 1000 razy bo wiem jak ważne są słowa KOCHAM CIĘ

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/200/imgp0067w.jpg/][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/598/imgp0067w.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
dzis na poprawe humoru kupiłam tuniczkę :d

• Mamusia
co do mam, to ja złego słowa na swoja nie powiem. jest kochana i wie o tym 😆
dziś wpada do nas w odwiedziny 🙂 🙂 mąż idzie na ściankę a ja sobie z nią posiedzę 🙃 🙃
A o uczuciach należy rozmawiać i pokazywać dzieciom co to miłość.

• Mamusia
Kasiuszka wspaniale zdjecie 🙂 Ja na swoja mame tez zlego slowa nie moge powiedziec zawsze zylam z nia jak z przyjacilka wiadomo niekiedy byly jakies klotnie ale ogolnie bardzo dobrze ze soba zyjemy odwiedza mnie bardzo czesto dzwoni ogolnie daje mi poczucie ze jej bardzo na mnie zalezy 🙂

A wiecie Brzuszki kto jest moją najlepszą przyjaciółką? - siostra 🙂
Różnie między nami bywało, ale tak naprawdę zawsze mogę na nią liczyć... Dzielą nas km ja Olsztyn, ona Warszawa, ale kontakt jest stały, praktycznie codziennie 🙂 widzimy się co miesiąc, półtora.
Mam pięcioro rodzeństwa (starszy brat zmarł 4lata temu, ale nie umiem mówić, że go nie ma-chorował..) i różnie się między nami układa, dwaj bracia to trudne charakterki, trzeci spokojny no i siostra. Mimo wszystko wiem, że każdy za mnie i ja za nich poszłabym w ogień. Z rodzicami różnie... Ale mam z nimi dobry kontakt.
Wiecie co kiedyś zrobiłam? byłam jeszcze w ogólniaku i zaczęło mi właśnie brakować słów KOCHAM CIĘ i wtedy podczas świąt Bożego Narodzenia, każdemu je powiedziałam składając życzenia... Żeby kiedyś nie było za późno... 🙂

• Mamusia
Najważniejsze żeby w rodzinie się układało jak najlepiej .. później mogą zdarzyć się sytuacje których możemy żalować reszte zycia.. że bylo za pozno czy cos... Najwazniejszy dobry kontakt z bliskimi osobami .. bez tego życie staje sie bezwartościowe !